24

Сеул 1988

преди 3 години

Нормално е да не го харесват на запад, защото е много по ефтин и ефекта е същият като при ваксините помага.Преди години и щангистите ни взимах ефтини анаболи и даваха същите резултати та и по добри,но за запада не му хареса , защото те плащаха за много по скъпи маркетинг.

23

Анонимен

преди 3 години

Щом ЕМА казва значи е добро,тия като са толкова загрижени да одобрят Спутник 5,а не да гледат как хората умирът.прокълнати ***

22

Бил Спасителя

преди 3 години

Ама така де! Ще вземат да се излекуват хората! Кви са тия безобразия! Ние така сме се старали да направим вирус, да ги плашим, да ги ваксинираме, а хората кво, ще пийнат едно хапченце и ще се излекуват! Не може така!

21

До 20

преди 3 години

Ми пич, аз изпих 5 дози - никакъв ефект. Айде в болницата, апни сега тия 5 банки ремдесивир. И, пак никакъв ефект. Само колхицина ми подейства, та се отървах, ама 22 дена ... вътре!

20

ГосТ

преди 3 години

Пропуснах да напиша, освен че китайците казаха, че ремдесивир не е ефективен е и експериментален. Никога не е бил в аптечната мрежа. За разлика от всички останали препарати за covid !!!

19

Анонимен

преди 3 години

Ех да му се не види, нашите тъкмо се похвакиха че са открили лекарство срещу вируса то пък се оказа че пак са сънувал.

18

Анонимен

преди 3 години

дъщеря ми го прати от Германия за нас двамата 500 евро струва там

17

Анонимен

преди 3 години

Ивермекрин си купих още миналото лято и го държах за всеки случай.Но когато пипнах К-19 го прекарах леко.Болки в мускулите,гърлото и главата,бях като зашеметен 5-6дена,но не вдигнах темп и сатурацията ми беше добра.Това беше,на 57 год съм

16

ГосТ

преди 3 години

Разрешен е само най негодния и най скъпия краварски ремдесивир. Хахаха хахахаха Калинки алчни,мизерни.

15

Анонимен

преди 3 години

А пък шефчето на столичната РЗИ каза че той и семейството му се излекувал с тоя буламач, така че тия от ЕМА нищо не разбират. Явно искат да направят сечено на Киро гела, така ще да е.

14

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали Ивермектина наистина работи, но в Словения вече го ползват и са доволни. Тук трябва да се спомене че всичко живо се бута да продава ваксини. Защо на фармацефтичните компании им трябва лекарство? Всички на Астра Зенека ваксини - през 6 месеца ре-имунизация и хоп парички.

13

Сата НАТО

преди 3 години

Всъщност ивермектинът е лекарство за краста.Ама що да не пробаме да изтровим и коронавирусите с него - като заедно с това отровим и гостоприемника... По подобенначин някои си чистят бълхите от юрганите. Една от любимите ми басни е тая за мечешката услуга.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Извинете Вие овце ли сте??

11

Сата НАТО

преди 3 години

Пхахахахаха!!! :)))) Бокича първо изкупи хлороквина, та изтровиха няколко иляди души с него, после запуснаха производството на ивермектин, та и с него разбиха няколко иляди бъбреци и черни дробове. Ама нищо де - проба-грешка, па квото стане! Се пак това е епидемия с невиждана ярост! :)))))

10

Анонимен

преди 3 години

Това е достатъчно доказателство, че Инвермектин действа за Ковид.Благодаря на агенцията. Винаги правя обратното, което ми казва СЗО, Ема-та и се чувствам прекрасно и не ходя на доктор.Да са живи и здрави от комисията и да кажат и за други заболявания какво НЕ препоръчват, че да си го закупя.

9

Хах

преди 3 години

И Тодор Батков даде интервю, в което каза, че се е излекувал с ивермектин. Тия шушляци от ЕМА са тотално неадекватни

8

Анонимен

преди 3 години

Досега 4 случая в нашето семейство и още два на познати го ползвахме, при три от случаите ако слушахме лекарите бавно и плавно отивахме към интензивното. При трима от мъжете се появи задух и се влошавахме и чак тогаа взехме, и след около 6 часа имаше видим ефект. Дядо е на 75 години с много придружаващи заболявания, та ако бяхме само на предписаните антибиотици сигурно нямаше да е сред живите. Проблемът е че 100 мл струват само 7 лева, а за лечение по здрвна каса ще източат 8-10 бона.

7

нЕкой

преди 3 години

Ивермектин се продава. Чехите почнаха да го купуват от нас. Хюмавака на домуса е точно това. Доколко помага е трудно да се прецени, макар че много специалисти казват че действа

6

Анонимен

преди 3 години

Коя е ЕМА ?

5

Преговори

преди 3 години

По важно от самата идея е умението да презентираш така че да убедиш отсрещния да те чуе. Още по добре е да умението да накараш отсерщния сам да разъждава така че накрая той сам да стигне до твоята теза.