27

:)

преди 3 години

До Анонимен 2 Никога БСП ! Браво точно така, затова няма да гласуваме и за ГЕРБ и ДПС, защото си прав и помним че са на една крадлива ръка пръстите!

26

82 набор

преди 3 години

С жената сме обиколили половин Европа да бачкаме и по екскурзии.Имаме малка почистваща фирма , апартамент на 15 мин.пеша от Гребната база и виличка в Средна Гора,кредита за която изплатихме миналата година.Баси неудачниците сме щото не сме айтита;)

25

Анонимен

преди 3 години

До СветозарНа Силициевата

24

голяяям зор

преди 3 години

Голям зор имат брокерите, днес това е втората статия за недвижими имоти. По-малко пишат за изборите от колкото за имоти и банкови заеми, що ли тъй?

23

Светозар

преди 3 години

Само едно не мога да разбера. IT - сектора в България толкова ли е голям и влиятелен, че да окаже такова огромно въздействие на търговия, имоти и начин на живот ? От тази статия излиза, че България е столицата на Силиконовата долина. Нещо информацията в тази статия ме съмнява.

22

млади програмистки

преди 3 години

Голем зор имат некои да се обезценят имотите. Да ама не. Добрите имоти ще поскъпват за ужас на . Голяма къща със двор 2 дка в голямо село до голям град на 30 км струва 60к евро. Засега не се продава де.

21

Анонимен

преди 3 години

Аз съм решил да инвестирам в подобен тип имот, но все още се чудя дали на морето или в планината. Ясно е, че ще го обитавам в сезона му, тоест ако е на морето - цяло лято, ако е на планина - цяла зима.Варианти има, предложенията обаче не ми допадат.

20

Kolino Mongo

преди 3 години

До Анонимен 17Докато плава, да си беше взел буквар.

19

Анонимен

преди 3 години

Характеристика си парите разумно. Идва невиждана от нас криза.

18

House M.D.

преди 3 години

Снежке, какво означава думата "тренд"? Какво означава думата "локация"? Какво означава думата "презентиране"? Кога ще научиш български език?

17

Анонимен

преди 3 години

програмистчето с лице на дупи, ако му позволява заплатата да вземем да си купи някой и друг фитнес уред и да го използва, защото аз слаб програмист не познавам и не съм виждал!

16

Дир. Коментатор

преди 3 години

По-добре ултра-дребен бизнесмен с 2000лв в сметката, отколкото какъв да е, на каквато и да е заплата, ако ще да е 50хил лв/седмица. Заплатата е измислена за компенсация, че ти отнемат времето или здравето, а те не се купуват. Всички заплатаджии имат повече от един началник.

15

Анонимен

преди 3 години

преди няколко години като се върнах от плаване, ходих на огледи и си харесах един апартамент, ново строителство, в удобед квартал, училище, детска градина и тн всичко ок, и цената беше хубава, но реших да си направя къща. Апартамента още се продава вече 3 години по-късно и цената му е скочила с 13000евро, а стои празен и не използван толкова много време

14

Анонимен

преди 3 години

Който е програмист, то си му и личи!Без коментар!

13

До програмисчето

преди 3 години

Колко ти е заплатата бе кеуеш.

12

Цру

преди 3 години

Надушвам Безработни брокери навлекли вълчи кожи и представящи се за Програмисти. Брокерастчета а как са наемите в Сф 20 % спад значи в комисионната на 50 % , забравих вие самите сте наематели в Сф брокерастчета.

11

Анонимен

преди 3 години

то понеже сте гоУеми ИТ специалисти у Бг-то, затова Майкрософт и Амазон предпочетоха да инвестират млрд в Гърция, а не в Бг-то.*** сте едни циркаджии :)

10

Програмист

преди 3 години

Съжалявам всички завършили наскоро студентчета, които се върнаха при мама и тате в София - завършили смешни специалности като бизнес, икономика, политология. Аз съм самоук, с малко курсове от SoftUni в София. И пак съм по-успешен.

9

Ду пруграмизта шес

преди 3 години

До 6 ми фубуу тугива амчика кък да га упрвлалвам тъзикана работа и аз *** ни знам кък ба!

8

Програмист

преди 3 години

Днес един *** искаше да кандидатства във финансовия отдел на моята ИТ компания. *** завършил London School of Economics. Викам му - голяма работа, аз съм завършил Софтуерната академия в Хаджи Димитър и вземам повече от теб.