12

Смок

преди 3 години

И мога да се обазложа, че този който ли сложи минус на долния коментар е ходил веднъж на пазара в неделя да си купи дънки от турския внос и е останал много доволен от превилегията да се бута в гъчканицата от оркоезични полу-човеци, въодушевен от екзотичните аромати и звуци на това емблематично за домораслия български чалгар място.

11

Смок

преди 3 години

Като роден и израснал там мога да ви уверя, че от създаването си досега в града има изключително висока концентрация на нискочели ***, нагли, крадливи и завистливи. Та деянието не е изненада за никого, от наследници на обирджии на мандри и овчари невиждали два лева няма какво друго да се очаква. Най-доброто което направих за себе си е да напусна тази долина веднага след като завърших училище.

10

Бай Иван

преди 3 години

Немедленно да се освободи човека.Той е изразил своят протест срещу това,че още има комунистически символи,които по закон,отдавна трябва да са заличени.В Добрич имаше отделно гробище за комунисти,където в момента е паметника на Кан Аспарух и мемориала на убитите без съд опозицижнери,през 1944 година.Една вечер около 1990 година тия " гробищни" паметници с петолъчка( без християнски кръст) бяха начупени,което наложи комунистите да преместят костите " при останалите простосмъртни....

9

тъй де

преди 3 години

Детенце на "демокрацията"!

8

пияница мистик

преди 3 години

До Активист на БСПКомунистите другарю пенсионер нищо не са построили. Всичко строено за 45 години социалистически терор е построено безплатно с робски и принудителен труд от "Строителни войски", където 99% бяха роми и от затворници, на които не им се плащаше и стотинка за труда. За сведение сега в затворите се плаща, когато работиш или ти се счита 2 работни дни за 3 излежани

7

Активист на БСП

преди 3 години

Комунистите построиха цял един град!!! Демократите съсипахте цяла една държава !!! Венсеремос!!!

6

Анонимен

преди 3 години

тоя се опитва да клати държавата в този тежък момент . разстрел от военен трибунал и това е.

5

да сменят името

преди 3 години

на града и вместо 'димитровград' защото Григор Димитров е от Хасково, и да го преименуват на град "Гошко Тарабата" за да се знае че носи името на национален предател и масов убиец на българите.

4

Handel

преди 3 години

Ех, найсетне арестуваха сериозен престъпник. А какво им пшречеше да направят акт за дребно или едро или там каквото се полага хулиганство и да му наложат административна глоба? Която ще бъде и наказанието така или иначе. Но нали трабва да се имитира дейност.А пък съвсем неизвестно остава защо точно буквата "Г" е счупил.

3

Да беше махнал Р-то

преди 3 години

Нали:)

2

Уточнител

преди 3 години

Правилно е постъпил! Гнусен комунистически надпис за град, наречен на един национален предател, Г. Тарабата

1

Анонимен

преди 3 години

То пък един надпис, с цветовете на дъгата. Нищо лошо не е направил човека. Щом е бил сам, явно около му гъмжи от жендаре и пендаре.