64

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ПРИ МАШИНИТЕ--МАШИНАЦИИТЕ СА ГАРАНТИРАНИ!НЕ СЕ ЛОВЕТЕ НА ТИЯ ХВАТКИ!ТАКА У САЩ , ПРЕЦАКАХА ТРЪМП С ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА, НЕТА И МАШИННО ГЛАСУВАНЕ!НЕ СТАВАЙТЕ БАЛЪЦИ !!!ЛЪЖАТ ВИ --"МАШИННО" И "АВТОМАТИЧНО"!

63

Анонимен

преди 3 години

Машинното гласуване е ненадеждно и беше отречено . В никоя европейска държава не се гласува машинно. Защо не се поучихме от европейския опит? Защо ГЕРБ угодиха на фигуранта и бсп?За Бога братя не гласувайте машинно! Вашият глас може да бъде зачетен, но за друга партия, а не за желаната от вас!

62

Анонимен

преди 3 години

Има голяма вероятност да натисна на дисплея 4, а да бъде отчетено 28. Не вярвам на машините. Имаше достатъчно време управляващите да ги манипулират и те положително го направиха в складовете където уж бяха съхранявани.

61

Анонимен

преди 3 години

машинацията е гарантирана

60

Анонимен

преди 3 години

Не гласувам от вече 20 години.Няма сила във Вселената да ме накара някога пак да гласувам!

59

Loyko

преди 3 години

Това псевдо проучване е пълна манипулация. Сравнете след изборите ,за да видите каква глупост са си исмукали от пръстите. Няма връзка с реалната нагласа и предпочитанията на българите.Когато си платиш,ще се пишат подобни фантасмагории.

58

Обиколих

преди 3 години

по програмите на всички партии и намерих само една дето НЕ ОБЕЩАВА ДА РАЗАДАВА с труд изкараните ми пари на роми и други търтеи. Изглежда ще гласувам за нея.

57

Оставка@йдуци

преди 3 години

Аз ще гласувам с двете ръце за Цвъки (Молитвената закуска),ама да влезе в Централния.

56

За изкуството е така

преди 3 години

Стигаш до един момент в който осъзнаваш, че не можеш да надминеш не някой друг, а себе си. И че нещо те е напътствало и водило да направиш това произведение, което да е твоя връхна точка, но дали е ... Аз не се оттеглям от състезанието просто нито нагоре нито надолу мога да мръдна - толкова ми е на мене май 13 място в света. Аз съм си доволен ...

55

Не ме разбрахте:

преди 3 години

Идва един момент от времето, когато осъзнаваш, че си достигнал връхна точка в нещо и не можеш да надминеш себе си за момента.А понякога осъзнаваш, че никога няма ад може да надминеш това постижение в живота си. В смисъл някой друг ще те надмине след време може би след 50 или 100 години с нещо, което ще надмине твоята истина с истината, която ще каже. И някак си осъзнаваш, че някой неща са като вулкан - може да изригне само веднъж в живота ти. Годината на Дада приключи. Да видим сюрреализма...

54

Solar Power

преди 3 години

За мен пък винаги гласуване на машина си е било да си гласувам у дома с ПИК кода на НАП използвайки домашния интернет.Какъв е проблема ?Защо трябваше да се набутваме милиони за такива машини ? Нека си има онлайн гласуване и такова с хартия за бабите още 10-ина години и после всичко онлайн това е. Ненужни комисийки застъпници глупости !

53

Нато на тор!

преди 3 години

американските мишки готвят подмяна на демокрацията у нас !Машинното гласуване е измама,компанията която ги осигурява,Смарттек е пословична със скандали за фалшификации хакове навсякъде където са се провеждат избори с тяхните машини!ЕС натовски еничари на кол!

52

Видеоклип

преди 3 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ трябва спешно - още днес - да направят ясен и подробен видеоклип за гласуването с машините и от утре да бъде показван многократно по основните и местните телевизионни програми и постоянно - в новинарските сайтове.УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ОТГОВОРНИ за навременното запознаване на избирателите и на обслужващите изборния процес с всяка стъпка от гласуването с машините, за да не се създава суматоха - меко казано, в избирателните пунктове.

51

Сата НАТО

преди 3 години

Най-чисто е да се гласува с хартиени бюлетини.БСП и Радев волно или от глу пост, наляха вода в мелницата на ГЕРБ.А още по-правилно е да се гласува явно и всеки да стои зад мнението си.

50

Анонимен

преди 3 години

И аз това питам, как точно се фалшифицира екзит пола конкретно питам, щото в Беларус така го изхващаха.

49

Гражданин

преди 3 години

До 48. Айде сега, тарикат, да обясниш как точно ще фалшификат изборите?

48

Гербер

преди 3 години

До БСП. Няма. Сънуваш.

47

Анонимен

преди 3 години

какво значение е начина на гласуване.. така или иначе шак ще фалшифицират резултатаите

46

Анонимен

преди 3 години

Това са фашистки похвати, да ходиш да тормозиш опонентите в къщите им, е тези ли искате да ни управляват?

45

анонимен

преди 3 години

Мутри вън са новите мутри, които ще ви вземат здравето ако влязат в парламента.Те ви тровиха живота цяла година - затваряха кръстовища, мостове , улици и обругаха Народното събрание и държавните институции. Вън мутрите от парламента.