230

Анонимен

преди 3 години

То пътища не можете да правите, камо ли ваксини. Но пътищата се ремонтират, човешкият живот- не.

229

Анонимен

преди 3 години

НЕ гласувайте за герб, защото получавате борисов и мафиотския му личен кръг.НЕ гласувайте за вмро, защото получавате борисов с торбичка.НЕ гласувайте за воля/нфсб, защото получавате борисов с винкел на магаре.НЕ гласувайте за републиканци за българия, защото получавате борисов с личен асансьор до премиерското кресло

228

Спри се,аз моля,спри

преди 3 години

Какви ги бълнуваш.Пускай едно времешните противовирусни,аналгин-хинини и др.живкови и не бери грижа.Кой ще си поръча произведени от нас ваксини,смешнико.ти предизборно съвсем изтрещя.

227

доФтор

преди 3 години

Както беше с производството на облекла за нас.Работа,работа,работа-ти ри ри рам.Тоз е на две ракии днес

226

Анонимен

преди 3 години

Няколко милиарда за книжни самолети без завод ,половин милиард за опасни не произведени ваксини ,И....сега половин милиард на Домусчиев за поляната .От вашите пари.

225

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СИ РАЗДЕЛИ С БОЖКОВ 700 000 000 ВМЕСТО ДА ГИ ВНАСЯТ В БЮДЖЕТА !!!НЕ НАМЕСВАЙ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ

224

Анонимен

преди 3 години

Да, ще произведем ваксини, лекарства и на баба ти фърчилото. Тоя вирус докога ще го използвате да ни тормозите? Явно се готвите да е задълго

223

до 254

преди 3 години

Румен Радев е Фигурант на Божков и таен агент на Русия. Назначен с протекцията от Решетников.Не ми го хвали този предател!

222

Анонимен

преди 3 години

Приятелдоказателства колкото щеш, ама боци си купи прокурор и е на сигурно вече., Само не можа да ни пробута цеца, щото си мислеше, че и магаре да предложи ще го изберем. Румен Радев му дойде като изненада и още не може да го преживее.

221

Анонимен

преди 3 години

2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ печели местни избори във Варна-орг.от каб. Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Радев.

220

до 251

преди 3 години

Дайте доказателства за манипулирани избори!Говорите колкото да НЕ заспите или сте *** от *** фабриката на западналите политици.Дайте доказателства!Защото ГЕРБ организираха единствено изборите за президент. За всички години само един път организираха избори и тогава загубиха изборите за президент. Радев спечели на балотажа с 500 000 гласа разлика. ВМРО 200 000 гласа му даде, ДПС 200 000 гласа и Воля 100 000гласа. Ще дам до минута точна справка кой организира изборите, КОИТО ГЕРБ ПЕЧЕЛИ.

219

Анонимен

преди 3 години

Баце, тоя път ще видиш зор да изманипулираш изборите. Майсторът на манипулациите.Цеко Цеков го няма, а твоя акъл не достига. Наслаждавай се на последните ти дни и репортажи от жипката.

218

kris

преди 3 години

Разбрах, че българските учени от БАН работят върху уникална ваксина, която се впръсква и е абсолютно безопасна. За съжаление липсата на финансиране прави работата им много бавна и трудна, почти невъзможна! Така, че вместо баце и сие да се гъзят на Европа, нека финансират българската ваксина! За чуждото има милиони, за родното - не. Логика?!

217

L.

преди 3 години

ВаксинИ? Ковида значи ще е между другото. Ще борим простотията и селянията.

216

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко след две години въвежда еврото , а вие пак ще сте тук и ще викате как ще падне от власт пенсионерите са за него той им плати, държавните чиновници също, хората от строителството и дребните бизнеси, отделно и купените ромове, а пък те и останалите кандидати като ги гледам Славчо чалгата изпъква най-много, бсп-то не ги броя, а пък дъпъсъ те перат всичко при всички и тях не ги броя.

215

Анонимен

преди 3 години

А завод за F-16 , хартиени ?Както $ на Гешеф .

214

Анонимен

преди 3 години

Ташунко сапа пак е без маска и ръси акъл отвисоко

213

Некой

преди 3 години

Всичко друго втасал , та само това остана

212

Мъни мъни

преди 3 години

Сигурно са патентовали ваксината на Сидеров.Тоя човек от всичко прави пари.Тц,тц...

211

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!