11

Анонимен

преди 3 години

ГРИП Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА

10

Ванката

преди 3 години

Създай проблем, за да продадеш решение! - това е с една фраза цялата далавера около пандемията. Да почиват в мир пожертваните хора и дано алчните си получат заслуженото!

9

бонго

преди 3 години

А ваксинацията допълнително форсира мутациите. Тотална антимедицина е ваксиниране по време на епидемия! Винаги досега имунизация се е правила, когато предстои епидемия, когато човек е здрав и когато почти няма вероятност да се срещне с вируса-причинител!

8

Анонимен

преди 3 години

Тая обикаля телевизии по цял ден ,г-н Ангелов спрете и заплатата

7

Анонимен

преди 3 години

Човешките ваксини се базират на животинските кат единствена разлика била в дозировките на предлагане за различните що по вид животни известни,предполагаемо за същите са начините,методите за изследванията,откриване на наличните вируси с необходимия за изследване в организмите по които може да се проследи съществуването им с измененията в характеристиките им по начини на устройства,форма,съдържание,състав,действия,влияния как мутации,а за бърз тест опознаване на различните са различни индикаторите

6

Атанас Велмазов

преди 3 години

Гаврата ще продължи докато ОВЦЕТЕ не се събудят !

5

...

преди 3 години

Значи първо е ясно, че вируса ще мутира и за в бъдеще! Ама то си беше ясно тов от отдавна! Просто ПАРИТЕ ОТ ГРИПНИТЕ васкини намаляха драстично и сега ето ти една нова епидемия и 2 пъти годишно плащаш за ваксина! И после ми разправяйте, че тоз вирус не е изкуствено създаден! Еми ....

4

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая ще го приравнят на грипче и ще се свърши. Но първо трябва да се постигнат едни други цели, хахах.

3

Анонимен

преди 3 години

Ваксините създават нови вирусни варианти, новите варианти ще борим с нови ваксини. Страничните реакции от експерименталните псевдоваксини ще пишем "КОВИД19". Вечен кеф за мегафарма.

2

Анонимен

преди 3 години

Професори доценти и лекари станаха говорители и пиари на телевизиите , ,тая само в Евроком не е била

1

Анонимен

преди 3 години

То голям филм филм с тоз ковид , добре че е тои да ви видим , знайни и незнайни професори и доктори