110

Анонимен

преди 3 години

Вирус няма, ваксините са опасни. Безопасна е само живата ваксина на Мангъров.

109

Анонимен

преди 3 години

Хората в България са толкова *** и маоумни че доори не нямат мозък да разберат защото цяла европа протестира вече против този локдаун хаха

108

Анонимен

преди 3 години

Дядо Коледа вземи ме,там на Север ти при вас,че остана ли загивам.От сърце те моля Аз !Със ваксина, без ваксина,с куп мутации безчет,тръгне ли веднъж съсирек,не ще можем да го спрем.Дядо Коледа Снежанкамедсестра ми назначи,с нея карантина всяка,по така ще издържим !

107

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сменят лева с нов лев, защото ще се натрупат много дълг за заплати и пенсии. Пазарната икономика няма да издържи и трябва да се забрани обмена на валута. Перидоично ще се заменя лева с нов лев заради инфлацията, докато има епидемия.

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен :Вируса е "безопасен" ,нали...?Кой вирус?

105

Анонимен

преди 3 години

"Първа линия" ще е "Първи обръч от фирми".Ще чакаме глезените дечица на ГЕРБ от обръчите от фирми да се съгласят да се ваксинират.

104

Ембриона

преди 3 години

Ако не си инжекрирам някакви клетки от някакви аборти на някакви жени, защо съм живял?

103

Според мен

преди 3 години

ще затворят границите на Европейския съюз. Затова сега е този зор да се ваксинират всички страни равномерни и пропорционално и да се правят зелени паспорти. Вуроятно ще има някакво споразумение с Великобритания, САЩ и Израел да се пътува. За другите ще е ограничено много.

102

Анонимен

преди 3 години

На 04/04 освен бум ще има и тряс ! разделихте хората на важни и по-маловажни , на гербаджии и други .Евтинкото кафе Астра скъпичко ще ви излезе през носа !

101

Анонимен

преди 3 години

Много прости са антиваксърите...Хем никой не ги кара да се ваксинират, а пишат глупости срещу ваксините.Ами рискувайте си живота... Вируса е "безопасен" ,нали...?

100

ееее да

преди 3 години

До ЗороНадявай сееее...................

99

Анонимен

преди 3 години

Вакисната няма да е спасение, защото ГЕРБ трябва да затворят и границата. Ако не затворят, ще влизат от чужбина и ще пренасят нови ковити, за които или няма ваксина или трябва нова вакисна след 1 месец. И в България трябва да се затвори София и да се разреди населението по селата.

98

Анонимен

преди 3 години

До Аз предпочетохТи предпочете робския хомот ,затова и ще те третират като С-коТ

97

Анонимен

преди 3 години

До ??? 92 Времето ще покаже Като отворят всичко и хората си ходят напред -назад , ще се разбереИзраел бяха с много строги мерки и затваряне на държавата . Във Великобритания мерките все още стоят Няма как да се каже за ден-два , на какво се дължи намаляването на случаите - на ограниченията или на ваксините Ако останат със символични бройки заболели 3-4 седмици след отварянето на всички дейности , значи ваксините действат

96

Б.Б. КАЗА

преди 3 години

НЯМА ДА ВИ СЕ ДАМ ЛЕСНО. АМИ СЕ ЗАРИДЕТЕ С ТЪРПЕНИЕ ОЩЕ 2 МАНДАТА

95

Аз предпочетох

преди 3 години

традиционната технология на Астра Зенека. Нямах особени реакции. Дори не ми се зачерви ръката. Чувам някои вдигали температура, но никой от тези около мен нямаше такива оплаквания. А отидохме масово всички роднини и познати на зеления коридор. Сега чакаме втората доза. Понеже по принцип сме отговорни хора малко или много си налагахме дисциплина и контрол, не толкова заради себе си, колкото заради възрастните си родители. Свободата която имаме сега е неописуема, отнови си върнахме живота.

94

Анонимен

преди 3 години

Абе що не одиш да ти присаждат алаброса че като гледам пак си оплешивел. Ами оня шлангажията те ползва да успиваш хората и да лъжеш повече от него. Бог ще накаже и него и теб за това че лъжете хората. Ако искахте да ваксинирате всички защо требеше да казвате че са умрели хора от астрата. Кои са тези умници че да отидат да се ваксинират здрави и да умрат от тромбоза. Вие акъл имате ли или сте бавно развиващи се.

93

Размисли и Страсти

преди 3 години

Този защо се занимава с глупости, ами не вземе да се огледа за некоя женица, па да се оженят........па да си народят дечиня..................?Така де, все бекярин ли ще го кара?!

92

Зоро

преди 3 години

До 04.04.2021Още ОСЕМ дни................................до кабинета Борисов-4

91

Анонимен

преди 3 години

Даа, има бум. Изгърмяли са им бушоните.