44

Анонимен

преди 3 години

ПП "Движение на непартийните кандидати" е с номер 20 в бюлетината. - Минчо Христов и Стела Банкова

43

Анонимен

преди 3 години

ПП "Движение на непартийните кандидати" - Незнам какви непартийни кандидати са тия, като главните им лица са от много години в политиката с различни партии.

42

кръпел

преди 3 години

тие шебеци не могат ли един клип да направят и да го пуснат в нета и по телевизията ами се събират да правят циркови демонтрации ....

41

SHEFA

преди 3 години

МАЙ ЧЕ ИМА ТАКЪВ НАРОД-ПРЕД ОЧИТЕ МИ СА.-ГЛАСУВАЙТЕ -НЕ СПЕТЕ СЕГА ЗАДА МОЖЕ СЛЕД ТОВА ДА СПИТЕ СПОКОЙНО.

40

БСП

преди 3 години

Само с помоща на машинките ще гътнем герП.

39

Анонимен

преди 3 години

ПП "Движение на непартийните кандидати" е с номер 20 в бюлетината.

38

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че Радеф е объркал машинното с електронното гласуване.

37

Анонимен

преди 3 години

На Радеф измислиците, така и не разбрахме защо е важно машинното гласуване, освен някой наш човек да намаже комисионните?

36

SHEFA

преди 3 години

До Гражданин-АМА ТЕ ТАМ ЩЕ И КАЖАТ КАДЕ ДА НАТИСНЕ:)

35

SHEFA

преди 3 години

И ГЛЕДАЙТЕ ДА ИСТРИЕТЕ ПРОБНОТО ГЛАСУВАНЕ ОТ ДНЕШНИТЕ МАШИНИ ДЕТО ГИ БЕХТЕ ПОСТАВИЛИ!!!!!!!!!

34

Гражданин

преди 3 години

Такаааа. И като прочетох текста, си представих една 85 годишна баба как получава електронната карта, как отива до машината и започва да се чуди къде точно и с коя страна да пусне, как охка и пъшка, после търси помощ от комисията, те й показват (отиде тайната на вота), айде да речем излизат на екрана 3 (ТРИ) страници и айде пак чудене, па преференции. А бе, ужас. Много реално ви изглежда, нали?

33

Гледна точка

преди 3 години

До 21. И как става това? Нали в комисията има представители на различни партии, присъстват на броенето и наблюдатели, застъпници, журналисти. Плюс това може да драсни единия, ама може и другия, нали? И колко да са, единични бройки.

32

123

преди 3 години

Не гласувайте с машини! Най-сигурно е с хартиена бюлетина. Това беше приумица на Фигуранта, но искам да му кажа, че независимо как ще се гласува, Герб отново ще е първа политическа сила и то мниго преди Бсп. Дъпутатите на Герб ще са 2 пъти повече от тези на ***. Герб ще имат над 100 депутата.

31

до 27

преди 3 години

2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ печели местни избори във Варна-орг.от каб. Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Радев.

30

Анонимен

преди 3 години

Не,бе ГЕРБ не са печелили никога, само вие от БСП всеки път сте със 100 %.

29

1280

преди 3 години

Кой нормален човек ще иде в секция и ще гласува с машина?

28

Анонимен

преди 3 години

Няма как някой да ме накара да да пипам екран, който са го барали преди това 200 души. Даже да нямаше Ковид е много нехигиенично и гнусно.

27

Анонимен

преди 3 години

На индийци превърнахте българите с тези машини.Само и само да изфалшифицират вота се награбиха с тези щайги. Няма как да излъжат българина. Никой с разума си няма да пипне машините. Видяхме как се манипулират избори с машини. Там където има техника - винаги ще има човешка намеса. Те руснаците избраха президента на САЩ преди време, бг президент избраха наскоро, та сега ли няма да се намесят? Когато комунисти искат машини, въпреки възрастните им избиратели,значи има нещо г н и л о в цялата работа.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24ГЕРБ не са спечелили нито едни избори. В началото имаха 10-15 % от гласовете, но ГЕРБ 2 и ГЕРБ 3 са с едва 5-10 % и купуват коалиции, за да управляват. Така малка бизнес МВР ДАНС върхушка рекетира по-малките партии и си купува коалиции за да остане на власт.

25

Анонимен

преди 3 години

Само Масово гласуване може да победи фалшификацията и купения вот !Излизай робе !