44

до 51

преди 3 години

Не прочете ли, че НЕпрепоръчват лекарството на Домусчиев за лечение на ковид. Остава си само за животни. От това няма да направи милиарди.

43

Да

преди 3 години

Може да евтино, ама в Индия, където го произвеждат много фирми. Доза трябва да струва 1-2 лева (за 60 кг човек - 12 мг). Ама у нас няма внос и единственият производител си слага произволна цена - 10 таблетки по 3 мг са над 30 лева. Няма патент за ивермектин отдавна.

42

Анонимен

преди 3 години

До Истината"Има само един недостатък-много евтино лекарство"Никак не е евтино. 30 таблетки от Хюмемек(Ивермектин) струват 80-90 лева а се пият от 5 до 10 таблетки дневно в зависимост от килограмите.

41

Анонимен

преди 3 години

ЕМА да не се меси в бизнеса на другаря Домусчиев. А вие стига се оплаквайте че струвал 90лв. Знаете ли как се издържа един футболен отбор? Пари трябват и то много пари.

40

ъъъ

преди 3 години

Не, не, категорично не. Само ваксини могат да се ползват!

39

Истината

преди 3 години

Последните данни за ивермектина-228 публикации на специалисти и 50 независими клинични изследвания показват ,че е най-доказано действащата терапия срещу ковид-19 и може да се използва и като превенция-използвало се е за краста и въшки. Незаменимо средство при лекуване на остатъчни симптоми след преболедуване -за няколко дни изчезват.Няма странични ефекти ,ако се ползва както трябва(при превенция).Много лекари го ползват в САЩ, Лат. Америка и Африка.Има само един недостатък-много евтино лекарство

38

Bili

преди 3 години

Профилактика:Ivermectin (12mg every two weeks), Bromhexine (16mg to 24mg per day), Vitamin D3 (2000 IU per day), Zinc (25mg to 50mg per day), Quercetin (250mg per day), PVI mouthwashes / nasal sprayИ не забравяйте - онези които избиха милиони деца в ирак, либия и сирия, сега им пука за българските баби.

37

Оставка@йдуци

преди 3 години

Щом евреите го пият,значи от Ивермектина има полза. МОСАД не дремат като простинали конЬОве,като нашите дансаджии,ами се врат навсякъде за информация

36

Bili

преди 3 години

на ема и хакнаха имейлите и се видя че експертите не желаеха да одобрят ваксините поради липса на данни за ефективност и безопасност. под политически натиск и заплахи, ги одобриха.има огромен брой проучвания и за ивермектин и за хидроксиклорокин. всички статии очернящи тези лекарства са спонсорирани от производителите на ваксини и свързани с гейтс организации.ранна профилактика с ивермектин, цинк, вид Д дава резултати, но е табу. щото на некой му пука за болната ви баба...

35

АнатемаКраварЕ

преди 3 години

Пийте краварската белина,пардон - ваксина,защото на краварете им трябва да трупат пари.Преди трупането го правеха чрез войни,преврати и Майдани,но хранилката свърши.

34

Анонимен

преди 3 години

Кьораво и сакато зоба от отровата на Домусчийски и пак сме първи по смъртност от корона. Ясно е колко помага.

33

Анонимен

преди 3 години

Ема.... лобира ваксините ,хората да не с лекуват ,а държавите да купуват ментета ваксини

32

Бацаран

преди 3 години

Тая Ема познава ли Киро гела? Ние завод правим за шишета, я тя стопира! Я бързо да си промени мнението, че да не се налага да пращам гешьоф!

31

Анонимен

преди 3 години

Абе те разни дето се казват Ема все за нищо не стават... Нямам им доверие на такива.

30

Али

преди 3 години

Какво е това недоверие към ЕМА? Щом хората казват, че едно лекарство струващо стотинки е неефикасно, значи е така. Тия ваксини да не са за изхвърляне? Лекарството да се забрани за използване в ЕС, веднага! А на нас квото е останало неизползвано от AZ, щот министъра каза, че е най-безопасната вакса..

29

Дядо от село

преди 3 години

Абе,ако не се излекуваме от ковид, ще се излекуваме от краста.Се няква файда

28

Анонимен

преди 3 години

Форумните доктори пак са на линия и разбират от всичко. Отивайт по болниците да лекувате хората бе разбирачи и без това реват че не им достига персонал и добри пари ще изкарате, капацитети сте все пак.

27

Сата НАТО

преди 3 години

Забравих нещо. Мийте си ръцете. Но освен това си плискайте й на очите светена вода - много помага срещу епидемии с невиждана ярост. Ако пък знаете и как да се прекръстите, недок латеното генералче ще изчезне в облак дим и ще остави след себе си само миризма на развалени яйца.

26

ИЗПИТАН ПРОДУКТ

преди 3 години

За разлика то неизпитаните ваксини Ивермектинът е ползван десетилетия в хуманната медицина.

25

ГосТ

преди 3 години

От Австралия: тройната терапия с ивермектин е най-евтиното, безопасно и бързо лечение за австралийците и се използва широко. Аве що ли вярвам на австралийците, китайците и корейците, а не на краварите и еврокалинките, М ? Сигурно се досещате.