Мъж е задържан след издирване за посегателството срещу светещия надпис "Димитровград" на площад "Поезия" и централната пешеходна зона на града, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Рано сутринта в понеделник неизвестен счупи буквата "Г" от надписа, а местната община даде видеозаписите от района в полицията.

Мъжът на възраст 31 години е познат с подобните си прояви, уточниха от регионалния пресцентър на МВР.

След задържането му до 24 часа той е признал деянието си, а срещу него е образувано досъдебно производство.

Коментари Напиши коментар

14

Възмутен

преди 1 година

Поредния добрепознат на Органа чупещ лyмпен който место да чупи камъни на кариерата, чупи необезпокояван всичко което е пред очите му и тормози работещото население!Чалгапоколението от невежи неграмотници което е рай за Тиквите!

13

Смок

преди 1 година

И мога да се обазложа, че този който ли сложи минус на долния коментар е ходил веднъж на пазара в неделя да си купи дънки от турския внос и е останал много доволен от превилегията да се бута в гъчканицата от оркоезични полу-човеци, въодушевен от екзотичните аромати и звуци на това емблематично за домораслия български чалгар място.

12

Смок

преди 1 година

Като роден и израснал там мога да ви уверя, че от създаването си досега в града има изключително висока концентрация на нискочели плоскоземци, нагли, крадливи и завистливи. Та деянието не е изненада за никого, от наследници на обирджии на мандри и овчари невиждали два лева няма какво друго да се очаква. Най-доброто което направих за себе си е да напусна тази долина веднага след като завърших училище.