184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Брех ,какъв свиреп ? Как се е разпищовил предизборно агент Иван ? Големият патриот ,120-130 килограма ,мята огън и жупел а по -тих от водата,по-нисък от тревата ,когато с Герп изхвърлиха ,,Аз съм Българче ,, Ботев ,вазов ,Възрожденците и се изгавриха с костите на избитите българи със ,,съжителство ,мирно присъствие . А разрешените паради от Герп в София ,минаващи под 140 квадратовата му тераса ,не ги и вижда ,камо ли чува .

183

Анонимен

преди 3 години

Аз съм хетеро, харесвам жените, какво пречи някой да иска да си смени пола, да го сменя на мен не ми пречи :)) Джамбазки да не би да е много в ред, че откакто Воленчо го разкри не млъква да говори против тях :))) Все едно се намираме в Средновековието, ама явно върви пред шепичката им последователи :))

182

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов нали махнахме термина турско робство от нашата история?За какво робство пишеш сега?Това не е ли създаване на омраза към съседна държава?Най-вероятно имаш предвид Османското владичество или по-точно присъствие,така беше в учебниците.Дано приятеля на Бойко,Ердоган да не е чул.Също използването на православната религията за политически цели не е ли анти -християнско и е грях. Пише го в Библията.На празно Бог не трябва да се споменава.

181

Ц

преди 3 години

Ако Каракачанов е в друга европейска държава и направи подобно изказване,ще го осъдят и най-малкото ще му искат оставка и никога няма да е в политиката и трудно ще си намери работа. Но ние явно не сме такава страна.

180

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Под предтекст че защитават семейните ценности и българския дух ВМРО водят антизападна пропаганда по руска програма.

179

Анонимен

преди 3 години

джямбазки е едно недохнанено джудже създадено от комунистическите съветски служби, дребен неврастеник мразещ България и НАТО.

178

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

О, моля ти се, гнусните съветски ченгета и техните *** рожби се писали патриоти и говорят против ЗАПАДА, където те самите развиват *** пропагандата. *** ниедна ненаяла се.

177

Анонимен

преди 3 години

ДЖАМБАЗКИ Е СЛУГА НА МОСКОВСКАТА ПРОГРАМА

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонименминистърът е гнусен предател на България

175

Бойко Тиквата

преди 3 години

В една песен на великият Висоцки в превид припевът е слрдният : Ако си живял като *** ще си останеш *** " - Каракачанов е това !

174

панчо

преди 3 години

че кой си ти за да определяш създание на господ какво трябва да бъде или неако всевишния е създал някого като такъв то теб какво те засяга та да налагаш мнението сиама така е след като за политик не ставаш то ходиш да ровиш във тва което не ти е работа

173

бай ганю

преди 3 години

лично право на свобода е на всеки индивид да се самоопределя като каквото си иска и ту.луб като този живеещ във 10-ти век иска насилственно да ограничи изразяване и лично право да бъде подтиснато и съвместимо със личното му разбиране за праисторически небивалицимнението му е показно колко закостеняло мислене има изградено по времето на диктатурните години през които е расълчрез подобни изказвания той просто търси симпатизанти на неговото ниво да му симпатизират за да се задържи в политиката

172

АнонимеН

преди 3 години

АБСОЛЮТЕН МУ-ХЛЬО Е ТОЯ!!!СМЯНАТА НА ПОЛА ЧРЕЗ ХОРМОНИ Е ДОКАЗАНО, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНА !!ЩОМ ОНОВА ИСКА ДА Е ЖЕНА НЕГОВА СИ РАБОТА!

171

Пипи дългия джорап

преди 3 години

Тоя, яко си е повярвал!

170

Анонимен

преди 3 години

Тоя педофил няма ли да се кротне за малко.

169

Отчайващо

преди 3 години

Докога тези изкукали агенти на бившата ДС ни казват как да живеем,а те крадат,крадат и крадат...

168

Щирлиц

преди 3 години

До до ШирлицТова е опит да се изопачи и обезличи понятието национална!Демек го понижаваме до традиционна,не случайно в турската конституция е записано,че националната религия е ислямът.

167

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войвода е вреден за България, казармен гей.

166

до Ширлиц

преди 3 години

Че българската национална християнска религия не е ли ТРАДИЦИОННА ?

165

Ной Кьолн

преди 3 години

до Германец 151> Защо Москва, като един Сочи е много красив град с добре развита инфраструктура и чудесен климат. Там поне ше се чувствам бял човек, а не обкръжен от забулени и младоци с бради, златни синджири и скъпи коли. Бейрут е по-европейски град от някои райони на Берлин (по-точно Западен Берлин).