19

Анонимен

преди 3 години

До Вилхелм 10Ще си го водиш тука с гордостта и достойнството, които са ти липсвали, когато си решил да биеш шута на всичко и да си духнеш под опашката... Спокойно, сина ти няма да води своя син тука и няма да го е срам от нас... Като порастне, вече ще е забравил откъде е и какъв е. Децата му дори няма да знаят най-вероятно. Това е от гордост и достойнство. Всички сте така.

18

Истината

преди 3 години

Схемата е.По малко избирателни пунктове в чужбина и малките населени места в БГ.За да могат всички Бюрократи които са на целогодишна заплата срещу вот.Да гласуват за тоз който ги храни.

17

Анонимен

преди 3 години

19-ти, как така отговаряш не за себе си, а за цяла "група" ? Истината е, че си единствен в Швейцария, ако изобщо си в тази държава, а не в някоя кочи'на в Делиормана ? Про'стотията на овцата да повлияе на малоумието е налице, сега ще започнат едни комплексарски изкази от празни кофи...стой та гледай и се "възхищавай"...

16

Кулев Александър

преди 3 години

А както аз разбрах от роднини и близки, много по-големи бъгари от те в България, македонските, щяло е масово да гласуват за Вучич. Бил е човека световен и много по-образуван от Бокота и Шкембето, а Захраиева не е могла нито чехлите да му излъска (истина), хем българите от Босилеградско, Пиротско в Сърбия са далече по-доволни от тези в България. Другаруваме си ние и всичко си знаем, повече от горе указаните двама герои.

15

До 19

преди 3 години

И в Германия сме група за Божков

14

Реалист

преди 3 години

До Вилхелм. Първо, научи се добре да пишеш на български. Второ, ако теб те е срам, това си е твой личен проблем. Ние тук в България добре виждаме кой какво е направил, не че няма грешки и проблеми, и резултатът ще го видиш на изборите.

13

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха, 5 заявления в Бразилия, 6 в Босна, смешна работа.

12

Анонимен

преди 3 години

Забрана на секции в турция!турция не е в ЕС и няма право на глас в българските избори, гласовете от там са абсолютна лъжа!Ние не гласуваме за избори в турция, следователно в турция няма право да се меси в нашите избори!!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Не на изборният туризъм, подменящ вота на българите!!!

10

Докога!!!

преди 3 години

Секциите в турция са узаконени развъдници на фалшиви бюлетини.Не може да има гласували 23 000 души за 12 часа в една секция.Ако наистина се спазва законът, максимумът на гласували е 7 200 души за целият изборен ден, 12 часа по 1 минута на човек, прави 7 200.Това е намеса на турция във вътрешните дела на България!!!!

9

Вилхелм

преди 3 години

Съжалявам, че ще разочаровам някои, но българите, които живеем разпръснато из Европа, ни е срам до козирката от всичко, което този премиер и криминално-интересчийски кръг от мутренска *** представляват! Имиджът на България ни е сринат, както никога досега! И колкото да ви сърби правото ми на вот, поругаван с "къв си ти бе да ми решаваш как ще живея аз в България" - ще пропътувам и до Урал, ако трябва, но ще си дам гласът! И всяко лято ще водя синът си у дома с гордост и достойнство.

8

Анонимен

преди 3 години

До 10 и подкрепящите го.Оо? Нима е лъжа? Кога последнп ГЕРБ взе 50% от вота на парламентарни?

7

Анонимен

преди 3 години

"Секциите в чужбина ще бъдат особенно активни след като товарищ Фигурант направи всичко възможно за да ги ограничи в деня на гласуването."След обстойбо проучване рязбрах за кво говориш.Обаче грешиш. Ел Презоденте го измисли добре. Имам 5 почивни дена, пътищата са празни и никой не проверява за такси за паркиране. По-удобен момент едва ли ще има.

6

Анонимен

преди 3 години

"Няма какво да се лъжем ГЕРБ отново ще са първа политическа сила. Безапелационно"Ако не захапят поне 36%, че "колаиционнуте партньори" демек неонацистите и неоосманците, няма да е точнобпобеда ...

5

Анонимен

преди 3 години

Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон!

4

Анонимен

преди 3 години

Билет, самолет и чао булгаристaнци! Никога повече в кочинa та.

3

Анонимен

преди 3 години

И повече от половината от тези никога няма да се върнат да живеят в България

2

До 1

преди 3 години

Знаеш ли защо си гладно???

1

Анонимен

преди 3 години

Ми то ровечето се изнесоха. Скоро ще са мнозинство.Нормалните бягат от мутриленд.