5

Анонимен

преди 3 години

Тоест от публикацията разбираме, че особено много деца българчета без увреждания по домовете няма. Всичко що е по домовете са или ромчета или със специални нужди.

4

Анонимен

преди 3 години

Всички социални системи трябва да се премахнат. Работиш - имаш, мързи те - умираш от глад.

3

Анонимен

преди 3 години

Далаверата в Столипиново е на макс.Децата са банкомати.Баба и дядо вземат голяма заплата,че гледат внуците си, след като са ги остави временно да се грижат за тях. Проверете колко от приемните семейства са роднини на децата, за които се грижат. Това е източване на едни големи пари от махалата.Има доста приемни семейства с по 3 деца. Тези три деца са братя и сестри, а приемното семейство са техните баби и дядовци. В детските градини в Столипиново ги записват и държавата се грижи през деня за тях.

2

до 1

преди 3 години

Искат АМА 99.9 процента не са бели

1

Анонимен

преди 3 години

В Столипиново в гр. Пловдив има много приемни семейства. Те работят по следната схема:- Майката или родителите оставят детето на съседи (баба и дядо или роднини) за 3 дена или седмица, уж да отидат до Германия на сватба или гурбет. Оставят някаква сума пари за дните, през които ще се грижат съседи за детето или децата.Не се връщат месеци. На втори или трети месец гледачите на детето или децата подават до социалните сигнал, че се грижат за изоставено дете или деца. Така стават приемни родители.