37

Само за протокола:

преди 3 години

Жизненият стандарт в Белорусия е осезаемо над украинския, който се крепи само на транзита на руски газ. Това смехотворно бягство, заснето с телефон, е просто такъв смях в залата, че няма накъде! Единствената цел на "борбата за демокрация в Беларус" е да се овладее поредната територия за сближение на НАТО с Русия, а после да се тласнат народите на Беларус и Украйна към война с Русия. Така, де, защо американците да цапат ръцете си - има си полезни *** за тази работа. Справка - грузинците!

36

Поп Грую

преди 3 години

Много, много некадърен превод!***, моето момиче, толкова ли ти е беден запасът от думички, та ни докарваш до смях?***, подобни индивиди/самки, назначени от някой, някъде, някога сте в основата на лъжливите кални атаки на нarлосаkcuте. Ти не можеш да сковеш един текст, не, ти не можеш да го препишеш!!! И вземаш заплата??? Е, ако някой ден те докопат едни полицаи с палка, да знаеш. че си го заслужила. Пaчa.

35

Патриот

преди 3 години

На Лукашенко беше предложен почти милиард да предаде народа си на ковид психо-хорото,но есе оказа мъжага ,като Путин и прати запдните мафиоти да се начешат някъде ,за това западната нагло-саксонска глобалистка гнъссс не му прости един беларусин ги унижи и империалисткото им крехко едо останало във средновековието или викторианската епоха не можа да го поеме и айде майдан и Луката лош диктатор един иу същи съшит с бели конци зле скалъпен познат краварски сценарий за туй е целата врява!Ковид лъжа!

34

4epa

преди 3 години

ДИКТАТОРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Разчувствуван

преди 3 години

Ох, много се разчувствувах, трогнах се, ох, плача, плача, сълзите ми текат върху клавиатурата, ох, много съм разчувствуван!

32

Марко Захарев

преди 3 години

Идете в YouTube и гледайте репортажите на Bald and Bankrupt за Беʌарус.Улиците са по-чисти от тези в Копенхаген!Пътуване с влак от Москва до Минск е 6, цели 6 долара!!! Скъпотия!

31

"Тя се Оплашила

преди 3 години

Заедно с нелепостите в превода и шаблонното съчинителство на текста това стига, за да постигнете противоположния ефект. Да се чуди човек за какво плащат и на вас, и на онези посредствености в ЦИОНен (както е най-правилно да се произнася CNN).

30

TT

преди 3 години

ТИЯ ДВАМАТА ЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА СЕ ОЖЕНЯТ...ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ БЪДЕ БУЛКАТА?

29

джо

преди 3 години

Стига глупотевини, защо не изпратят журналисти от БНТ сега на предстоящите протести да ги запишат и ние да ги видим. Тия от СНН са ми ясни. Навремето Елена Йончева ходи на Майдана и правеше репортажи. Малко да се раздвижат нашите дървеняци и да си заслужат заплатите. Не само да цитират разни небивалици и да дават прогноза за времето.

28

Анонимен

преди 3 години

Айде айде,да не бръщолевим сега глупости как в западна Европа е било по-зле от Русия и Беларус. Щото по улицата в Германия можеш да изпсуваш Меркел и няма да ти направят нищо. Но ако изпсуваш Путин в Русия ще те смажат от бой. Наследниците на *** винаги стъпкват още в зародиш протестите. Така са ги учили бащите и дедите им.

27

Патриот

преди 3 години

Искам само да потчертая че когато ЕС и НАТО горят дори и да ми се пръсне пичкочният мехур ще намеря сили да им се изпикам ,чак като истинат на въглени :)Същото се отнася и за всеки натовски предател и америкнаски шпионин и агент !

26

Анонимен

преди 3 години

Дали отразиха така боя на протестиращите през лятото в София?

25

Оляхте се

преди 3 години

То бива, бива, ама толкова лъжлива и поръчкова пропаганда-излагате се,олеквате като медия.Те пребиха сума народ по протестите в цяла Европа, нашите пак въртят плочата с Русия-ама съвсем за идио** ни вземате.С такива смешни статии русофобите ще станат русофили,че ни писна от лъжи.

24

Анонимен

преди 3 години

Бомбони не трябваше изобщо да им раздават, а да ги насметат едно хубаво, че да им дойде акъла в тъпите кратуни! Защото това бяха *** продажници и предатели, обслужващи пишман прецедента Радефф, който пък от своя страна е слуга на Русия и нейните тайни служби /разбирай Решетникоффф/

23

Анонимен

преди 3 години

Запада и САЩ бият демократично,а Путин и Лукашенко бият диктаторски.В крайна сметка боя си е бой.Тук у нас поне може да плюеме по тоя или оня ама кво от това.Отровното трио кво направи?Толупа си го премести в другия крачол.

22

Патриот

преди 3 години

Гледайте RT ruptly в тубата за какво става въпрос само в западна европа центъра на "демокрацията" Хитлер не ги е бил така бе и тия ще ни учат наморал ,нещастници и фашисти хиляда пъти с права лопата да бъдат пребити всякакви такива атлантически уродиии малко ще им е това са болни психопати човекомрази,педофили и сатанисти ,гешефци и тикви на н-та степен !

21

Анонимен

преди 3 години

Много страници спуснали краварите бря?

20

Активист на БКП

преди 3 години

Каква поредна провокация на империалистите към мирния комунизъм.

19

АнонимеН

преди 3 години

НАРОДА РЕШАВА КОЙ ДА Е НА ВЛАСТ!!!А НЕ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ПУТИНОВЦИ, ЛУКАШЕНКОВЦИ , АСАДОВЦИ ДА ОБЯВЯВАТ КАКВИТО ИМ СКИМНЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ БЕЗ НИКАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ И ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!!

18

Патриот

преди 3 години

Европа се надига или стъпкваме буквално всякакви там ЕС ,нато и американци или умираме това е положението !Свободното човечетво срещу тираните и глобалистите иксащи редукция на световното население !