53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 А знаеш ли колко милиона са се срещнали с вируса без да се разболеят и без да са ваксинирани???

52

Анонимен

преди 3 години

ДО 53Учудващо е как нарича умните хора, които не искат да си сложат отрова . Ваксините, за които споменаваш моето момче са с огромен период на действие и ползата от тях е безспорна. Обаче за ваксините срещу Covid, чиято трайност е 6 месеца и след това оставаш без антитела нямат нищо общо с ваксините, които ни предпазват от болести и едра шарка включително. Мислете с тези празни глави и не пишете наизуст като папагали.

51

До Tiger

преди 3 години

Няма проблем.Дай си трите имена, обещавам да изнеса реч на гроба ти какви са ми страничните ефекти от ваксините.

50

Анонимен

преди 3 години

Дрогарете антиваксъри в коментарите - нито сте първите, нито ще сте последните.Антиваксърдебили е имало още от ваксината срещу едра шарка та до днес. И всеки път се е налагало някой да ви набива в кратуните, че сте просто едни недоносени изимекяри.Едрата шарка е унищожена не заради такива като вас, а точно защото такива като вас са ви ваксинирали насилствено.Като сте толкова смели - бегайте да работите в Covid отделенията - и без друго им липсва персонал. Пийте чайчета и се гушкайте.

49

Анонимен

преди 3 години

От първият път си лешшш,не е нужно да се мъчиш два пъти.

48

Анонимен

преди 3 години

с Пфайзер.аз напълно здрава получих схващане на пръстите на ръката за 2 дни.вдигнах кръвно.главоболие.отпадналост.гадене.световъртеж.имах малко увеличени лимфни възли на врата.при втората игла само вдигах кръвно.за сега всичко отшумя.срещнах се с вируса на втората игла бях контактна.но не се разболях от Ковид.

47

Анонимен

преди 3 години

Астрата доведе до температура 37.5.отпадналост.главоболие.вдигане на кръвното.повръщане и вдигане на нивото на реактивния протеин в кръвта.дъщеря ми е д-р по орална хирургия.напълно здрава и в Германия...не било от ваксината така казват. на 30г.грамотен млад човек претърпя всичко това след Астра?

46

Анонимен

преди 3 години

Изчиташ коментарите на Бай *** и си правиш изводите защо е най-беден в цял ЕС, защо е втори по смъртност в света и т.н.. То простотията не ходи в гората, ами по хората, мили ***.

45

Аре

преди 3 години

стига с тия ваксини всичко е менте. До кога ще мамите хората.

44

Шест съм

преди 3 години

Аз всека вечер се вакцинирам от вакцината на бай-Петко казанджията и ми нема нищо ....само дето заобикалям жената леко, странично и отдалеч, иначе после ме боли главата по цел ден!

43

Анонимен

преди 3 години

Вече при ваксините информацията е какви са страничните реакции, а не какви са ползите. Май ползи няма, а?

42

Анонимен

преди 3 години

как само лесно одобряват разни измислени ваксини без да са изследвани върху хора и животни ! Корупцията в ЕС е огромна и сега тя излезе на светло с ваксините които убиват хора но одобрени от ЕК

41

Tiger

преди 3 години

Само *** би се ваксинирал с ваксина на няколко месеца, за която не са ясни дългосрочните странични ефекти.За мен няма проблем. Ваксинирайте се наред, тъкмо ще кажете след години какви са страничните ефекти.

40

Анонимен

преди 3 години

Само идоит не би се ваксинирал затова и мрем като мухи наистина тука материала не става

39

Анонимен

преди 3 години

"Ваксината на "Янсен" в една доза, какви са страничните ефекти?"Нямам намерение да ги пробвам.

38

Striker

преди 3 години

Нека има европейски, американски ваксини. Колкото повече - по-добре! Проблемът е, че ги няма бройкитеее! Хората и да искат, просто ги няма.

37

бай Стамат

преди 3 години

да пуснат ваксина Долче и Габанакифлите ще си късат косите за да се ваксиниратможе и Пиер Карден за господата

36

super

преди 3 години

Това е наистина супер ваксина. Преди 15 години се ваксинирах срещу ковид с нея и още имам имунитет хаха

35

????

преди 3 години

Каква е тая ваксина, някой знае ли??Американска или английска?РНК или векторна??Някой да даде малко повече информация!!!!!!!!

34

Бенджамин Франклин

преди 3 години

"Който избира сигурност пред свобода, най-често губи и двете"