45

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е да се обгради Русия. ЕС и САЩ няма да се спрат пред нищо. Какво тук значи някаква България!

44

Анонимен

преди 3 години

Никой не уважава нашите политици. Те са готови на всичко само и само да се докажат в Брюксел и Вашингтон. Дори преди 89 г. нямаше толкова подлизурковци и мекерета.

43

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов ***/НЕ- ЦЯЛО ЛЯТО НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ МЯТАХА ЯЙЦА, КАМЪНИ, ПАВЕТА, ЧУПИХА, ТРОШИХА, БЛОКИРАХА, ИЗДЕВАТЕЛСТВАХА ВЪРХУ ПОЛИЦИЯ, ЧУПЕХА АВТОБУСИ, БЛОКИРАХА МЕТРО, АЗ ЩЕ СИ КРЕЩЯ ДО КОГА ИСКАМ- А ВИЕ СТЕ ***. МЕРСИ!

42

Анонимен

преди 3 години

Съветския съюз беше като мила детска учителка пред садистите от Европейски съюз

41

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз държи бича, с който управлява магарето БГ.Заповядва му накъде да върви.Антобългарска политика от Европейския съюз.

40

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

ОТНОВО ПРОДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА СИ- НЯМА ПО ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ- ЙОНЧЕВА КОГА ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ.

39

Създаден

преди 3 години

Създадената омраза е взаимна,но у нас е по-голяма,което е странно за мен.В училище децата в трети клас коментират как мразят македонци,турци и гърци понеже са откраднали територия от България.За това е редно да има поправки ,но към Каракачанов,Джамбаски,Ковачев и Захариева,а не Към България,за да се знае кой създава омразата. Това са лицата и трябва да бъдат вписани в историята,като хора виновни за създаване на нова негативна политика между България и Македония.

38

Това

преди 3 години

Тази критика не е към България ,а към конкретни хора и те са четирима.Те са политици и може да се десетилетия, кои са. Стига с това поправка за държавата.Аз не приемам това за критика за България а за конкретни имена ,които са готови да състоят всичко само да се докопат до пари и власт.Посочените хора правят услуга на техните приятели в Македония които са в опозиция за да изместат Заев,но не осъзнават,че създават омраза към Македонците.

37

От бай Тошо

преди 3 години

Някакъв кичюк - абсолютен синдюк.!.

36

...

преди 3 години

Ми нека си критикуват каквото си искат. На Полша и Унгария като че им дремеше последните 3-4г като ги критикуваха 5000 пъти. На България също не трябва да и дреме като ни критикуват. Не сме пратили евродепутатите да се сприятеляват. Пратили сме ги да отстояват позицията на България. Няма значение каква е позицията на България, ако ще да е най-безумното нещо на планетата. Тия в ЕП трябва да се борят за това. Пък на ЕП като им се критикува в разни летящи хартийки да пишат. Ще чете арменския поп.

35

българия ИМАЛА

преди 3 години

ПРАВИТЕЛСТВО - НАЙ КЪСИяТ ВИЦ!!!СБИРЩИНА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ,С КУПЕНИ ДИПЛОМИ,БЕЗ ЗНАНИЯ на ЧУЖДИ ЕЗИЦИ и "РЕЗУЛТАТИТЕ" са НА ЛИЦЕ!!!БЪЛГАРИЯ ОТ ДЪРЖАВА "ГРАДИНА" от "ОНОВА" ВРЕМЕ,което съшо не беше "НАШЕ",сега се ПРЕВЪРНА В ПУСТОШ,С РАЗБИТИ И ОБРАСЛИ ПЪТИЩА и БУРЕНЯСАЛИ НИВИ,със ЗАСТАРЯЛО и УМИРАЩО НАСЕЛЕНИЕ,ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ и ТЕ ОБЕЗЛЮДЯВАТ,НЯМА ПРОИЗВОДСТВО,НЯМА СЕЛСКО СТОПАНСТВО,НЯМА "ВЕСЕЛИ" ДЕЦА - ТОВА БИЛО ПРАВИТЕЛСТВО,СБИРЩИНА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ начело с ДВУКНИЖНИК БЕз ОБРАЗОВАНИЕ!СРАМ голЕм!!

34

Анонимен

преди 3 години

Ако социалистите не си оплюят страната то кой? И го правят с обещания при подкрепа как ако имат власт ще наложат Истанбулската конвенция. Който гласува за БСП може да е с чиста съвест че си гласува срещу страната

33

Сила то Балкана!

преди 3 години

Вие четете ли, българи са внесли тази поправка, българи, те имат критки към българското правителство. Става въпрос за политка и предизборна кампания, тук не са ни виновни дори и шиптарите, и меките китки от ЕС.

32

Кристалния глобус

преди 3 години

По добре е да гласуваме за приемането на Македония в ЕС. В противен случай много от македонците с Бг паспорти ще гласуват за извънпарламентарните партии и по този начин ще вкарат Цецо в парламента

31

Анонимен

преди 3 години

Радан Кънев и Елена Йончева дадоха тон на кампанията срещу България. То ест БСП и ДБ

30

българин

преди 3 години

И да ми сложите 100 минусчета, пак ще си останете най-бедните.Вярно, македонците са по-бедни и от нас, ама и на вас не ви увират главите.Изберете си го пак батко ви Бойко на 4-ти април, и всичко ще си продължи по старому.Само кюлчетата му ще стават повече, за което той ще бъде повече от доволен.

29

българин

преди 3 години

А после се чудим защо България е най-бедната държава в Европейския Съюз.Ми... когато станем по-богати от други държави като Румъния например, тогава нека даваме акъл на другите.Ако това не се промени - ще си останем най-бедните.

28

Хари

преди 3 години

Българските управляващи трябва да се ръководят от принципите: постоянство, твърдост и паритетна аргументация по отношение на РСМ , дотогава докато изчезне антибългаризмът във всички аспекти от общественият и политически живот на РСМ.

27

12002

преди 3 години

КОЙТО(КОИТО) В ТОЗ МОМЕНТ ЗАЩИТАВА(Т) НЕКАДЪРНОТО(ЗА ТРЕТИ ПЪТ - МАНДАТ) ПРАВИТЕЛСТВО НАЧЕЛО С двукнижника от банкИ е (СА) ИСТИНСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!!!!БЕЗ КОМЕНТАР!!!

26

Анонимен

преди 3 години

БСП и ДБ са виновниците за ситуацията