136

Анонимен

преди 3 години

всички гърци идват от Азия, те не са европейци, в началото на 19 век сърби и гърци заграбват териториите с българско население и си ги разделят,виж кой е водил битките за освобождение - българите и ВМРО.--------Бегай да учиш кое е 19-ти и кое е 20-ти век.И още нещо - в Македония е имало и гръцко, и сръбско "ВМРО".

135

Фейк статия,

преди 3 години

след като обиколих цяла европа, видях на живо, че в западните държави все повече от населението е ислямско и/или кафяяяво с виолетов оттенък и все по зле ще става в следващото десетилете , защото тия се плодят като зайци , а месните аборигени-западняци са без деца или с нетрадиционна ориентация, бъдещето е тук, а след още някоя година останалите от нашите ромей ще са и те германци, холандци, и подабни, там социала е мн.силен и дава

134

Анонимен

преди 3 години

България не е привлекателна дестинация за собствените и граждани, камо ли за чужденци.

133

Анонимен

преди 3 години

За Руснаците ясно, тука хубав климат, море и беззаконие и корупция като при тях, но англичаните подлъгани от ниските цени и предишен опит с Испания, Португалия и Гърция решиха че и тука ще си струва, но ето че греда. Чърчил добре го е казал навремето: Където започва шкембе чорбата, свършва Европа.

132

пецата

преди 3 години

Това е много добре, иначе щеше да се напълни с тарамбуки като германистан

131

Анонимен

преди 3 години

То и за Българи не е.

130

Анонимен

преди 3 години

България ще се оправи, когато разни чужденци престанат да се месят в управлението на държавата ни, от най-малкия до най-горния и политиците ни - всички живеят в страх!България не е свободна държава!

129

Martin Bormann

преди 3 години

Тя не е привлекателна за никой дори и българите. Само 1% от българския етнос в света живее там...

128

sorry

преди 3 години

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР СА АНГЛИЙСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ,СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА.БЕЖ ЛИСКЕ ,ДА БЯГАМЕ,ТО ТУК ВЕЧЕ НЕ СЕ ЖИВЕЕ.

127

Анко

преди 3 години

Едва ли е и привлекателно място за живеене и за местното,родно население!От райско кътче,вече е тъжна и жалка картинка.Явно управляващите рапортуващи с-изпълнихме всичко обещано,са се справили повече от добре!

126

Анонимен

преди 3 години

България не е привлекателно място за живот на българите. Защото са злобни, завистливи, крадливи и мързеливи. Българинът е щастлив единствено като се махне от България и се засели там където други българи няма наоколо.

125

Анонимен

преди 3 години

Това не е вярно. Верно, че управлението е пълен провал, но дори това не спира чужденците.

124

бившите комунисти

преди 3 години

- настоящи мутри! Те предадоха България! Да беше се върнало турското и Румелията

123

глупости

преди 3 години

Типична фейк нюз. Високия процент на чужди граждани в Балтийските републики се дължи на това че руснаците както и децата от смесени бракове имат и руски паспорт.Това е вследствие че Клинтън инвестира мощно в Русия и действително до 2005-6 г Русия го даваше доста добре. Сега затова са на нож с Демократите.Същата политика е и причина за войните в Грузия, Абхазия, Нагорни Карабах, Чечня, Армения. Защото дадоха нереалистични обещания и както си е традицията,Русия не се и опитва да изпълни.

122

Janna

преди 3 години

В голям български град чувам повече английска, испанска, френска, румънска, гръцка, турска реч отколкото българска. България е глобализирана държава без граници. Свят широк.

121

Хъм

преди 3 години

Естествено,че не е привлекателна.Що наш и вносен английски народ даде фира разкъсан от бездомни кучета по селата,без да броим изнасилените и заклани от цветнокожи ***

120

не е вярно!!!

преди 3 години

Това изобщо не е вярно!!!

119

Анонимен

преди 3 години

Българите са силно необаятелни. Казвам го по най-мекия начин. Жените, безпардонни, готови на кавга, разюздани, без финес и обноски. Мъжете, свадливи и груби. Децата невъзпитани. Който не вярва, не е бил на българско обществено място, магазин, плаж, гара, аерогара и прочие.

118

179

преди 3 години

Може но има доста смесени бракове. Още през 2006 година имаме по-висок процент на смесени бракове от държави като Италия, Финландия и Португалия. Всички знаем , че тези държави са мулти -етнически или така казано са привлекателни за чужденците за разлика от нашата държава.

117

Анонимен

преди 3 години

мога да допълня какво си пишат британците по техните форуми за имоти относно България. вече няма ала бала и политкоректност. един обясняваше, че намерил евтина къща в някакво село, поне двама в прав текст му казаха: луд ли си, tsиганите ще ти я 'изкормят' с паркета и тръбите, камери и охрана не помагат, а полицията се прави на неразбрала. стойте далече от българия. някой ще каже - да ходят в големите градове. ама никой няма да смени лондон с пловдив, рим за софия или марсилия за варна/бургас