83

Анонимен

преди 3 години

Идвам у вас и ви казвам, че ще ви монтирам нов бойлер и ново ел. табло, последна дума на техниката, ама ви пробутвам да подпишете документ, че се съгласявате на своя воля и не можете да имате претенции към монтажа и работата ми. Няма да се съгласите, нали?Тогава защо се съгласявате да си рискувате здравето?!

82

Изнервен

преди 3 години

Ех, ***, ***, защо все късно ти идва?

81

Гражданин

преди 3 години

До НОЩ. Коментарът ти е глупав. Като теб.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Бъди честен, не антиваксърите дават акъл, а зомбитата, които си сложиха ваксина и не спряха да водят агитация.То не бяха призиви, то не бяха сертификати, пълни простотии.

79

Анонимен

преди 3 години

Да не забравите да смените часа тази неделяа другата правителството.

78

НОЩ

преди 3 години

"Масовата Ваксинация" протича добре - по план! Ето вчера в Окръжния град Търново се яви една кандидатка за ваксинация!

77

гюндоган

преди 3 години

До Силвия Нарушиха ли ти днк.то и рнк.то като те ваксинират постоянно?Полезно е и за хеморуидите

76

1001 ?

преди 3 години

Сърбия е извън ЕС - има ваксини, четири вида!!! Без коментар!

75

Анонимен

преди 3 години

Ще взема да се ваксинирам против УВ-лъчи, че от тях се хваща рак?Или против никотин, че цигарите водят до рак?!Мрем пандемично от стотици болести, но от тая тръгнаха да ни "спасяват".Като са толкова хубави ваксините, защо се подписват, че си ги слагат на своя отговорност?!Щом ваксината е качествена и сертифицирана, Перукан да се подпише, че ще лекува за сметка на държавата всеки, получил някакво усложнение след ваксинация, вместо да си връзват гащите.Не е ли справедливо така?

74

Коприва

преди 3 години

Според Конституцията на Република България никой не може да бъде подлаган на експерименти без неговото доброволно писмено съгласие - чл.29, т. 2. Ваксините срещу ковид са експеримент на този етап. Всеки да си реши сам.

73

Ей,тези

преди 3 години

Ваксини станаха като бананите през Соца.Преди избори и за Коледа.

72

58 ТИ

преди 3 години

СИ ЗВЕЗДЪ ярко светеща на небосклона на простотията , бравус :-D

71

Анонимен

преди 3 години

С бръмбари в кратуната вместо мозък...антиваксъра не може да проумее,че не е негова работа да дава акъл на другите за ваксината, защото никой не е задължен да се ваксинира.На хората с проблемно здраве се дава шанс за живот без страх от вируса...

70

Анонимен

преди 3 години

Поредната пропаганда от днес бг. Не вярвам да са повече от 10%

69

Анонимен

преди 3 години

Аз искам само на бил ГЕЙтс да му направят задния двор като касичка за пускане на монети за благотворителност..

68

хаха

преди 3 години

60% от антиваксърската информация идва от 12 човека. И са събрали доста голямо стадо да ги следва, хич да не е. И тоя главния антиваксър прибира милиони от продажби на книги и изяви като "лектор". Нищо, че отдавна е доказан шарлатанин. Дарвин ще си каже думата рано или късно.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Не ми е два пръста челото, ама и аз не разбирам какъв е смисълът да се ваксинирам против нещо, което на практика е навсякъде около мен и до момента не ме е разболяло?!Вирусът е навсякъде, кому е нужно да си го инжектира?Би имало смисъл, когато болните у нас бяха още единици.Сега ми се струва след дъжд качулка.Маска - ОК, слагам, предпазни мерки - ОК, ама да си слагам нещо, за което съм се подписал, че никой не носи отговорност?!

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Никой не се реди по опашки, медиите го изкарват така :)

65

Анонимен

преди 3 години

На камбаните има корона парти. Над сто човека купон, много е яко, няма и ушеви.

64

Анонимен

преди 3 години

Продължавайте да бъдете опитни лабораторни мишки, редящи на опашки за ваксината която ще промени цялата гетеника и от която ще умирате бавно и мъчително агонизирайки..