80

До 99

преди 3 години

Да не си гледал неокончателни данни за деня? България надмина Италия на 19 март 2021 и оттогава си е все пред Италия. Но това не е толкова важно. От 19 март 2021 все сме десети в света а класацията се води от Гибралтар и Сан Марино.

79

Анонимен

преди 3 години

Малко са умрелите. Аз лично очаквах поне 15 000 до изборите, но няма да успеем да стигнем и 2 промила. Единствено може да стигнем англичаните по умрели с ковид на милион.

78

Анонимен

преди 3 години

Досега в България на 1 починали се падат 19,5 оздравяли. Все пак сме далеч по-добре от Йемен, където на 1 починал има двама оздравяли.

77

Анонимен

преди 3 години

До 95Италия я минахме по починали на човек от населението миналия петък - 19 март 2021.Сега гоним Великобритания.

76

MmAaHh

преди 3 години

Какъв е смисълът цяла година да се задушавам с маската в градския транспорт, като сега дъртият ми шеф, който бодро се хвали, че се е ваксинирал с Пфайзър с връзки и се вре навсякъде в офиса, може да ме зарази??? Евреите са практични хора - аксинираните носят зелени значки, за да се пазят другите, още неваксинираните от тях.

75

Анонимен

преди 3 години

Третата вълна по света започна точно преди масовите ваксинации, които много закъсняха, а и ги има само в няколко държави. България не е сред тях. За масова ваксинация в България може да се гвоори при над 45000 ваксинирани на ден.

74

MmAaHh

преди 3 години

Третата вълна се развихри в цял свят, когато започнаха масовите имунизации. Баба и дядо, щастливи, че са се ваксинирали и вече са "безсмъртни", се юрнаха да си видят внуците и семействата и изпонатръшкаха всички. Затова вече има и деца в болниците. Сега трябва да пазим децата от ваксинираните. След ваксиниране трябва да има задължителна карантина и на 14-ия ден да се прави тест, дали са образувани антитела и дали са достатъчни.

73

Анонимен

преди 3 години

До до 77Ние нямаме производство просто защото нямаме икономика!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Ка избоиха тия хилади болни и умреле

71

отровна гад

преди 3 години

Няма пандемия, няма мандемия!На 4-ти април избирате или Бойко Борисов, или Корнелия Нинова!Другите са пълни дюрекси!

70

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за НОЩ и ще спре.Както и сега.

69

до Алибегов

преди 3 години

бреййй 500 х кръчмари, то Бг станало една голема гръчма . Ако сметнем че средно в една кръчма има 15 човека персонал излиза че в България има 30/32 хиляди кръчми. Евала на такава икономика.

68

Маке

преди 3 години

Га измрат старите, ке спре.

67

Мен

преди 3 години

До АлибеговПроцента се вдига, което е изключително лоша новина, мазньо :)

66

Анонимен

преди 3 години

До средата на април ще намалеят болните но това няма да е заради мерките просто такъв е хода на този вид заболявания.След това есента отново ще има пик.

65

Алибегов

преди 3 години

спадат втори ден. ако има логика от понеделник би трябвало пак да отворят заведенията. 500 хиляди работещи в бранша още не са решили за кой да гласуват!

64

До случаен минувач

преди 3 години

Има надежда. Вчера германците се отказаха от затварянето по Великден, защото май се уплашиха.От нас зависи, какво правим на изборите...

63

до 77

преди 3 години

.......Но някой трябва и да поработва за да си получиш пенсийката редовно. Но и балъците вече намаляха.кажи ми някое производство което е спряло заради вируса. Повтарям производство. Нямааа пич, само разни кръчмари ревете.

62

Анонимен

преди 3 години

ейй това Бургас Варна и Пловдив ама как са се нагиворили за бройките 365/2/8. Колко да и вярваш на тая статистика не знам.

61

Случаен минувач

преди 3 години

Пландемията продължава с пълна сила. До 3 години нормален живот няма да има. Кукловодите ще пускат нови и нови мутации на вируса, ще искат от хората нови и нови ваксини... а бе цирк. Лошото е за обикновените хора, нямат никаква вина, животът им минава, не могат да пътуват свободно, децата не могат да получат качествено образование... С две думи - цялата цивилизация се опростачва. Това ли е целта на диригентите?