196

Анонимен

преди 3 години

Ами да си иска.

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Хайде холан ! Видяхме ви демокрацията . Предизвиква погнуса , лошо храносмилане ...

194

Анонимен

преди 3 години

До Някой си Що ? Ти обечаш ли западната култура ,гей парадите ,наркоманията им ,еднополовите бракове ,а ?

193

Ляв+

преди 3 години

"Китай.... просто иска да бъде единственият център на могъщество". - Дойче Веле демагогски измислици. Китай многократно заяви, че не иска да е хегемон-доминион, иска многополюсност, а не световен унилатерализъм. САЩ не крият стремежът си за Нов Световен Ред и Империя на Демокрацията в един унилатерален свят доминиран от тях. Те винаги мълчат по въороса за многополярност.

192

Някой си

преди 3 години

До Православен славянинАма поне са християни.Азиатец да те управлява малей само чекай.Не обичаш западната култура май обичаш арабската.

191

наблюдател

преди 3 години

До Православен славянинМного злоба и мъка има в тебе.

190

Анонимен

преди 3 години

В Англия ще допускат ваксинирани само с Астра Зенека!

189

Православен славянин

преди 3 години

Щатите трябва да бъдат прекършени и физически ,а американофилите в БГ разстреляни без съд и присъда на място!

188

Китайската мечта

преди 3 години

Пекин иска да прекърши клона, по който се е качил на дървото !

187

Да бе!

преди 3 години

След изпадането на примитивна Рус към Третия свят русо-робите започнаха интензивна възхвала на още по-примитивния комунистически Китай. И забележете, анти-европейците ни хвалят китайската икономика и ***, които произвежда Китай, но не говорят за техни военни постижения. Китай и Русия нямат военни постижения, защото притежават единствено конвенционални оръжия, които няма да им свършат никаква работа в предстоящата космическа война срещу Американските космически сили /USSF/. бг

186

Анонимен

преди 3 години

Голям смях. Александър Гьорлах от Дойче веле пише:Индия е най-многолюдната демокрация на света.Че е многолюдна да, но да е демокрация?!Твърденията на Дойче веле, че Индия е демокрация, а Русия е мордор, са гнили.

185

ББ

преди 3 години

доминацията на САЩ..тя е функция на избора на милиардите човешки същества по-света...не на бомбите и вирусите ви,пред руските и китайските посолства само спекуланти и олигарси...пред посолствата на САЩ само Свободни и можещи човешки Същества....ние милиардите определяме доминантните...и то само заради ценностите които изповядват...и САЩ имат ракети и по-модерни от вашите...доброволец съм в Армията на САЩ г-н Байдън,Бог да пази САЩ!!!

184

Анонимен

преди 3 години

до к.207Виждаме, че си ятак. От коя землянка те изкараха? Има една дума: комУна, от нея се получава думата комУнисти. Ти пишеш кУмонисти. Във вашето село може да говорят и пишат така, но в голямото село София така НЕ СЕ ПИШЕ.

183

ятак

преди 3 години

китаиците са обре4ени . американцитр си играят с тях . когато им омръзне на кумонистите в китаи ще им се стъжни

182

Анонимен

преди 3 години

От червената диктатура в Китай бягат в източната част на бившия СССР. Така се създаде друга социална система на принципа свободен пазар. Трудно контролирана от Пекин и Москва, която си действа 30 години свободно.

181

Анонимен

преди 3 години

Китай е червена диктатура. Иначе няма как да бъде управляван.

180

ББ

преди 3 години

"да прекърши доминацията на САЩ в свободният свят",САЩ са единственият защитник на Свободният Свят,децата на САЩ умираха през ВСВ за да ви има с...путин,защо пуснахте вируса???защо обявихте биологическа война на Света???защо трябва да умират милиони невинни,които манипулирате с путин?защо организирахте атаката срещу Конгреса на САЩ с путин и тръмп???защо финансирате и обслужвате северна корея,,чийто народ е доведен до геноцид и фашистки концлагер???защо убивате невинни човешки същества???

179

Анонимен

преди 3 години

Китай го чака вътрешна война, затова бързат с контрола над народа с изкуствен интелект и наблюдателни камери. Алчност срещу дървена Философия - залагам на алчността.

178

Анонимен

преди 3 години

Китай са си самодостатъчни.

177

Анонимен

преди 3 години

Хънтингтън дори не е забелязал Китай през 90-те години на миналия век.Книгата му е велика единствено със заглавието си.Ще спечели онзи, който умее да управлява линиите на сблъсък и това не е Китай.Все пак е добре наивните китайци да казват истината, защото всички други играчи са до болка цинични в лъжите си.