223

Да ги затварят тези

преди 3 години

Ако държавата си вършеше работата то заведения с кофти хигиена, като това от статията, просто щяха отдавна да са отнесли сума ти актове и изобщо нямаше да трябва сега да се затваря сектора. Но покрай такива кръчми сега седят затворени и тези, които спазват мерки, и то не заради Ковида конкретно, а заради всякакви неща, които могат да се хванат от мръсни чаши и чинии. Във въпросното кафе Брик са пропуснали да снимат как на бара слагат сламките в чашите на клиенти, е няма такава мърлящина!

222

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Ако искаш да бъдем обективни заразите стават в Кауфланд и Лидъл. Виж какво е набичкано вътре. Защо няма лимит на 50 колички ?!?! Там ще търсиш истината. Тези магазини никога не бяха затваряне и вируса не спира от една година !

221

Анонимен

преди 3 години

до 248Няма по-голям страх от този, да отричаш един проблем.Но ти си живей и си пий кафе от заведения с нулева хигиена и го мисли за нормално. Имаш това право, както и държавата е в правото си да защити хората си, въпреки такива като теб, защото всеки живот е ценен.И да, заведенията носят голяма вина за случващото се, а това мърлявото от снимките, даже не е от най-лошите.Точно заради завед. за две седмици от 1.03 до 14.03 стигнахме от 1500-2000 до 4000+ на ден. Другото работеше от месеци.

220

ВВВ

преди 3 години

BRICK CAFE SOFIA е заведението

219

Qanon

преди 3 години

Кое е заведението? Искам да пийна и аз едно кафенце там!

218

До 251

преди 3 години

Баш за ХЕИ е. Снимката е показателна, а предния коментар е от ядосаната Росица. И речетатива е нейния, че било най-нормално това

217

Анонимен

преди 3 години

"ХЕИ да се самосезира за снимката на бабката и кафето. Това не е нормално"---- ----Няма нищо по-нормално от снимката на бабката и кафето. НЕНОРМАЛНО е другото.

216

Анонимен

преди 3 години

Банкстерите искат държавите и хората да натрупат толкова големи заеми, че да могат да излязат и да кажат - Не е възможно да бъдат върнати тези заеми, затова ни трябва рестарт на икономиката и финансовия сектор - решението - кеша изчезва, парите стават едни цифрички, без никакво покритие и разплащанията ще са само с карти. То и сега някои от тези неща вече са факт, но ако няма кеш, когато ни блокират картите понеже дължим пари на банката, няма да можем и хляб да си купим. ... Затова има мерки...

215

Ганьо-ресторантьор

преди 3 години

ХЕИ да се самосезира за снимката на бабката и кафето. Това не е нормално

214

Анонимен

преди 3 години

Ама тия после работят в завода срещу теб, качват се в същия градски транспорт, ходят в същите магазини, децата им са с твоето в учили/градина/ясла и т.н., не живеят в тия заведения постоянно нали.Ами съберете се всички правоверни ковидсектанти , заградете си един катун и се самокарантинирайте до края на света. Защо трябва цял живот нормалните хора да се съобразяваме с болестните ви паранои?!?

213

123

преди 3 години

Вие не разбрахте ли, че и 20 години да не излизате, което на практика е невъзможно - вирусите няма да изчезнат! Всичко се прави, за да се наложи новият световен ред! Вдигнете се и защитете поне децата си!

212

И какво виждаме?

преди 3 години

На едната снимка се вижда нещо много смутително - възрастна жена приготвя кафе и държи чашата за ръба, там където клиентът ще я опре в устата си. Същата жена на бара пипа пари и прибира мръсните чаши. Това заведение от много време има проблем с хигиената, просто не я разбират.

211

Анонимен

преди 3 години

Ей, ресторантьорчета, последвайте този сметъл пример, вместо само да се свивате и да ревете.

210

123

преди 3 години

Браво! Всички трябва да ги последват! Ревете зомбирани!

209

Шаши

преди 3 години

Къде е Лъчо Занзибарски? Светилото на българската математика? Не знаем до коя година ще е кризата, та да ни сметне.

208

Анонимен

преди 3 години

а не може ли всичко да отвори и естественият отбор да си свърши работата?

207

До 238

преди 3 години

Пандемия няма, нито извънредно положение. Защото дори и никой да не си прави тестове, Герб пак си затварят ей така без причина защото им е сред плановете. Анадъмнъм?

206

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234Добре, че ти знаеш какво е "конституция" и познаваш историята. Конституцията не позволява извънредно положение? И извънредни мерки? Конституцията ти позволява в частна собственост да извършваш забранени дейности? Е, това не го знаех. Светна ме капацитете. Признавам си! Когато ти пишеш и фактите мълчат.

205

Анонимен

преди 3 години

мерките удължават нормалното протичане на разпространение на вируса и през този по дълъг период има възможност да мутира.

204

Анонимен

преди 3 години

До АманПорблема ми е, че ковидумниците разнасят заразата, натоварват здравната система, удължават времетраенето на по-тежките мерки и отлагат нормалността! Пак повтарям. Вижте ги сега къде са Китай, Ю.Корея и Виетнам. Просто сме в една лодка и заради вашата глупост ще се издавим. Е, това ни пречи. Какво не разбра?