15

Анонимен

преди 3 години

Политиците от двете държави целенасочено създават омраза. Целта е да се отклони вниманието от реалните проблеми. Мили хора от двете държави обединете се срещу общото зло , а това са политиците на двете държави.Те ни съсипват и унищожават. Изгониха нашите съграждани в чужбина.Повечето от тях никога няма да се върнат.Подиграват се с нашите родители като им дават пенсии колкото за хляб и мляко.Събудете се и не вярвайте на политиците от двете държави.На тях не им пука за нас,само се възползват.

14

Анонимен

преди 3 години

Освен че двете държави са на първо място по смъртност , те са и на последно място по заплати на глава население и с най-ниски пенсии. Това е истината,не им се вързвайте.Целта им е да създават подобни теми за да може да се спасят от настоящите реални проблеми.

13

Анонимен

преди 3 години

Тази тема се ползва от двете страни и целта на двете държави е да отклонят вниманиетомот реалните проблеми на двете държави.А това е кризата в здравеопазването и кризата в икономиката. Не се знае дали тази статия от Словения не е поръчка от Нашите ГЕРБ и ВМРО. Не се знае дали изказването на Джамбаски не е поръчка от Македонските Власти. Всичко е толкова оплетено и всичко е с една цел. А това е да се избегне от реалните проблеми. Македония и България са на първо място по смъртност в Европа.

12

Анонимен

преди 3 години

А аз мисля, че трябва да ни оставят на мира да леем помия по Македония 75 години и тогава да имат претенции. Толкова, колкото продължи македонската помия по България.Македонският "етнос" откак сърбетата го обработиха стана дъното на простотията.Айде у лево.Като почнем да ви горим знамената тогава се обаждайте.

11

денди

преди 3 години

джамбазки е мой!не го пипайте!

10

Анонимен

преди 3 години

Джамбазчето толкоз си може: разбунва ниски страсти, за да обере ниски гласове, за да може още дълги години да е на хранилка на народа. Тесногръдо елементарен.

9

Анонимен

преди 3 години

Играят на доброто и лошото ченге. Ти хвърляш макъка а аз ужким ти се карам.Номерата на герб и патреотите нямат край. Дано поне патреоти изчезнат след 4-ти.

8

Анонимен

преди 3 години

Ето го този палаячо, който се надява че чрез такива евтини кампании хората ще забравят за пиянството, за хвърлянето на пиратки по протестиращи, за това че бяха патерица на мутрата през целия мандат!

7

Радка Пиратка

преди 3 години

Ангел Джамбазки РАДКА ПИРАТКА евродепут? Е В Р О Д Е П У Т А Т!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

До джаичще напълни гащите!

5

Анонимен

преди 3 години

Добре, че на изборите ще се отървем от патерицата на ГЕРП пък тая мажоретка - не ни интересува, да ходи да си пие пина-коладата

4

Анонимен

преди 3 години

Сигурно пак е пил

3

Хичо

преди 3 години

Много вреди това момче с комплексите си...

2

джаич

преди 3 години

Да дойде Джамбазски в Thessaloniki , Скопjе и Горна Джумая да каже това и тогава ще видим какво ще му се случи !

1

Анонимен

преди 3 години

Неуместен, но е истина