33

Анонимен

преди 3 години

А, значи и тази като онази... Можело да настъпи кървене и образуване на синини при хора с нарушения на кръвосъсирването. Тия ще спрат ли да произвеждат боклyци?

32

Анонимен

преди 3 години

Мен вече ме кастрираха с Пфайзер. Засега няма никакви странични ефекти.

31

Анонимен

преди 3 години

Отговорът на въпроса е:Питайте ме след 10 години и ще ви кажа.

30

Tonita-7

преди 3 години

Една ваксина без странични ефекти не открихте!

29

Анонимен

преди 3 години

"Руската ваксина се оказа безопасна и ефективна"!Работата не е до ваксините. Руската може и да е малко по-добра но това няма значени. В Русия са ваксинирани само около 4 милиона души, това са по малко от 3% от и всичко е под контрол. От месеци вече нямат мерки и локдауни, всичко работи нормално, докато в западна Европа ваксинациите стига до 50% и мерките стават все по жестоки а полицията бие с палки тези които не ги спазват. Ваксините са само за русковите групи, за здрав човек са вредни.

28

Калкулация

преди 3 години

Населението на земята е 7 674 000 000 към данни за 2019 по 25 Леа, 14 ?на калпак за ваксина, фирмата продала ваксината има бруто приход: 107 436 000 000. Който първи се наложи на пазара ще ходи на Марс на разходка за обяд...:) А жена му на Юпитер за маникюр.

27

2025-та година

преди 3 години

След масовата ваксинация почти всички мъже са станали обратни.Некъв 80 годишен дятка изтървали да го ваксинират и решил да се жени.Отишъл при доктора да му разпише документа.Доктора рекъл:трябва да те предупредя,че секс с това момиче е опасен!Дятката се ухилил и рекъл:ДА МРЕ БЕ,ДРУГА ЩЕ СИ НАМЕРЯ.СЕГА ПОНЕ ИМАМ ГОЛЯМ ИЗБОР!

26

до Анонимен

преди 3 години

а един вирус направи смешни и двете медицини за смях!-----------Що, бе?Руската ваксина се оказа безопасна и ефективна!Мъ не я пускат щото западното Биг Фармаси трба да натрупа милиардите си!

25

Анонимен

преди 3 години

Абе спрете да се ваксинирате че пандемията се разрастна!Вируса е във ваксината!

24

Анонимен

преди 3 години

Хем е с ниска ефективност, хем не е двудозова. Много интересно!

23

до предния

преди 3 години

Той народа нищо не може да избира. То затова сме така.

22

Анонимен

преди 3 години

Охх аз как се наваксинирах с Врачанска сливова..Двойно дестилиранаПеторна доза ударих и сега имам кофти странични ефекти. Иска ми се да изджасам жената, а тя е дебела. Зрението ми се скапа, пикае ми се.

21

Анонимен

преди 3 години

"Народ който жертва сигурността си в името на свободата ще изгуби и двете"!Леополд фон Швулендорф

20

Шок

преди 3 години

Нар*о босовете са в шок. Някой продава законно стоката си, и не може да смогне с доставките... Късат си косите...и всеки я желае даже по два пъти :)) Голям бизнес.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Врвам в Медицината, която поставя на първо място живота и здравето на пациента, и безопастноста на медицинския продукт!"Ами вярвай, но досега мецината каквато и да е нито една болест не е могла да излекува, броят на болните и болестите постоянно се увеличава, а един вирус направи смешни и двете медицини и напървомястоздраветонапациентапоставящата и печалбарската станаха за смях.

18

Анонимен

преди 3 години

Продължителността на осигурената от ваксината защита все още е неизвестна тъй като тя е в процес на установяване във все още продължаващи клинични изпитвания. Толкова за поредното менте.

17

до пак съ почнахъ

преди 3 години

10 души застреляни при стрелба в магазини в Колорадо. Стрелецът е заловен, убивал без мотив.---------------Шъ го пишат "пост ковиден синдром"!

16

Анонимен

преди 3 години

Следващия четвъртък щели да пускат ваксина СМИРНОФУтре отивам да се записвам!!!Носете си празни бутилки за ваксината!

15

Анонимен

преди 3 години

А наш'те ,,учени" от БАН кога ще направят ваксина?

14

Анонимен

преди 3 години

Президентът на Руската федерация Владимир Путин днес се ваксинира с руска ваксина.