183

Кафе `Либерте`

преди 3 години

- вашето кафе !

182

Анонимен

преди 3 години

Очаквам някой бг писател да отиде в кафето и да напише разказ за кафето.

181

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Горещо кафе в студения ден,с млекце е за теб -ирландско за мен.Хазната е празна,какво правят в НАП ?!Заплатка очакват,на топло стоят !

180

Анонимен

преди 3 години

Запор и отнемане на имуществото на всички от кабинета и всички държавни служители с отношение към затварянето на бизнеси. Имуществото им да отиде за компенсации на загубите.

179

Анонимен

преди 3 години

Много ще е скъпо това кайве за 300 лв чашката

178

Инспектор

преди 3 години

До Анонимен 197 ***,инспектора дращи от офшорен остров в Карибско море в блаженно лежейки в хамака си с коктейл в ръка на прайвит територия и подскача от смях с такива писатели като теб.Защо го прави ли?Изпитва екстаз.Анадъмно?

177

Boto

преди 3 години

До АнонименДа може и да е безмислено, но това не дава право да се нарушава закона. Нека се събират където искат стига да не нарушават закона и разпоредбите.И аз мисля, че забраната да стреляш по привърженици на Русия е безмислена, но пък нарушавало закона .... това дава ли ми право да почна да стралям?Затова отивам в съда. Оспорвам този закон или разпоредба и тогава продължавам...

176

Анонимен

преди 3 години

"Това българина е големо животно. Играем си на мерки отворено-затворено, вместо да изтърпим сравнително кратко време напълно всичко да затвори и после да си гледаме кефа отново..."---Кратко, кратко, колко да е кратко? Гърците са в пълен, брутален и непрекъснат локдаун вече ШЕСТИ МЕСЕЦ - положението при тях е същото, както и при нас. Чехите - също, те даже са по-зле и от нас. Италианците - също. И т.н, и т.н Още ли има наивници, дето вярват, че със затваряне се бори вирус, изумително.

175

Анонимен

преди 3 години

Не виждам какъв е проблема.Събрали са се няколко човека които ако не беше отворено кафето щяха да се съберат в някой апартамент и отново щяха да пият кафе. С една дума това затваряне на заведения е безсмислено.

174

Boto

преди 3 години

Не знам защо всяка тема се обръща от червените ***, колко е хулаво в Русия, па те у Обеля у панелката седят. Най-вероятна ако някой пусне новина, че сер* кафяви лай*а ще изкочат 50 човека, които да му обяснят, че в Русия ако са ти кафяви ще получиш 10 хиляди долара ама повечето ги сер*ат тав с цвета на дъгата. А отностно това кафенце има едно единстено решение. Затварят го, глобяват го и дейността му приключва. Законите са за да се спазват. Законите не се спазват само в Русия.

173

Кеф

преди 3 години

Кафенето под апартамента ми отново е затворено.

172

Анонимен

преди 3 години

Ако има и в други градове такива кафета моля да напишете новини и за тях.Все пак има много желаещи ришили да пият кафе.

171

Анонимен

преди 3 години

Германец, баш така ще стане, да знаеш. Досега всичко, влезнало в съда покрай тези маски, мерки прочие тъ-потии, е паднало. А това, дето съм щял да си взема отпуска, за да ги съдя, направо ме разсмя. Айде със здраве.

170

Анонимен

преди 3 години

Ей много глупави хора, егоисти и нагли, ами опитвайте в болниците 9000 има болни, работете, ама е по-лесно да си бъркаме кафенце.

169

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198Ами тогава държавата да им изплати всички пари дадени за здравни, ащо ще подписват такава декларация.

168

Анонимен

преди 3 години

А защо не пратят министъра на чете заповедтта в заведенията понеже то ако хората не следят новини няма да разберат че трябва да затворят.

167

Анонимен

преди 3 години

Ок, съгласна съм , но тези хора да нямат право на достъп до болница ако се наложи, да подпишат декларация че се отказват от лечение. Всички за които пиенето на кафе е по-важно от човешкият живот.

166

Анонимен

преди 3 години

"Инспектора" и днес е "хоум офис" - седи си вкъщи, отчита му се "работен" ден, тече му заплатката, а той от благодарност дращи ли дращи по форумите тъ потиите си. Щото само "инспектор" на държавна хранилка може да е толкога нагъл и де билен.

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 194А другите някой да ги е накарал насила да ходят на кафе.

164

Германец

преди 3 години

Видя ли отворено кафене - директно влизам! Да дойдат да ме глобят. Ще ги размотавам по съдилищата до откат.---1. Първо ще си платиш глобата като поп.2. Докато ги "размотаваш" те ще са на работа и ще си взимат заплатата.3. Ти ще трябва да си взимаш отпуска.4. ???5. Профит!!!Като цяло стабилен ганюфски план.