16

Анонимен

преди 3 години

долу ръцете от децата!

15

българин

преди 3 години

До: 12Ми по-добре е, ама няма кой да слуша! Даже от грип децата боледуват по-тежко.Разбира се, най-добре човек да е здрав.Но пълно безумие е ваксинация по време на пандемия!Именно тя кара вируса да мутира и започне да разболява и деца.

14

Анонимен

преди 3 години

самоубий се!

13

До 7-цата

преди 3 години

Като въведат мерки, каквито имаше в Италия и Испания през миналата пролет, ще видиш едни кутии. Точно те разнасят заразата, отвориха училищата през септември и всичко пламна точно след 2 седмици, същото се повтори и през януари. Повечето са безсимптомни, но разнасят, след това родителите на работа и от там цялата фирма...Вечерта 20 деца на една площадка и така нататък.Тотална разхайтеност и безхаберие!Имат се за богоизбрани някои хора.

12

Анонимен

преди 3 години

Не е ли по-добре децата да прекарат този вирус за да придобият антитела? Така или иначе при децата не се стига до усложнения или летален изход. Изкарват го като нормален грип.

11

Анонимен

преди 3 години

Жестока и мъчителна участ очаква всички герберски *** !

10

Сократис

преди 3 години

Няколко избрани от Борисов лекари с професорски титли, но със специалности много различни от епидемиология, вирусология и инфекционистика, ежедневно и ежечасно облъчват зрители и читатели, с налудничави свои твърдения. Предполагам, вече повечето от вас са чели как се "изчисляват" новозаразени, хоспитализирани и починали.Всеки добър ученик от 7-8 клас, ще обори ежедневните стъкмистики, и ви докаже, че нищо сериозно и тревожно не се случва в момента. А за твърденията за децата-това е престъпление!

9

SL

преди 3 години

Ще засяга и още как... Тъй наречените млади семейства отказват да възпитават децата си и те самите не спазват никакви правила, правят го демонстративно и гледат с насмешка на мерките, които останалите спазваме цяла година.Сега когато покрай "сухите съчки" вземе да гори и суровото, ще ги чукне горния, та да видят долния!

8

Анонимен

преди 3 години

В понеделник ще рекламира да водим децата да ги имунизарат против короната.

7

Анонимен

преди 3 години

как да се пазят , да ги затворим в кутии ли

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Вируса може да зарази всеки. При голяма част от хората минава като грип или като лека настинка. Като цяло излишно се създава напрежение от такива като Балтов.

5

Анонимен

преди 3 години

Значи не ми цъкайте минуси ако нямате идея за какво говорите :) това "каляване" няма нищо общо с това дали ще хванеш вирусна инфекция :)

4

Анонимен

преди 3 години

До 1Това пък няма нищо общо....

3

Анонимен

преди 3 години

Глупости аз прочетох в фейсбук един вика, че вирус няма и аз му вярвам защото има снимка на котенце на профила!

2

Анонимен

преди 3 години

Поредните заблуди и насаждане на паника и страх сред хората.Вируса сега пък засягал повече деца и млади? Сериозно ли?В другите държави защо не е така? Все пак България не се слави с голямо население с преобладаващо млади хора.Статистиката за новозаразени показва точно обратното.

1

Анонимен

преди 3 години

Моите деца са калени понеже редовно ходят на село.