71

БИЛА "ВЯЛА КАМП

преди 3 години

АМИ , НОРМАЛНО Е!-ВЕЧЕ ЗНАЕМ СЪС СИГУРНОСТ ..../"КОЙ --КОЙ Е../...ХА,ХА,ХААААА-НЯМА КЕБАПЧЕНА И КЮФТЕТА И БАРЕКА ДА ВЪРТИ СКАРАТА...-ПОЗИТАНЦИТЕ , СИ ОГРАБИХА КАСАТА ....И НЕМАТ ПАРИ ЗА ИЗБОРНА РЕКЛАМА....-НАРОДА НЕ ВЕРВА НА ТИЯ , ГДЕТО ЦЕЛО ЛЕТО СЕ ИЗТЕГАХА ПО ПАВАЖА , КАТО МАРКУЧИ......И ЛАПАХА ДУБАЙСКА ПАРА-ВИДЯ СЕ , ЧЕ И "КРИПТО-КОМУНИСТИТЕ" ОТ *** , НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ...САМО ЛОКУМИ РАЗТЕГАТ-А И НА ПИЯНИ ЧАЛГАРИ И АРМЕНЦИ С ГОЛЕМИ УСТА , НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА.

70

Некадърните

преди 3 години

Не вярвам да са много българите,които искат още веднъж да открият "топлата вода",че когато на власт дойдат геополитически путинофили комунисти(уж социалисти) и крилцата им, то икономиката на България рязко забуксува и навлиза в криза.Ако ГЕРБ не съатави Правителство, веднага обръщам и скривам всичко във валута и замразявам икономическа активност до изчезването на БКП(с.) от власт.Мерака им е голям, но другаде се решава, колко да е добре България ...и не е в Москва!

69

Няма такива нахалниц

преди 3 години

Всеизвестни провалени личности и политици претендират да заменят сегашните задоволително успешни политици и то насред здравна и икономическа криза! Щели тепърва да се научат да управляват, Колко мотивиращо и ентусиазиращо да е това!?

68

Тикволандия

преди 3 години

Като гледа човек какво има по нашите телевизионни канали няма как да познае, че след единадесет дни ще има избори. Ковид, някоя и друга катастрофа, някое и друго свлачище - за това се приказва.Дали телевизиите го правят нарочно или това могат, е трудно да се каже.

67

28

преди 3 години

Само ГЕРБ!

66

Анонимен

преди 3 години

МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА,АКО ИСКАТЕ ВЕЧНИЯ ЖИВОТ И РАЙ И ПОЛАГАЙТЕ УСИЛИЯ ЗА СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА МУ!!!ИНАЧЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИМ НА ПРОБЛЕМИТЕ,ЧЕ СЕ УМНОЖАВАТ И СТИГАТ ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ!СВЕТОТО ПИСАНИЕ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ НИ УЧИ НА ТОВА И ОПИСВА"ТОВА",КОЕТО СЕГА НИ СПОЛЕТЯВА,КАТО ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ГРЕХА!А ТУК СМЕ НА ИЗПИТАНИЯ-НЕ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕ/земните"релси"подвеждат опасно/!НЕ СЕ СЪРДЕТЕ,А ВЗЕМЕТЕ СПЕШНИ МЕРКИ С МОЛИТВИ ЗА ПРОШКА И СПАСЕНИЕ!И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ-САМО БОГ ЗНАЕ КАК ДА НИ"ИЗВЕДЕ"ОТ ГИБЕЛ/и духовна/!!!

65

Истукан

преди 3 години

Май ще се разделяме с Борисов. Машинките за гласуване няма да го спасят. Създаде ги уж да обръща избори в негова полза, но ще станен обратното. Който прави капан, сам влиза в него.

64

Анонимен

преди 3 години

Точно 84 агенти или служители на тоталитарната Държавна сигурност са сложили в листите си партиите и коалициите. Колко внуци на агентите от ДС са в листите те първа ще излезе наяве.

63

Анонимен

преди 3 години

В кои листи има най-много агенти може да видите в интернет.

62

Анонимен

преди 3 години

Преди часове излезе пълен списък Проверено: Кой от Държавна сигурност иска да стане депутат - БСП първенец с 20 души в листите.

61

Истукан

преди 3 години

За да спасим майка България, трябва да спрем от власт ГЕРБ и БСП. Делят си първите 2 места и си играят игричките на тъмно. Едните в опозиция въртят далавери, а другите на власт въртят далавери на гърба на всички. Вредни са дори и в опозиция, камо ли на власт.

60

Тц,тц

преди 3 години

Че тя кампанията беше лятос,на протестите!Сега на всички им дойде на ум, за какво иде дума,след като Триото, Мая и останалите люспи си направиха партийки,с цел поне субсидия от бюджета, ако не влезят в Парламента!

59

българин

преди 3 години

до 67 Стой си в къщи! И много моля.Не ни давай "акъл" какво да правим! Каквито и да е ситуацията,много българи години си стояха в къщи и не гласуваха до сега! Този път,веднъж на 4 години е,зарязваме всичко и сме там!Време е за ПРОМЯНА!В твоят глас е истината българино!Не може покрай "пандемията" пак този да ни клати ОЩЕ 4 Г!!!

58

Tonita-7

преди 3 години

Странно, точно както всички там щамове,разновидности, ваксини И т.н.:)

57

Анонимен

преди 3 години

Какви избори .Луди ли сте.Безмислени са.Ще бъдат фалшифицирани.Нищо няма да променят.

56

Анонимен

преди 3 години

За какво да си дават зор?! То е ясно че БСП не са ниакаква опозиция, а другарите от ГЕРБ предварително се погрижиха да няма реална алтернатива.От сега се знае подреждането какво ще е. Единствено не е ясно с какви проценти.

55

Анонимен

преди 3 години

до 64 Не всички са хипохондрици като теб самият! Така че,си запази мнението си за себе си! Аре у лево! Гласувай българино! В твоят глас е истината! -:)

54

25%

преди 3 години

Каква активност 50%? Всеки го е страх за живота си. Само най-умопомрачените политикани ще отидят. Който смятат, че нещо зависи от жалкият им глас. На тези избори ще преброят безразъдните. Според мен са около 25%. Толкова и ще гласуват.

53

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Хитреца ***,продава си гласеца,после дъъълго,ще го клeцaт.

52

долу м . трата!

преди 3 години

В тази държава добре живеят само 20% чиновници.За останалите няма живот.Децата гладуват ,защото родителите са безработни.Бизнес няма,освен обществено поръчков срещу съответна престация на когото трябва.Ще се млатим,ако трябва ще п укнем.Не се издържа.Свобода или смърт!