184

Анонимен

преди 3 години

Ваксините също ги правят богатите, а не бедните. СЗО просто се пробва как ще му потръгне с популизма. Не е ли същото във Холивуд? Богати, затънали в пари, а само за бедните говорят, за малцинства, за онеправдани... чиста проба популизъм. Чили и Сърбия не са от най-богатите но са съответно 3ти и 5ти по ваксиниране в цял свят. Скандинавците може пък да са най-богатите, но ваксинацията им е много по-назад от Чили и Сърбия. Популизмът е безпочвен, само медиите печелят от него.

183

Анонимен

преди 3 години

До Програмист"Аз нямам умора"Това е сигурно вярно. Сигурно по цял ден кибичиш по различни форуми да тролиш.

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195За Боцко няма почти никакви вицове. Вие понеже сте без фантазия и наричате постоянните маллоумни повтаряния за "чекмеджета" "вицове". Колкото вицовете ви са вицове, толкова и чекмеджетата са ви чекмеджета.

181

Програмист

преди 3 години

Разликата между мен и Програмиста е очевадна. Аз нямам умора.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 194Все пак вероятно е един човек. Както и онзи "сеньор или господин", който говори за себе си и белия си кон в множествено число. Това вероятно са страничните ефекти от пандемията.

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 185"Програмиста, с този правопис имаш завършен четвърти клас, в най добрия случай."Само дето има един, който поства като Програмист, и друг (някакво семпло момче от село), което се опитва да се прави на оригинално и използва същия псевдоним. Ти пишеш за втория.Разликата между двамата е очеизвадна.

178

от дежурната

преди 3 години

Моля, който забележи някъде Киро Програмиста да се обади на тел. 112.Безпокоим се за него.

177

777

преди 3 години

Е, СЗО май откриха топлата вода. По света не знам, но у нас отдавна е така - и не само за ваксините. Лекуват се богатите, а бедните карат докато и както могат...

176

Анонимен

преди 3 години

До до 174"Не съм "другар", а сеньор или госодин, защото аз не живея в комунистическа България и се стремя да ви помогна"Имам странното усещане, че от такива дистанционни "спасители" нямаме нужда, "сеньор". Белият ви кон няма да вирее тук.

175

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 170И храна мога да програмира но си я купувам, благодаря. Такива като теб ми я произвеждат. За какво са измислени робите според теб? За да ми робуват нали! А аз имам много роби и всичките ми робуват.

174

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистПрограмиста, с този правопис имаш завършен четвърти клас, в най добрия случай.

173

Програмист

преди 3 години

Аз съм истински Програмист и програмирам в този сайд само през свободното си време и то безплатно. През останалото време програмирам трактори за село

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178Остави човека да избие малко комплекси.

171

Мидата

преди 3 години

Даже расте разликата в имуществото между бедни и богати. Ама това, гаче не е важно.

170

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистЩо за програмист си, като един трактор не можеш да програмираш? Само се навираш като *** между коментарите, без никой да ти иска мнението.

169

Анонимен

преди 3 години

До до 160 анонимен/174Аз говорех за ваксините, другарю. Вие сте тия, които за каквото и да се говори ви избива да говорите за "тиквата", тъй че сте точно такива, за каквито говоря а говоря че господин Борисв другарю не е тиква той е нашия Бойко

168

Анонимен

преди 3 години

До фейк ПрограмистТака не прикриваш нивото си, напротив - показваш го, но то на село не сте много рафинирани, тъй че явно толкова си можеш.

167

Програмист

преди 3 години

Ако си мислиш, че тракторите дето орат нивите вече не се програмират .... явно си заседнал въ времето на Белчо и Сивушка.Aз си скъсах га за да ги програмирам за такива кате теб прости та прости

166

Анонимен

преди 3 години

До до 160 анонимен/174Аз говорех за ваксините, другарю. Вие сте тия, които за каквото и да се говори ви избива да говорите за "тиквата", тъй че сте точно такива, за каквито говоря.

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен80 процента го карат безсимптомно.Ако беше вярна тази разпространена заблуда, досега всички да са го изкарали, и нямаше да има никаква вълна. А ако случайно заблудата е вярна, означава, че имунитетът при безсимптомното заразяване го няма никакъв. Затова това с безсимптомните и в двата случая не води до нищо добро.