12

Анонимен

преди 3 години

Цитат: "Пропускайки да ваксинираме целия свят, ние ще отворим вратата за все нови и нови мутации. По този начин ще възникнат щамове, имащи устойчивост към днешните ваксини.Това го казват отдавна, но кови диотите едно си знаят, едно си баят - ваксините не помагата, ваксините са причина да новите щамове.Китай се ориентира най-точно при тази епидемия. Първоначално спиране на епидемията с подходящи мерки, а щом се налага и разработване на ваксини и масово ваксиниране.

11

Анонимен

преди 3 години

Ваксите си минават на абонамент и това е, това беше ясно от самото начало ама те нали са най умните не та не.

10

Наркоманчета

преди 3 години

Много ми е кеф...Ваксарите на третото боцкане ще им изчезва имунитетът и ще хвърлят петалата, ако няма следваща доза!Най-вероятно новите ваксини ще са много скъпи.Който няма пари за следваща ваксинка ще мре...

9

Анонимен

преди 3 години

Ваксините и *** за зеле не стават, но се крийте, затваряйте и обединявайте. И се дупчете по няколко пъти годишно за благото на Фарма компаниите. Новият свят е действителност по метода на варената жаба и Стокхолмския синдром

8

До 2

преди 3 години

Никой нищо не напасва, защото няма да имат достатъчно време да произведат нова ваксина. Просто търговия - нищо общо със здравеопазване, профилактика и пр. Мой познат икономисва от мизерната си заплата и всяка есен ваксинира цялото семейство срещу грип. И какво? Те всяка година боледуват от грип.

7

Анонимен

преди 3 години

Ще му мислим тогава. Сега е важно овцете да се ваксинират и някои да си направят милиардите. Айде, овце, слагайте маските и ползвайте зелените коридори. Беееее, и после бегом в кошарата.

6

минувач

преди 3 години

Накратко - Естествения имунитет който се придобива при нормално протичане на болеста - не предизвиква нови Мутации - както (според учените) ваксинирането!Следователно - ваксинирането е само от полза на производителите на ваксини!

5

Евролиберал

преди 3 години

Сексисти, расисти, антиваксъри, хомофоби, патолози и подобни всички вие сте заплаха за Новата нормалност за вас няма да има място във нашия хубав евролиберален свят.

4

Анонимен

преди 3 години

тоест не ви се вързаха хора за масовия екстерминация и нови ваксинации до златния милиярд ли?

3

Анонимен

преди 3 години

Както казах преди няколко месеца, зомбитата се превърщат в абонати на фармацевтичната мафия.Контролът върху собствените им тела е в ръцете на престъпници.

2

Анонимен

преди 3 години

Фактически това се случва с грипните щамове всяка година. Всяка есен ваксините се напасват за актуалния щам. Сега, по начина по който ваксинират, едиинствено ще предизвикват нови и нови мутации. Правилния път беше да се съберат достатъчно количество ваксини и после ударна ваксинация да се предотврати натрупването на критична маса за разпространение и генериране на нови мутации.

1

Анонимен

преди 3 години

ахахахаха и ще има постоянно боцкане нали :)