123

Ципрас

преди 3 години

Бес ваксинаки няма Халкидики бъгаракис.Почувакис на бетонаки на слънчаки.

122

до 121

преди 3 години

Ако не си го разбрал, стана ясно, че ваксинираните също разнасят вируса и заразяват другите.Остана само голото уверение, че като ги пипне Короната, щели ръиш ли да го карат по- леко в болницата.Ама не се знае кое де - Ковида, или последиците от ваксинацията.

121

Анонимен

преди 3 години

До 121 "да принуди неразумните да се държат по начин, при който няма да заразяват другите"Хубаво! Ама нали Ангелов каза: ваксинираните също се разболяват и пренасят вируса. Ами сега?

120

Анонимен

преди 3 години

40% от българите явно нямат мозък!

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Е ти от 2 седмици го пишеш това. Още ли не са се излекували?

118

Анонимен

преди 3 години

От зелените коридори ваксинирах свекър и свекърва с Астра Зенека защото съм "никой"-средностатист.човек.Те са на 82 и90г.с ТЕЛК.Роднина ги зарази с Ковид на третата седмица.Лекуват се в къщи с 2 антибиотика.НЕ стигнаха до болница.Тежко го карат но са в къщата си.Единият на легло от 3г.ваксинирайте се! До сега да са умрели без ваксината.

117

Категорично

преди 3 години

след втората доза ще си направя тест за антитела . Според мен всеки трябва да има такъв преди и след ваксиниране. Дори се учудвам, че не е официално възприето, а само мерят температура преди да те ваксинират.

116

Гъзеницата

преди 3 години

Преди седмица беше под 40%, преди два дена към 65%, сега 40%?! Уточнете се, че прочагандата цепи мрака...

115

Анонимен

преди 3 години

Заразяването с вируса и боледуването щеше да си е лична работа на всеки, ако не заразяваха другите. Очевидно в случая не е така и задължение на държавата е да принуди неразумните да се държат по начин, при който няма да заразяват другите или рискът ще е минимален.

114

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора го карат безсимптмомно, за разлика от ваксинирането, който питам ваксиниран и всеки ги псува и вика "...Ах, ако знаех..."

113

Анонимен

преди 3 години

До Аз същоАз не съм фен на ваксините, но ако бях на твое място след втората доза бих си направил тест за антитела, да се види реално какво е "свършила"ваксината, че бая народ изпищя, че тестовете им после покзват нисък титър на антителата.

112

Аз също

преди 3 години

си мислех, че не ме лови. Децата ми караха коронавирус и слава богу, общо взето леко. Обаче си направих антигенен тест и се оказа, че нямам никакви антитела. Колкото за пазене - не може да се каже особено да се пазя, още повече, че имам гадния навик да си гриза ноктите, което е супер нехигиенично. Но в момента в който разбрах, че нямам антитела точно отвориха зелен коридор в Пирогов. Веднага изтичах и си сложих Астра Зенека. Нищо особено, като реакция. Сега чакам втора доза.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - 250 лева е добра цена?Само толкова??? направо по 3000 (като глобата за минаване през парк миналата година) Иначе какво ще остане за 'чекмедженцето ми'?

110

Анонимен

преди 3 години

Като слушам колко е страшна епидемията и като знам аз как въобще не се пазя - значи съм го изкарал безсимптомно. И жената и тя. И детето и то. И родителите ми, и тъста, и тъщата, сестра ми и нейното семейство, на жена ми сестра й барабар с нейното семейство...Значи някак генетично нас не ни лови. За къф ЧП ми е тогава ваксина? Да пробвам дали издържам на тромбози или ще отключа диабет? Който се чувства рисков - да се боде, нищо против. Ама няма да са ни 40%, ни 30%, а около 20%...

109

Умен

преди 3 години

Хората над 60 години са във висок риск да изкарат тежко ковид. Затова са основната група за ваксинация. По младите могат да се ослушват.

108

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо някой да обясни защо трябва да се ваксинират хората, след като пак могат да се заразят.Дали ще го карам тежко или леко е лично моя работа. Ако се заразя без ваксина пак е същото, даже 70-80% от хората на разбират, че са го прекарали.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112И аз това казвам и платена, 250 лева за доза е добра цена.

106

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията трябва да стане задължителна!

105

Анонимен

преди 3 години

Някой чакаха ваксини за да спрат пандемията. "Ваксините" полуфабрикати дойдоха, но се оказа, че вероятно не спират разпространението(цитирам сайта на американския СDC). Какво правим сега?Ще отваряме и затваряме докато не остане икономика ли?Не съм чул какъв е планът.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106А ти точно кой си че да казваш чий живот е по важен. Ако ти си к ло ш5ар бе самочувствие и себе уважение другите не са.