31

пияница мистик

преди 3 години

"Предизборната кампания протича вяло и странно"===И кое му е странното? Всички комунисти, които смятат Дъмб за умен, че джуджето Убиец е номер 1 и КНДР с Ким Грух начело са върха ще гласуват за БСП/ДПС. Нормалните хора, които знаем кой е измислил смартфона, процесора, компютъра и OC ще си гласуваме за демокрацията и ГЕРБ, а не за измислени комунисти от СДС като Нянкова, дето сега е БСП. Просто е като дървена лъжица :)))

30

Анонимен

преди 3 години

Когато Баце преди седмици говереше за щит от ваксинирани срещу епидемията не подозирахме, че буквално ще използва човешки щит от заболели за да пробва да запази властта си.

29

Анонимен

преди 3 години

Този човек призовава открито към бунт!Свършете си работат и го дайте на киберсигурност да го разследват!

28

Анонимен

преди 3 години

Как да протича кампанията като "националните" телевизии старателно пазят управляващите от неудобни въпроси, да не говорим за някакъв дебат.

27

гражданин на София

преди 3 години

Вяла ще е,как да е друга, като чорапът сътвори безумие!Глупост и безумие, това са думите, които определятрешението ме за насрочване на изборите на 04 април!

26

Анонимен

преди 3 години

28 манипулатор си!Хайде да млъкнеш а? -:)

25

протестъри

преди 3 години

само р. овч. заедно с корнелия нинова ще ни оправят. с помоща на отровното трио от мутри вън.

24

анонимен

преди 3 години

до 13 Май само,ти самият се "чудиш" за кого да гласуваш!! -:) Хората го казаха ясно и точно! Следващото правителство на България.Трябва и е редно вече да се излъчи.От малките партии,които ще влязат в парламента!-:) Не "управлявали" и били във властта до сега! Нещо неясно? За целта се иска.Да ги подкрепим! Стига вече едни и същи от години! Да ги пратим в нафталина вече и БСП! И ГЕРБ и измислени "Патриоти" и други! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО! СИЛАТА Е ВЪВ ВАС!

23

Prima

преди 3 години

Славун, който се очаква да вземе 12% ще каже ли каква политика ще води? Проатлантическа, проруска? В икономиката, в образованието, има ли някакви идеи. Или смята, че Мика Зайкова и учителката от Черноочене ще ни кажат? Хората, които ще гласуват за тях, доволни ли са от кампанията му, която се ограничи до въпроси от Тошко сценариста към Славун, облечен в анцунг по гуменки, излегнат на разпрошнат диван. Доволни ли сте? Толкова ще е и след изборите.

22

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще спечелят и тези избори. Всичко друго е дран-паран!

21

до 21

преди 3 години

Нека погледнем брой ваксинирани там и как се гласува. Нищо общо с тук.

20

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Българската политика,е машина за пари,*** при властимащи се тика,а подхвърлят му трохи.

19

Анонимен

преди 3 години

Тази година вота ще е рекордно манипулиран, затова, хора, ГЛАСУВАЙТЕ !!!

18

мак

преди 3 години

До Анонимен18. Нидерландия, Полша, как проведоха избори?

17

Анонимен

преди 3 години

до17"Mak"! Да знаем го ние тоя "твърд електорат"! Администрацията на др Борисов окупирала властта от години,пожарна и полиция! Пазещи заплатите си!-:) Той борчето Пак на това се надява! Да гласуват Пак само Неговите "хора"! Е няма да стане на тези избори! Българина масово трябва да излезе и си каже думата! Да гласува за когото си иска! Но да излезе! Така от дивана НЕ СТАВА! Чрез масовият вот.Ще видим най после реални изборни резултати! Вече 24% Гербери само.Не са достатъчни! ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО!

16

баба мара

преди 3 години

протича вяло защото от 30 партии и коалиции не вярваме на никого всичкилъжат докато се доберат до кокала

15

Анонимен

преди 3 години

Аз недоумявам какво е това малоумие да има избори посред пандемия?! Тотален недостиг на ваксини, първи по смъртност в ЕС, препълнени болници, но се организират избори?! Поне да беше като в белите държави да има дистанционно гласуване...

14

мак

преди 3 години

До Анонимен12. Не е възможно почти никой да не гласува, шайката си има твърд електорат зависим от нея, пари и власт. А за протести, нали ги видяхте миналата година. т.лупа обикаляше и не му пукаше, а на хората в крайна сметка им омръзна, после застудя и дотам с протести и войнственост на бг население.

13

Тези избори

преди 3 години

в България се решават на международно ниво. Резинантурата и агентурата на разузнаванията на Щатите и Русия са се счепкали на наша територия. Колкото и да не му се искаше на Боко България се превърна във фронтова държава и трябва да избере страна.

12

Дотам я докарахме.

преди 3 години

Ми в крайна сметка хората още се чудят за кой доктор да гласуват!