224

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново под слънцето. От 1912 със случая Титаник, където само за богатите от 1 ва класа е имало място на лодките, до сега нещо не се е променило. Ковид е идеално средство. Още поне 2 г границите ще са под запор, туризъм , авиация ,концерти -край. На кого му е изгодно? Ами то се вижда Китай и сателитите му начело с Русия. Колкото и да отричаме най-потърпевшите сме ние от южния фланг на ЕС.

223

Зозо

преди 3 години

ЕС спира износа на ваксини. Ся британците да се боцкат с астрата и да са езвън ЕС :))))))))))))))))))))))))))

222

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО НЯМА СТАТИЯ ЗА КРАЙНО-ЛЕВИЯ,БАЙДЪНЯСЪЛ МАРКСИСТ ОТ СИРИЙСКИ ПРОИЗХОД-АХМЕД.ЗАСТРЕЛЯЛ 10 БЕЛИ В КОЛОРАДО???

221

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата между ваксините на Пфайзер и Спутник В?Първите ще чуват гласове на английски, а вторите - на руски.

220

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз съм беден и НЕ ИСКАМ ДА СЕ ИМУНИЗИРАМ!

219

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

Важно съобщение!
Всички, ваксинирани с Pfizer и Moderna, да се явят до най-близката 5G клетка, за получаване на ъпдейт за новите версии на вируса.
Ваксинираните със Спутник V могат да получат ъпдейта на УКВ 103,4 MHz.
Тези с Астра да се пазят от ръжда.

218

Вирус

преди 3 години

"Ало СЗО къде е вируса в Китай "------В Китай няма вируси, нито в Северна Корея, а в Русия - хич. Говори се тоже, че и във Венецуела нямало вируси. Имало един навремето, именуван Хуго Чафкоф, но американците го отровили с друг вирус - на Кока Кола - инжектирайки бактериите на кокаколата от военне спътник на стационарна орбита, директно в кухата тиква на простака Хуго.

217

Анонимен

преди 3 години

Ало СЗО къде е вируса в Китай )

216

Хиперинфлация

преди 3 години

Цените на промишлените стоки растат постоянно. Благинките за тутманиците на "първа линия", на цуцащити на бюджетна хранилка, на псевдо технологичните компании, на Ковид мафията ни закопават.

215

Anonymous

преди 3 години

СЗО да се беше замислила преди епидемията и да блокира пътуванията от Китай.

214

1-н

преди 3 години

Бегай бе

213

Анонимен

преди 3 години

то сзо я създаде тази имунизационна вълна сега пък била гротеска ами да си понесат последствията тези от сзо ама надали става все по зле

212

aha

преди 3 години

Ваксини, та ваксини! Да бяха измислили нещо по-умно, а не луди милиарди да наливат в тая фармацевтична индустрия...

211

Анонимен

преди 3 години

Бедните се ваксинират при изпитванията на ваксините в Третия свят.Те първи се ваксинират безплатно и им дават пари.

210

Анонимен

преди 3 години

Забелязал съм, че на българина му става много благо на душата да "взима" от Западна Европа под форма на ЕС милостиня, или от БГ държава за мили роднини и приятели, но ако опре той да даде нещо извън роднинско-приятелски кръг почва да гледа заплашително, има такава корелация.

209

Анонимен

преди 3 години

Ами да платят за бедните и готово.

208

Анонимен

преди 3 години

До 222,Първо се пише Ботсвана, а не Боцвана. И недей дава пример с Африка, защото там хората знаят какво е епидемия, стотици години преди на теб, въпреки че се водиш бял човек.И явно ти си пресен пример, за това което съм написал в поста ми под номер 210...

207

Вирус

преди 3 години

"Ако беше роден в Боцвана щях да те видя, колко ще си богат."------Без значение е дали ще си роден в Ботсуана, в Занзибар или на о.Тимбукту, когато ти сече пипето ще имаш пари и всичко останало, а когато биологичния компютър не е у ред, тогава - пътища много.Запомни, пари с ръце не се правят. Глъвътъ прай пърътъ.

206

Вирус

преди 3 години

Естествено, че гражданите на държавите, в които живеят мислещи, творящи и правещи пари същества ще бъдат с приоритет пред онези, които чакат само на хранилка.Последните може и да не доживеят ваксинирането. Светът е устроен така.

205

Анонимен

преди 3 години

"Бедният е по презумпция ***". Ако беше роден в Боцвана щях да те видя, колко ще си богат. Нещо много на готово взимаш факта, че имаш достъп до чиста вода и някаква храна. Ако се бориш за живот всеки ден и пестиш капките вода ще те питам. И на такива места съм срещал доста по-умни и човечни хора от всезнайковците като теб.