8

Анонимен

преди 3 години

Да благодарим на берачите на ягоди!Щот без мигранти за къде да сме. Нали ни вкарваха в хазната... е, сега всичко вкарано го излежаваме.Благодарим, мигранти!Имало причина да разстрелват дезертьорите едно време

7

до 5

преди 3 години

Прав си! Тиквата също не се е ваксинирал.:) Британските учени изключително точно са го описали.:))))))

6

Анонимен

преди 3 години

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като наделението се ваксинира с ваксината на Астрс Зенека! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Астра Зенека!

5

Анонимен

преди 3 години

"Тези варианти са доказани преди употребата на ваксините, просто сега те се разпространяват по-мащабно. Така че не бих казал, че има връзка между двете."Напротив, има! Има връзка и то голяма! Наистина, вирусът мутира винаги, и със и без ваксина. Обаче ваксинационната кампания съчетана с рестриктивни мерки кара вирусът да мутира много по-бързо. И това не си го измислям аз, това съм го чувал от много учени епидемиолози, вирусолози и т.н.

4

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

3

Анонимен

преди 3 години

Споко, взе да се затопля! Даже слънцето напече

2

Доктор Трайков

преди 3 години

Само вчера през нашето ДКЦ бяха ваксинирани над 50 деца на възраст от 2 до 16 годишна възраст, без никакви странични ефекти, ваксината на Астра Зенека е сертифицирано БЕЗОПАСНА. Препоръчвам!

1

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се с най - добрата анти ковид ваксина в света - ваксината на корпорация Астра Зенека! Астра Зенека - ваксината на Боговете! Ваксинирайте се сега, за да живеете като крале!Избираш Астра Зенека - избираш да живееш! Астра Зенека вируса удря, Астра Зенека вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Астра Зенека е сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Аз избрах - Астра Зенека!