31

Анонимен

преди 3 години

abc e

30

Христо Христов

преди 3 години

Абе да попитам и днес, някой да знае Урсулата от ек дали се е ваксинирала вече с Астра Зенека?

29

Анонимен

преди 3 години

Не бойте се че има и пета вълна и още 10 щама ,тия с ваксините нали е нужно да ги продават )

28

аз да ви обадя

преди 3 години

Има една картина - "Девятии вал" - горе-долу така ще е Европа след последната вълнА, а обикновенните хорица ще сме като "Бурлаки на Волга"

27

ала бала

преди 3 години

А след третия локдаун Бялгария направо ще изпадне в нокаут,а ковид си е имало под разли4ни щамове и ще си го има и за напред

26

до безкрайност

преди 3 години

От вълна до нова вълна - пеппетууммобиле....

25

епидемиолог

преди 3 години

Затягат, щото виждат че хората не искат да се ваксинират доброволно. Това е един от начините да ги принудят да се ваксинират доброволно. И за други начини мислят и прилагат. Докато не ви набоцкат до един с божествения джус- няма да мирясат. А и със зъби и нокти ще се борят това да става всяка година поне по два пъти.Това е! Връщане назад няма май! И вие сте си виновни. Те просто си гледат интереса. Пък вий им вярвайте че е загриженост за човечеството.

24

много просто

преди 3 години

Още миналата година казаха че когато 70% от населението придобие имунитет, тогава пандемията ще заглъхне. От което следва че тези които имат високи стойности днес, ще имат ниски стойности утре. И така до коло 70%.Важното е да става плавно за да не се задръства здравната система.Русолюбците, антагонистите и всички с разклатено психично здраве ще отстъпят място на здравите духом, които не чакат неволята да дойде да им свърши работата.

23

Анонимен

преди 3 години

Половината от този локдаун ще излязат като супер готвачи. Другата половина ще излязат като алкохолици.

22

Златка

преди 3 години

До Случаен минувачСори, че ще те разочаворам, но това което казваш, показва колко ти е промит мозъка! В днешно време в бул.гари.стан и където и да е в европа, режима е социална демокрация, социална т.е. от социализъм т.е. държавни помощи, хора на хранили с години, обещания за безплатни ичилища, детски градини и т.н, равни доходи...те това ти е социалната демокрация! Т.е. Нямаш лично развитие и стимул!

21

Анонимен

преди 3 години

Преди да се оплачете от настоящата ситуация, не забравяйте, че някъде, някой е под карантина със бившата ви.

20

Анонимен

преди 3 години

2 седмици карантина и след 9 месеца бум на раждаемостта!

19

Случаен минувач

преди 3 години

В Каблешково, намира се близо до Бургас, бяха окачили следния лозунг на един мост на излизане от селото:СОЦИАЛИЗМЪТ НИ БЕШЕ ОТВРАТИТЕЛЕН.ДЕМОКРАЦИЯТА НИ - ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ.

18

Анонимен

преди 3 години

До: Случаен минувачДа ти кажа честно, откакто дойде "демокрацията" си мечтая да не се интересувам от партии, от коя партия е на власт, и за кого да гласувам!Ама не става бе човече!!!И сега имам силна мотивация и ще гласувам и с двете си ръце ПРОТИВ ГЕРБ И ПРОТИВ ПАТЕРИЦИТЕ НА ГЕРБ!!!

17

АЛФ

преди 3 години

Спрете Земята!!! Искам да сляза!!!

16

Христо Христов

преди 3 години

Абе някой да знае Урсулата от ек дали се е ваксинирала вече с Астра Зенека?

15

Случаен минувач

преди 3 години

Защото средната класа е независима. Ти ако имаш бизнес и печелиш пари, ще се интересуваш ли кой е на власт? Тя не може да бъде подвластна на този или онзи. Затова - дай да я смачкаме, да рухне икономически, да взема заеми и да задлъжнее към банките, тогава ще управляваме целия свят без проблеми!Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2021/03/18/ogranichitelnite-merki-za-ciala-bylgariia-ot-ponedelnik-za-10-dni.483701,3

14

Случаен минувач

преди 3 години

Започна ужасна световна икономическа криза. Дори и богатите държави са вече зле. Само в Германия през 2020 са фалирали над 16 000 фирми. 250 милиарда са преките загуби. https://actualno/europe/nebival-shok-za-germanija-250-miliarda-zagubi-nad-16-000-falirali-firmi-news_1570559.htmlТова иска световният "елит" - клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Целта им е да унищожат средната класа навсякъде по света, за да командват без проблеми!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Първа линия се оказват: държавни служители (всякакви - вкл. Home office от 1 година), служители на областните и общински администрации, служителите ВиК дружествата, вкл. ремонтни групи, служителите на доставчици на електричество и пр. държавни и държавоподобни структури. Ваксинирани са с Phizer. Интересно защо никоя медия не повдига въпроса къде отиват дозите от тази ваксина, които пристигат всяка седмица през март. А, медиите и те сигурно са Първа линия. .

12

Анонимен

преди 3 години

Италия прие пакет на стойност 32 милиарда евро за преодоляване на последиците от пандемията.