52

Обикновен човек

преди 3 години

За какво ваксиниране на целия свят приказваш бе Гонсалвес? Я виж какво казва твой колега Герт Ванден Боше , от дълги години работи в на разработката на ваксини, че и при Гейтс е работил даже. Боше предупреждава за масовото ваксиниране че ще доведе до глобална катастрофа. Написал е даже преди седмица и отворено писмо до Световната здравна организация за незабавно спиране на масовата ваксинация в света. Търсете в нета Герт Ванден Боше- Gert Vanden Bossche, има и хоум- педж.

51

Коки

преди 3 години

Хаха,конспирации било че ще искат да ни ъпдейтват на всеки няколко месеца. И всеки път с още по- силна ваксина от предната.

50

Анонимен

преди 3 години

Тоест няма нужда да се ваксинираме

49

помнещ

преди 3 години

Права си ***! Само да се обърна към гражданите на България! Тази измислена "ваксина" бълвоч за 20 дни.Е НЕЕФИКАСНА И В МОМЕНТА УВИ!-:) ЗАщо си причинявате всичко това българи?-:( В момента мой роднина ваксинирал се с Астра зенек преди месец,се "лекува" срещу съсиреци в кръвта!Точно това му донесе "ваксинацията" срещу Ковида! Разбираме че Групировката на бившето борче и мутра др Борисов е пръснало едни пари държавни,които иска да оправдае на всяка цена! Но е грешка!НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!

48

Анонимен

преди 3 години

Ами дотогава може да се намери противодействие с лекарства или нови ваксини.Чак за догодина не мисля. Човекът реално живее за следващите дни, а не за месеци или години.

47

Анонимен

преди 3 години

След година, пак ще се ваксинираме, ако вируса не изчезне и разбира се, ако не ни се случи нещо друго, фатално с живота.

46

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Давайте, ваксинирайте се!Аз съм пас.

45

Оти пък

преди 3 години

До Случаен минувач. Спутника беше първата дето я измайсториха ... Ха ха ... Нещо да кажеш ?

44

Анонимен

преди 3 години

Някаква различна "неефикасност" ли ще им се появи, в сравнение със сега, когато не създават имунитет и не предотвратяват разпространение на вируса?

43

Анонимен

преди 3 години

И така до безкрай,а това че ваксата съдържа ГМО собственост на Фарма компанията,която я произвежда,означава че,ваксинираният ,освен че е се явява вече с видоизменено ДНК,става и собственост на някоя от марките ваксини,защото ГМО продуктът,какъвто и той се явява,по закон дори няма право да преминава определените държавата.граници...

42

Анонимен

преди 3 години

Добро утро! Всички вирусолози го казаха още когато стана ясно, че британският щам има доста силна мутация, че става дума вече не за ковид 19, а за нов вирус. Но проблемът беше че са наляти десетки милиарди от всяка една компания и тия пари трябва да се избият, затова и сега така се бърза да се ваксинират всички, защото трябва да се продадат вече старите ваксини, за да се пуснат новите ваксини за новите щамове иначе ситуацията ще стане безконтролна и на всичко отгоре няма да могат да си избият и

41

Анонимен

преди 3 години

Споко бе сега като смениха името на ментето Астра вече няма да има тробози и имунитета ще трае 5 години, минимум. А дано ама надали. Това е нещо като пернишки тунинг, халогени от Илиенци+50 коня на дъргела, клатеща глава м аймунка на предния джам+10 коня...

40

Случаен минувач

преди 3 години

Цялата работа с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И почва да поправя прозорците. Да, ама един пострадал от хлапето са сети за какво става дума и подгони него - стъкларя. Така че и хората трябва да осъзнаят кои играят ролята на "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

39

Анонимен

преди 3 години

Ама много ясно! Като при грипа са - напълно безполезни за здрави прави хора. Дори за болните ковид-ваксините още не е ясно дали са полезни, защото остава неизяснено какви са последиците от тях, и в краткосрочен, и в дългосрочен план. А че дори и да създават имунитет /което хич не е сигурно/, той ще е нетраен - това е ясно.Та ковид ид и отите трябва да се бодат по няколко пъти годишно.По-добре им е да си пият успокоителните май и да си лекуват психичните отклонения.

38

Анонимен

преди 3 години

Възможно е изобщо да са ефикасни менте ваксини създадени на бързо за да печелят милиарди ,както виждате ваксини се бият а болните нарастват

37

Анонимен

преди 3 години

Ще *** Яко ще ***. Помните ли тези думи на МуФтафчииски. Същият този когато влизаха заразените през летището и ония двамата Алаброса и Пулявия казваха че това е обикновено грипче. Вместо да карантират те ги пускаха да си отиват при семействата и да разнасят заразата. Ето го ирезултата. 15 000 починали и стотици хиляди заразени болниците препълнени а оня с джипа обикаля като прос.титутка магистралите и вика. Глейте как строим бе. С ръце в джобовете и играе джобен тенис с макарите си.

36

Анонимен

преди 3 години

До 123Ами защото това не са ваксини в истинския смисъл. Само фабрики за пари. За съжаление млади хора загубиха живота си в следствие на този чудовищен експеримент.И както отдавна е известно, ваксини за РНК вируси като HIV и хепатит С все още няма. Чудно е как изведнъж се навъдиха толкова много срещу Коронавирус.

35

123

преди 3 години

Как ваксините за други болести , предпазват с години , а тези ваксини и една година и след това не предпазват

34

Анонимен

преди 3 години

Затова се боснете още сега с Астрата, че догодина вече няма да има смисъл от нея и ще внесем ново поколение ваксини. Милиардите вече са подготвени да напълним пак джобовете на фармацевтите.

33

Анонимен

преди 3 години

Те и сега са неефикасни.