23

Днес

преди 3 години

В много държави в ЕС с развита пазарна икономика и 4 пъти по-висока мин. заплата горивата са по-евтини. Толкова за външните фактори. Има една само една дума, която обяснява всичко - МАФИЯ.

22

Анонимен

преди 3 години

На българския картелен пазар роля има единствено пазарният фактор "Марешки".Картелът носи от 100 кладенеца от чужбина вода, за да обясни цените си, но единственият, който му пречи да вдигне цената си на 2,70 лева, е пазарният фактор "Марешки".

21

Анонимен

преди 3 години

"банките не дават лихви"-Няма никаква реална полза от банките!

20

Анонимен

преди 3 години

Зареждам си при Марешки. С горивото съм забелязал колата върви по - добре!

19

Анонимен

преди 3 години

Спирането на петролопровода от САЩ за Канада и мораториума върху шистовия добив в САЩ от неолибералното правителство на Фъфлещия Джо ще направи цените двойни.Вижте при Обама колко струваше и ще разберете,че Демонратите играят с Путин в един отбор.

18

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на Комрад Байдън,цената на петрола за месец и половина се е увеличила с 35 процента!В Москва има дефицит на шампанско!

17

Дороти

преди 3 години

Страхът води до деградация на човешката личност.Тук в нашата държава всички приключи отдавна понеже правителството настрои умишлено народа си един срещо друг.И да се джа.фкате тук на обигарсите горе им е през дедов.ия.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ......Който се изнесъл изнесъл, има още малко шанс за останалите да си стегнат куфарите и след това пустиня.............

16

Факт

преди 3 години

Всъщност цената на петрола падна веднага след изказването на Байдън,че Путин бил убиец,ама това въобще не се отрази на българските цени,които имат свойството да се вдигат моментално,а да спадат-със седмици,че и месеци.

15

Анонимен

преди 3 години

Докато ОПГ бсп-дпс са във властта все ще е така

14

Гледна точка

преди 3 години

До Бензина в бг еб0клyктака е тук има държавна спекула.В германия цените са с по 5 или 10 стотинки само по-високи от нашите а заплатите на служителите в пъти по-високи. как в Германия са на печелба при тези цени и тези заплати? Представете си колко печелят бензиностанциите на Лукойл, и други като с равни цени на горивата плащат нищожно а и данъците им са по-малки.Къде е държавата? Защо не го вижда това???

13

Бензина в бг еб0клyк

преди 3 години

Причината е монопол и спекула, както и липсата на всякаква регулация от страна на тиквеното правителство.По едно време миналата година цената на петрола беше минус 20$, а тук си беше пак стабилно два кинта(1,80).Сега пак си продължават със старите номера за Великден вдигат по малко, а лятото колкото се може повече, защото търсенето се било увеличило, понеже танкера го нападнали пирати или други *** обяснения.

12

Койчо

преди 3 години

В Япония литър бензин е 1 долар при нас най ефтино 2 лв.Убедиха ме че при нас продават най ефтино.Дълбок поклон

11

House M.D.

преди 3 години

Неуважаемият другар Атанасов е пропуснал да спомене, че горивата в България се добиват от "Урал", а той не се търгува на международните пазари.

10

ББ

преди 3 години

100% енергийна независимост! Вервайте ми!

9

Анонимен

преди 3 години

Тази прогноза за цената и баба Пена може да я направи или ще се задържи, или ще падне.

8

Анонимен

преди 3 години

В началото на март ОПЕК задържа ограниченията върху квотите за производство, с което налага дефицит на пазараНали идеята на великата демокрация беше всеки да се конкурира на пазара свободно и така цените да падат. А ОПЕК реално е една организация къртел която ограничава всеки да произвежда колкото иска и да продава колкото иска и така надува цените незаконно. Защо великите демократични лидери си мълчат. Явно и те са в схемата.

7

ахмак

преди 3 години

То щото сме един от най-големите производители и износители на олио в света, та затуй олиото е 100% по-скъпо за една година. Пак причините са външни! И спекулата и безумната алчност на евросубсидираните червени приватизатори на ТКЗС не са от съществено значение, дребна подробност!

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Шел, ОМВ, Еко, Петрол, Ромпетрол пак ли са на братушките ?

5

Анонимен

преди 3 години

-ко-чин-а

4

Анонимен

преди 3 години

Помните ли как щеше да има държавни бензиностанции, които да предлагат гориво на конкурентни цени? Сигурно не помните. Затова живеем такава циркова ***.