45

БРЦК

преди 3 години

Спрете лъжите за всичко . Спрете да обвинявате хората . Спрете да избивате хората. Спрете ГЕНОЦИДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

44

Анонимен

преди 3 години

А защо е без маска?

43

Севилският бръснар

преди 3 години

Ееееее, защо не се е обадил, щях да го наглася?!

42

Анонимен

преди 3 години

Като го гледам с тоя поглед и не моа разбера - влюбен ли е или откачен.

41

На тоя

преди 3 години

Не бръснар, а фризьор му трябва открайвреме !

40

Анонимен

преди 3 години

Таз уникална прическа бая сложно се поддържа

39

Анонимен

преди 3 години

Никой не му дреме за вашите мнения. Дума дупка не прави, утре, и Джонсън, и Фарадж ще си джиткат както е било, а калните пейзани пак ще се упражняват в мислене с писане на коментари.

38

ББ

преди 3 години

До Вирусда бре...с възпитание и манталитет на...ердоган...демек диктатор...родителите са му от турски ..без ценности...Великобритания бе накарана да се откаже от ценности...заради премиера си...с ценности на ердоган...,уважаваме избора на британците разбира се...никога не е късно да станеш за смях!!!Народите на Великобритания бяха излъгани и манипулирани...политиците като фарааж са им врага,зависими от русия и тръмп!!!

37

До Вирус

преди 3 години

Последното което бих искала е да бъда в компанията на двама изявлени простаци упражняващи английския си хумор, като тия двамата . А и смърдащите английски пъбове никога не са ми били по вкуса. С изключение на гурме пъбовете , където има и по- интелигентна среда

36

Човек

преди 3 години

Човек е толкова голям , колкото са големи мечтите му . Борис направи така че 80% от населението там единственото за което да си мечтае от една година е да се натряска в пъба и евентуално да види и фризьор. Перфектен избирателен електорат .

35

ББ

преди 3 години

До Волфхаха ...репресия...по -руски или по- задно,путин да сподели кой и защо пусна вируси???кой обяви световна биологическа война???само за власт и пари ли става въпрос???...Кой убива милиони невинни свободни човешки същества???Кой ще го посочи и ще му потърси отговорност???Какво да очакваме след Ковид 19???севернокорейски ядрен...или китайски...кой убива Света ни???...колко пари и злата...колко власт ви трябва още???скоро продоволствени кризи...ще унищожите Света ни...с тези темпове

34

Анонимен

преди 3 години

То пък и без бира и подстрижка ситуацията не се подобрява. Какво очакват още? Пълен локдаун без ефект особен. Докога така? Явно проблема не е в бирата и фризьорите.

33

Волф

преди 3 години

Някога ходихме на Запад да видим свобода...скоро там няма да може да отидеш на бръснар без да си ваксиниран. Излезе, че тук сме бедни, но това ни измести в периферията на налаганата репресия. До преди 1-2 години мислих да емигрирам, но след това, което виждам, че се случва...искам си нормалния живот, не искам насилствена ваксина. И тези цели в България са по-реалистичния отколкото Новият световен ред в Англия, Германия и т.н.

32

BATMAN

преди 3 години

Tova e laja toi nikoga nesee postrigval. Vapreki makron shemy podari greben. A kolkoto do birata teza zatvornici v domovete si po princip tova e tehniq jivot..I ako vidite prez denq perde drapnato tova e chudo. Te obichat dasa v tamnica kakto prez noshta taka i prez denq povqrvaitemi absoliotno vsichki anglichani

31

Анонимен

преди 3 години

Фараш заби последния пирон в ковчега на британската империя.Шило в торба не стои и скоро пак ще надигне глас да руши нещо.

30

Вирус

преди 3 години

Ако си в Лондон, в петък вечер, след 6 часа, посети "Червеният Лъв" (The Red Lion) - цветът означава кръчма, а не политика - и ти гарантирам 100%, че ще срещнеш Найджъл Фарааж, докато Борката го търси из бирариите на Канари Уарф, където работи жена му. ;)

29

Вирус

преди 3 години

"Ти, естествено, никога не си бил в тяхна компания, нали?"------И аз не вярвам, но се случи на два пъти:Първият път, в Companies House, недалеч от старата сграда на Ню Скотлънд Ярд и вторият - в пъб Шерлок Холмз, недалеч от река Темза, в която плуват китове. :)Категорично твърдя, че в компанията на ГЕРБ и Баце никога не съм бил и нямам намерение да бъда. ;)

28

Питър

преди 3 години

Последният път Фараж беше в Единбург преди 5-6 години. Наложи се да се барикадира в една кръчма (на английски "пъб"), защото единбургчани го търсеха да го бият. Оттогава не е минавал границата.Последният път, когато беше в Нюкасъл (Англия) го бомбиха с млечен шейк и хората наоколо му се присмиваха, докато отиваше да си смени английския костюм.

27

Питър

преди 3 години

До ВирусТи, естествено, никога не си бил в тяхна компания, нали?Все пак, имай предвид, че като българин, най-много да бъдеш подигран с тенденция към унижен, според това с колко твърд акцент говориш. А Фараж може да те разсмее само с житейската си история - седем пъти се пробвал за депутат в английския парламент, седем пъти неуспял. Единия дори е завършил с по-малко гласове от кандидат, преоблечен като делфин.

26

Вирус

преди 3 години

Има двама бритиш политици, в компанията на които може всеки да се попикае от смях - Борис Джонсън & Найджъл Фараaж.Наред с перфектния английски хумор от тези двамата може да се научат много неща.Много приятни хора без грам надменност поради заеманите позиции.