57

Лука

преди 3 години

Протести няма отдавна в Беларус, това е много евтина пропаганда написана доста не професионално и по скоро прилича на контролна работа на някой четвъртокласник.

56

Анонимен

преди 3 години

От Канада през Европа навсякъде излизат милиони хора да протестират срещу ционистко-сатанисткия Ковид фашизъм ,но у нашите медии за това ни дума.ни вопъл,ни стон за сметка на това ,същите тези медии по поръчка на козяшкото кашерно посолство се търси под вола теле да се измислят някакво и (протести) в Беларус.

55

rusnak

преди 3 години

Цял свят вече се подиграва на Западащата "цивилизация" и партньорите им за утеха, а те продължават да нагнетяват русофобия, доказвайки колко са зле.

54

Буко Баламата

преди 3 години

Абе каква е тази зле съшита приказка и май не е за деца а за ***.

53

Патриот

преди 3 години

В България имаме плешиви шпионски сапунки и глад ,хората вече се хвърлят през терасите ,урааааа пак за герб да глсувате ,напред към транс-атлантическия рай !Народ скотски мамицатъати жалка ако се оставиш да те занулят ей така без съпротива !Допуснем ли собственото си унищожение да горим в ада!Или те или ние решавайте боятнастана отдавна свобода или смърт!

52

Анонимен

преди 3 години

Белорус е индустриална страна с развита икономика в която хората живеят на средно европейски стандарт. България е страна без икономика, без армия, без наука, без култура в която 80% от населениет живее в бедност.

51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКорнелия Нинова и всички останали и Радев дори са в политиката единствено ако служат на САЩ повече от Борисов и ГЕРБ, и ако бъдат избрано ще направят всичко възможно да го докажат на господарите, иначе са аут, ще ги свалят на третия месец.

50

Сейлър

преди 3 години

"Ориентирам се по звездите." Ха Ха Хатози мъж е Шпионин или белоруски моряк?

49

Бойка Ханъма

преди 3 години

И да *** уволни Корнела-ша си зема милиардите и Поли от Симитли и ще си живеем дълго и щастливо в хасиендата на Палмовия Остров....

48

Патриот

преди 3 години

Всеки минус засеганат транс-атлантически безроднически нерв , и така до победата !Както пееше един велик български рапър "парещата болка може да се изтърпи стига после тя нещо в теб да промени" величествена рилика и така трансджендъри краварски извратенячета :)

47

Анонимен

преди 3 години

На 4 април трябва всички да гласуваме за БСП

46

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова ще уволни ББ на 4 април

45

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за БСП Корнелия Нинова ще спечели на изборите!

44

Патриот

преди 3 години

Гадния дикататор дето отказа да си затвори населението е супер мега гаден щее щом не превърна собствения синарод като скотове ,послушно прибирани по оборите,да ни им дава да ходат на заведения,концерти,ресторанти,малки бизнеси не затвори,докато на запад ако поканеш 6 човека у вас когато имаш право само на 5 или по малко ти нахвуват щази у вас и те арестуват ,цензура срещу всеки несъгласен с мерките демоницзация,абе страшен фашизъм ,но не луката е лошия в тази холивудка боза!*** nato *** U$a

43

Анонимен

преди 3 години

айде айде, репресирани гейове и блогъри, да ходят в норвежкият затвор и да се оплакват че нямали достатъчно компютърни игри като онзи брайвик.

42

Дам

преди 3 години

Горките хорица не знаят кво ги чака след американската кубинка.

41

Анонимен

преди 3 години

"Протестите в Беларус продължават, жестоките репресии от първо лице"Що не пуснете статия за жестоките репресии то първо лице в ЕС ако почнеш нещо да пречиш на управляващите? Ако кажеш нещо дори леко срещу ЛГБТ? Недай си боже да кажеш нещо срещу ваксините... Присмял се хърбел на щърбел, пропаганда за четвъртокласници.

40

.

преди 3 години

Да бе да, веднага повярвах! Плувал бил зимата при минусови температури без да има къде да се сгрее, при това с телефона плувал..... Не на нас тия, не сме тъпите американци!

39

Патриот

преди 3 години

Засегнах нерв ,еми значи съм прав :)

38

Щерю

преди 3 години

До TTЧе ще се женят тия двамцата е сигурно. Колкото до това кой ще е булката предлагам да гласуваме. Който е за джуджи да чукне минус. Който е за мустакатия юнак да сложи един плюс...