67

до 68

преди 3 години

Все пак има стари дъна Фокскон на които си има флопиконтролер и даже вървят, на експи вярно, но вървят още и са по живи от всякога. А иначе добър апарт или къща в България на добро място няма как да е без пари. Лева, еврото, долара се обезценяват така че цените ще растат нагоре.

66

Анонимен

преди 3 години

До ХахаПрецакват ги ако е така. За 2 месеца скача на 5 бона и отива в конкуренцията.

65

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се карали за глупости. Да не гледаме в портфейла на другите. Признак на ниска култура и възпитание са хвалбите за пари. Важното е да сме щастливи и да се радваме на малките неща в живота.

64

Хаха

преди 3 години

До Анонимен3-4к е за програмист който е работил 2 години.

63

Хахаха

преди 3 години

До до 591. Boot record-a официално от много години не е 3 реда ако искаш да прави нещо...3 реда на асемблер не е кой знае колко функционално... ако 3тия ред e halt, имаш един mov и едно прекъсване да винеш максимум или jump2. Каква дискета то няма флопи контролери по компютрите от над 10 години....май си проспал това времеТакива умници като теб не ги пускаме да влязат в офиса...официално :)

62

Аз

преди 3 години

До АнонименЯвно нямаш представа с какво се занимават IT специалистите.И не не вземаме по 2-3к лева... взимаме доста повече

61

IT

преди 3 години

До guestНе се надуваме твоето самочувствие е ниско...

60

guest

преди 3 години

Алооо ИТтата големите Програмисти, май нещо много взехте да се надувате и да си мислите че сте нещо повече от другите хора и че всички са ви длъжни.И какво, инженер съм и системен администратор и какво от това.

59

IT-спец

преди 3 години

незнам как е в БГ, но тук където живея в Исландия програмистите не вземат повече от останалите специалисти като DevOps, Линукс admins и т.н., разбира се че има изключения но и зависи кой е работодателя. ИТ спец неозначава само програмист, истинския спец знае поне 2 програмни езика, мрежи, облаци виртуални клъстъри и т.н. а такива вземат и повече от обикновените програмисти...

58

Анонимен

преди 3 години

Добрите момчета от залите, хубавите, където тренират, за тях няма работа, няма развитие, а разни ***, които по цял ден играят компютърни игри, Ай Ти специалисти, взимат по 2-3 бона, *** несправедливата държава.Може ли питам 🤔🤔😏

57

IT надувки

преди 3 години

В България има малко читави програмисти.Повечето са разни недорасляци, висящи на държавна хранилка чрез фирмите дето лапат държавни поръчки и продуктите им са пълен леш, разни колидиоти с уж по два езика, обясняващи на други *** как да измъкнат заседналата хартия от принтера и една купчина кандидат безработни *** (проект менаджери) висящи по офисите на уж големи компании с фалшива капитализация, дето като усетят дебелото почват съкращенията с офисите в Индия, Пакистан и Източна Европа.

56

до 59

преди 3 години

ХАХАХХАХАХА! Ти казваш, че си програмист и пишеш "офицялни данни". ОФИЦЯЛНО Не ставай смешен, бе! Напиши ми скрипт за бутване от дискета към цд. 3 реда е. Програмист ми бил. Напишеш ли такова нещо в моята фирма и ОФИЦЯЛНО излиташ през вратата.

55

До 54

преди 3 години

Е, ти па намери с кои градове да сравняваш София... :D

54

Хайде пак

преди 3 години

До 54 до 52Познати живеят в Атина, купиха жилище за 200 х.евро, в центъра, с гараж, реални квадрати 120, обзаведен. Хайде да смятаме ? Да сравним със София - минус 30 квадрата общи части, минус гараж, на шпакловка и какво излиза в столицата на Гърция е по евтино от столицата на България? Нещо да измучиш по въпроса ? Или за тебе Киносаргус и Люлин е едно и също ?

53

Анонимен

преди 3 години

До 51Мне не са, ставаше дума за програмистка заплата. При съпортските средното беше още по-надолу. Пак казвам по офицялни данни.

52

IT

преди 3 години

аз съм програмист и си е моя работа какво си правя парите, изхарчил съм 150 000лева в сайт с уебкам момичета, но за разлика от вас мишоци мога да си го позволя и пари си имам още много, заплатата ми е достатъчно голяма да не ми пука за вашата мизерия!

51

Анонимен

преди 3 години

Ами хората бягат от мерките.

50

Анонимен

преди 3 години

Тук дотолкова са АЙ ТИ-та и Брокери, особено в коментарите доколкото Авторите на статията са реални журналисти!

49

до 52

преди 3 години

Айде стига с празните ви приказки на цени равни на тези в Италия и Испания... Апартамент в центъра на Рим имаш ли идея колко струва, сравнен с такъв в центъра на София? Десетократна разлика в цената. Стига сте сравнявали разни бедни провинции в най-западналата част на западна Европа, на която се радват само берачи на малини и маслини с развити места, като София, например. Сравнявайте София в Мадрид, Рим, Барселона. Десетократна разлика в цените. Нищо равно няма.

48

Сакса

преди 3 години

Когато брокери ви пишат ПР статии и войни поне 3 на ум. В най -голямата криза която света познава ви се предлагат едни цени на имоти равни на тези в Италия и Испания. Родния пазар е БАЛОН. При постоянно намаляло население, 30% празни жилища в големите градове, и цени над 1000Е. В нормална страна цената на имота е 150 наема.А тук на апартамент за 100000 Е колко е 500 Лв. Или 400 наема. Цените са поне двойно надути. ПУК!