124

Анонимен

преди 3 години

99% от хората коментиращи Инстанбулската конвенция не са я чели и повтараят едни и същи глупости прочетени някъде из нета от пишман патрЕоти. Аз не разбрах защо за да си патриот трябва да си хомофоб и расист. За да си хомофоб значи не разбираш проблема и просто идеята е да мразиш нещо и някой за самата идея от това.

123

Трансджеддър

преди 3 години

Какакачанко, несе хаби, скоро всички дечица бели ще са извратени и безплодни от тая пропаганда. Това е и целта- Европа да загине.

122

Анонимен

преди 3 години

Оставка!Може да не ги харесвам тези джендърасти, ама такова изказва от министър е просто много ниско. Заплатата на този свин-чо идва от данъците на този който обижда.

121

Loyko

преди 3 години

Този домуз пак се е взел на сериозно нещо. Батаците който забърка в страната и със съседите взеха да ни идват малко в повече.Подклаждането на Македонския въпрос докога ще оправдава съществуването на ВМРО? Да се задейства Прокуратурата и да връщат всичко заграбено от Македонските дружества в България.Генезиса им е ченгета доносници заграбили всичко в името на псевдо патриотични идеали.

120

Анонимен

преди 3 години

До 140Ти чел ли си тази конвенция понеже говориш пълни глупости. Има я на български можеш да я прочетеш и да ми покажеш къде става дума за ***, обратни, деца и тн.

119

Клюкар

преди 3 години

Каракачанко кога ще ражда..

118

Анонимен

преди 3 години

До 134Става дума за промиване на мозъци на невръстни деца още от детската градина до пълнолетие,когато ше са тотално сготвени.А през цялото време външен контрол!Това е смисъла на Истамбулската конвенция, безполови съшества,уж срещу насилието срещу жени.Соросните хързулнаха председателя на ПЕС или сам се е нахлузил.Не става дума дали е имало или не хомо преди и сега,а да доминират.

117

Анонимен

преди 3 години

До Един от Германия.То ако имахте такива в Германия намаше да е Германия. Смешници балкански. Където и да ви пуснат нищо не става от вас.

116

Един от Германия.

преди 3 години

Браво, Каракачанов ! Де да имахме и в Германия повече политици от Вашия ранг. Тук само Алтернатива за Германия се опитва да запази морала и християнските ценности, но е под обстрела на всички останали. В Германия няма бъдеще за нормалните хора.

115

Анонимен

преди 3 години

Трансджендърите дори да са сменили пола,вероятно в друга държава не следва да се приравняват на биологична жена.С хормони се поддържат само външните белези,но те нямат яйцеклетки и цикъл.В напреднала възраст не е ясно поддържането с женски хормони дали е удачно предвид риска от онкологични заболявания и дали в даден момент няма да се върне ,не точно както е било,но да стане нещо нищо като пол.Иначе само по лично решение,че така се възприемал като жена,е али бали.След време може да му дойде друго

114

Калашников

преди 3 години

Изключително проста и елементарна личност. С торбата Билла, белите чорапи в чехли и шкембака. Гнус и потрес е да гледам този човек по медиите.

113

Анонимен

преди 3 години

Значи на пишман патриотите да им обясня нещо. Хомосексуалитите не са се появили заради ЕС и запада. Винаги са си били тук, просто са си мълчали от страх. Това, че такива глигани като тоя си мислият, че като забранят инстанбулската конвенция (която няма нищо общо с *** и тн) обратните са изчезнали и всичко е наред. Да ама не. Те пак са си тук и винаги ще бъдат тук както винаги са били от както свят светува.

112

Анонимен

преди 3 години

Докъде стигна света , да се пита съдилища , какво е полКакто и да го гледаме ,XY = момче, XX хромозоми = момичекакво има да се произнася който и да е по темата ПС - изключвам вродени аномалии като хермафродитизъм

111

Анонимен

преди 3 години

Шкембе/Войводата като политик не ми е прятен, НО в случая подкрепям деклараното му обръщение срещу Трансформърите, които рушат базисните нравствено-морални устои на обществото ни!

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127 да не искаш признаването на 28375687326875827 пола, това ли е да се живее в миналото ?или непознатото , от което не трябва да се страхуваме ?

109

Анонимен

преди 3 години

Скоро няма да се налага да слушаме псевдонационалистическите ви напъни, г-н Каракачанов. Светът върви в една посока, вие мислите, че българите сме изостанали като бившите соц републики. Нямаме съюз на ветераните или на православните майки тук. Няма да се борим да живеем в миналото или да се страхуваме от непознатото. Болните амбиции за България на три морета си ги дръжте за вас.

108

Анонимен

преди 3 години

Темата е интересна,а въпроса към Конституционния съд сложен и объркан!Не е ясно дали този трансджендър е сменил пола.Ако не го е сменил,а само се афишира за жена ,иска да бъде вписан като жена,по свои възприятия,но е в брак с жена,без брака да е разтрогнат,не следва да има право Струва ми се че лобистите на джендърите пробват дали ще мине номера.И защо болшинството *** искат да са жени,а не нормални мъже?Дори да е сменил пола,без хормони не може да се подържа и не може да ражда.

107

Хан Крум

преди 3 години

Лозан е "роден" от ***/де/раст не от майка. Само като му видиш физиономията и ще се сетиш. А пък за гадостите които прави постоянно пак е виновна сексуалната му неориентация.

106

Анонимен

преди 3 години

На агент Иван никой не е дал думата. Да си гледа там паспортите, че само 2 седмици му останаха да си пълни гушата.

105

Както винаги

преди 3 години

*** и анти-българисти използват удобния случай, за да плюят по нормалните българи, чийто представител е Каракачанов !