88

Мълчат

преди 3 години

и не казват как се доставя вируса от острова.

87

До 87

преди 3 години

До съгласенЩот щама по принцип е ЮЖНОАФРИКАНСКИ, ама на някой му куца географията и не знае, че има Република Южна Африка, откъдето тръгва този щам. Та затова са южноафрикански и нигерийски. Та африкански щам няма, има южноафрикански

86

ТРЯБВА

преди 3 години

Много Хора са Болни , тази Вълна е най-жестока .

85

Анонимен

преди 3 години

Китай трябва да заплаща огоромни репарации

84

стерео кидс

преди 3 години

Френски щам се движи с 200 и за това не могат да го хванат.Камерите не го ловят.Голям тарикат е.

83

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

И какво от това?

82

съгласен

преди 3 години

До АнонименМоже ли пък да разбере някой защо има африкански и отделно-нигерийски вариант?Нигерия да не се намира извън Африка?Най-добре е да му викаме "световен вирус"-няма значение дали го хващат тестовете или не-важното е да се поддържа страхът.

81

Мистър Фрийков

преди 3 години

За братовчеда, Борис Фрийков: бате, ти се викаше ние сме най-убавите и най-дубрите! Що опуснахме края? На зле отива, излез поне веднаж пред хората и ги успркой! Кажи им че са ти обещали до края на тая година още 3 хил ваксини а след туй ще караме на корем! А може и наши да имаме! Бате Бойко, ний мой да сме Фрийкови , ама на хептен откачени да се правим? Това не бива!

80

Анонимен

преди 3 години

И кои са тия области?като ще пишете статия - ми напишете важното, да има връзка със заглавието й поне. Най-смешни са инсинуациите с "френския щам" - оня, дето не можели да го засекат, ама го знаят, че го има. Все по-ясно става, че пландемията е изсмукана от пръсти. Всеки вирус можеше да свърши същата работа, просто си избрали този. Понеже грипните са поизтъркани вече.

79

Анонимен

преди 3 години

Пак недомлъвки - посочете кои са областите , а не да пишете само за Ст. Загора , нали претендирате ,че не спазваме мерките , ами посочете къде хората да се пазят , да не се разкарват безпричинно,да ограничат посещения ..в Техномаркет не може да се влезе заради локдауна и където пространството е голямо ,може и определени бройки да се пускат ,но втората употреба 3на5 е пълно с хора или магазинчето за цигари и алкохол...бу..л..га ри с та н ска работа

78

Мистър Фрейков

преди 3 години

Братовчед, аз обясних защо наричат нашия джинс " Фрейковите"! Да обясня още един път: преди ни викаха "Фейковите", защото послъгвахме. По-после, като прекалихме, почнаха да ни викат "Фрейковите", демек откачени, анормални. Та аз съм "Малкият(Мистър) Фрейк" а братовчеда бати Бойко е "Големият Фрейк". Бати Бойко, обясни им на хората как е със щамовете и кога ще ги общампосаме!

77

G

преди 3 години

Този химикал за трепене на хора, който затваря икономики, и се разпространява като бойно отровно вещество по въздух, повърхности и храни. Не знам защо се нарича вирус, при положение, че от вирус не се горят труповете на хората. Аз знам да се горят от чума и други подобни, до сега някой да е чувал заради вирус да се горят телата?!? Просто формата му на разпространение наподобява вирус, но на практика спира икономики.

76

До 76

преди 3 години

"kола под 100 коня и мъж под 100 кила - нито едното е мъж, нито другото-кола."мъж 100 кила ама само с плочки иначе тумбака е мъртво тегло. А и колата е същата работа, 100 коня е относително, 100 коня на 1 тон не е като 100 коня на 2 тона.

75

Анонимен

преди 3 години

До ИнформацияАко се случи, ти ще си първия подсъдим - за обида.Или ти употребяваш обръщението "мишоци" в положителния смисъл?

74

Анонимен

преди 3 години

До ИнформацияЩе ми криминализираш дъртия....Аман от филмари.

73

До 69

преди 3 години

'С тия цифри, къде ги каза, излиза, че културисти, борци, или щангисти масово имат сериозен проблем с теглото.'Добре че 0,1% от населението е показателен. Формулата е само ориентир, за нисък процент телесна мазнина. А и културисти, борци, или щангисти не че са в цветущо здраве в дългосрочен план, малко минават 60г.

72

Информация

преди 3 години

Готви се проектозакон за криминализиранена разпространението на фалшиви новини.Отнася се не само за социалните платформи,но и за новинарските сайтове ведно с коментарите там, ако ги има.За да можеш да коментираш, трябва на100 % да потвърдиш самоличността си.Е, тогава ще ви видя, мишоци такива.

71

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Доброто старо време мина и замина.Ако сме се съхранили в относително здраве до днес, бъдещи лабораторни вируси+мутации ще променят това.Събудете се !!

70

до 65

преди 3 години

Кола под 100 коня и мъж под 100 кила - нито едното е мъж, нито другото-кола.Народът е казал - под голям камък, голяма змия се крие.

69

Мутафчийски

преди 3 години

Стана страшно! Невиждана ярост се задава! Вече има британско-шведски щам на Ковид, който поразява само ваксиниралите се и им причинява тромби в мозъка! Необходима е повторна ваксинация с ваксината на Пфайзер/Байонтех на разноски на потребителя на здравни услуги! Разпоредба на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!