100

Таня

преди 3 години

Болните се влошават защото нямат достъп до лекаря си. Преглед по телефона не е ефективен. Ако ставаше така давайте да закрием лекарските кабинети и всички лекари да работят само по телефона от вкъщи. За тази глупост жителите на всички държави трябва да съдят правителствата си, че те са виновни за смъртта на много хора, като не им осигуряват, по точно забраняват достъп до лекар

99

Анонимен

преди 3 години

Досега 12413 починали от Ковид-19. Сега умират по над 100 човека средно на ден с тенденция за увеличаване. До изборите има 10 дни. Значи починалите до 3 април 2021 вкл. ще са поне над 13500 човека. Може да са и над 14000.

98

До до 118

преди 3 години

Време е вече официално ДПС да си влязат на власт - не като досега да се правят, че са в опозиция а иначе да си дърпа конците на Гербавите.

97

До 112

преди 3 години

Проста аритметика е.Не знам защо се пениш, но простите сметки показват, че при тази разлика в броя на починалите в България и Великобритания, още следващата седмица надминаваме и Великобритания по починали на човек от населението от началото на епидемията.Според worldometers до вчера вкл., във Великобритания има 1 починал на 539 човека население, а в България е 1 починал на 557 човека население, а не на 444 и 539, както си написал. Та, как се изчислява? worldometers знаят ли как се изчислява?

96

до 118

преди 3 години

Тук ще стане интересно. Възможно е да станем свидетели и на втори тур избори. БСП ще се коалира с краля на сервитьорите и общаците- С. Трифонофф. Може и да съставят правителство, което ще е най-жалкото в историята ни (от сервитьори какво да очакваш?!) и ЕС моментално ще спре всякакви фондове. Ще стане Орешарски серия 2. Правителството до есента е чао и нови избори.

95

До до 114

преди 3 години

Герб ще спечели, ако не за друго най-малкото щото те броят гласовете - но въпроса е дали ще могат да направят правителство заедно с ДПС и ВМРО или няма да могат.

94

до 114

преди 3 години

Стига сте пяли за 04.04. Ще има най-ниската избирателна активност заради пандемията и липсата на ваксини и ГЕРБ категорично отново ще спечели. Като избирател на ДБ го казвам това.

93

до 95

преди 3 години

Не знам какви са тия връзки за Пфайзер. Аз се ваксинирах на зелен коридор частна болница до нас- имаше и Пфайзер, и Модерна, и АЗ. Избрах Пфайзер, защото имам сума приятели и роднини в САЩ, ваксинирани още декември с Пфайзер и работи безотказно. Пример- Израел. Забравиха за пандемията вече.

92

Обнадеждена

преди 3 години

Десет дни до 04.04............

91

Чудя се.....

преди 3 години

.....за какво ми е ваксина, след като не пази от заразяване, а била само за да преболедуваш уж по-леко?!

90

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че се дават по 50 лв. пенсионерски. Не е малко. Не че с паспортизацията на сградите и данъците гербавите няма да си го върнат обратно. Алъш-вериша да върви. Малко остава още...

89

Анонимен

преди 3 години

Кога ще спрете да тиате за всичко до спешното?Там задължително ще бъдете положителни и ще влезете в ковид.Така натискате и задушавате изгнилата здравна система.Заради такива не успяват хората да обслужат истинки нуждаещитенсенпациенти.Ковидните са най-важните.ОВЦЕ

88

Анонимен

преди 3 години

ама никой не твърди че като се ваксинираш и няма да се заразиш. Просто ще го караш леко. Лошото е че дори министъра подведе хората като се изцепи че сега можел да иде да види родата спокоен.

87

Анонимен

преди 3 години

Видимите резултати достигнаха критична точка.

86

Анонимен

преди 3 години

До 104Великобритания ще ги изпреварим другата седмица, верочтно в сряда или четвъртък.

85

до 93

преди 3 години

.......До до 77Ние нямаме производство просто защото нямаме икономика!!!.....хайде поредния разбирач икономист. Точно такива като теб лаячи издигат в култ кръчмарите че са незаменима жизнено важни. Само за Варна ще ти дам три завода които не са спирали и бачкат на макс, Агрополихим, Соди и Циментови заводи....Да не говорим строителство и малък и среден бизнес за хранителното производство.

84

Анонимен

преди 3 години

До 97/ И какъв е броят на заразените, въпреки че са ваксинирани дори и 2 пъти? Чети...

83

не се заблуждавайте

преди 3 години

ЗА който и да гласувате Борисов ще спечели!Вчера Захариева беше потупана по рамото от американците .Казаха,че чакат с нетърпение да започнат работа с нас.

82

Asd

преди 3 години

Няма ваксина, която да те прави заразен! Ваксините са с парчета от вирус, който не може да заразява. Някаква нова опорка са раздали на троловете да объркват хората.

81

Анонимен

преди 3 години

И в кое не беше прав Мангъров. Какво се промени дотука за година и нещо. Вирусчето си върви, статистиката също. Вярваш или не все тая. Важното е че се замени дебелия вълнен шал през устата, с един купешки пар.ал от задния джоб и си капе в касичките. По малко, но редовно.