116

Анонимен

преди 3 години

Чужденците не са добре дошли в България! Не виждам защо трябва да каня натрапници в страната си, че да им се кланям.

115

Анонимен

преди 3 години

Истината: България не е привлекателна дестинация за живот на чужденци. И за българи и за българи.Привлекателна е само за бандитите.

114

Анонимен

преди 3 години

И слава богу за което.

113

Анонимен

преди 3 години

истината е че българите не са привлекателни за общуване.

112

Фи

преди 3 години

Разбира се ,че не е и никога няма да бъде.Тя си е на *** и Ганка.

111

4epa

преди 3 години

КАТО ИЗВИЯТ НА ОМРЕЛО- ДИМ ДА ГИ НЯМА !!!!!!!!!!!!!!

110

Германска пивоварна

преди 3 години

Те бежанците, като разберат, че са попаднали у нас ревът от ужас, вие чужденци искате. Който няма този мазохистичен ген, дето е типичен за нашия народ - бяга надалеч.Само извадете снимките на всички премиери и президенти и ги наредете до нашите и ще разберете... Не знам сляпи ли сме - на нашите дъбили само английския *** е лика прилика

109

Май не е така

преди 3 години

Доста манипулативно заглавие !Б-я не била привлекателна дестинация за живот на чужденци пък 300 000 руснаци са си купили апартаменти по морето, а 30 000 англичани из цялата страна !

108

Анонимен

преди 3 години

До TrueКакво ДС те гони, като такова нещо не съществува много отдавна, нито хората са работоспособни вече,ДС са били патриоти,не са избивали хората така,както днес се избива българското население!Да не би Бойко да има нещо общо с ДС?Искал е да влиза в ДС преди години,но хората са преценили,че няма качества за службите и не го допускат,но сега пък е член на *** и ЦРУ,като Цветанов.

107

Анонимен

преди 3 години

Откакто герберите взеха властта, падат много убити и разболяни в България, махнете ги или напревете нещо, за да престане избиването на населението ни, гласувайте за БСП или направете нещо друго, променете нещо или се договорете, скоро ще се затрие България, тези нямат спирачка! Отделно и дълговата спирала, теглят пари и държавата затъва в дългове, а нищо не достига до народа и хората напускат България!

106

Анонимен

преди 3 години

Еми....нали писах за сириеца който се чувства по добре като куче в Германия, отколкото като човек в БГ :))) Ние сме пример за всички, идват и се молят за работа в най-изостаналата страна в ЕС :)))

105

Анонимен

преди 3 години

Защото е мръсно Навсякъде торбички , пвц бутилки , хартии

104

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли кой е истинския Конрад Аденауер? Това е човека смазал и подчинил Европа след ВСВ, слуга на неевропейски интереси!Не се залъгвайте,че има нещо общо с Германия тази фондация!

103

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=LTuahqZQltsСлед като е направил така, че групировките да се избият, след това влезе във властта и започна да измира и народа,т.е. да се избива народа.Докато са на власт,смъртта няма да спре,ще унищожи България тоя.

102

True

преди 3 години

Откакто бекапето са на власт - 1944г до ден днешен чрез бай тошо, желю, виденов, костов, царя, буда и всички ДС *** от соца и такива които са живи до днес, целта е една - България да е долу в дясно в киреча, последна, на ДС *** да им върви далаверата и това е!!! Хората в БГ са добри, но озлобени и разделени на лагери, по стандарт, етнос и всички друго възможно, за да се избегне обединение и измитане на ченгетата ***!!!!

101

Анонимен

преди 3 години

за великия чалгясал смърдящ некадърник ганювец най важно е европа да му дава пари а той да живее като въшка на главите на способните хора и да ръкопляска по команда на мутрий великий

100

Анонимен

преди 3 години

Преди групировките се бореха и избиваха помежду си,а откакто герберите са на власт,масово се избива и целия народ!

99

Анонимен

преди 3 години

Българска стопанска камара: Чуждестранните инвестиции у нас са спаднали 10 пъти за 10 години За разглеждания 10-годишен период преките чуждестранни инвестиции (ПЧИ) са намалели 10 пъти в абсолютна стойност и 14 пъти като процент от БВП. От 17,7 млрд. лв. през 2007 ПЧИ падат на 1,8 млрд. лв. през 2017, а като процент от БВП от 28% през 2007 намаляват до 2% през 2017, сочи анализът на БСК.Вече дори средствата от емигрантите са повече от ПЧИ, каза изпълнителният председател на БСК

98

Синди Делиахмет

преди 3 години

За къф са ви чужденци ? На запад като имат чужденци ги ползват за миячи на з*дници.

97

Истукан

преди 3 години

Как да е привлекателна, Бойко Борисов съсипа всичко. Чужденците имат Българя за турска тоалетна. За турски тоалетни като ГЕРБ и Борисов никога не гласувам.