56

Warrezz

преди 3 години

*** ***, няма такива неща. Сега и френски щам измислиха, че франсетата ги хвана яд,че англичаните ги изпревариха и айде и ние да не сме по-назад.

55

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше отговорни родители,щяха да ги пазят. Обаче,масово ги тикат в моловете,че и да заразяват малките бацили

54

ЯЯЯЯЯЯЯЯ

преди 3 години

хора, които не се профилактират 10-15 годиниТОЧНО ОТКАКТО УПРАЛВЯВА МУТРАТА КАКВО СЪПАДЕНИЕ!!!!!

53

Анонимен

преди 3 години

Има ли тема по която този корифей не се е изказал? Оня ден го чух по телевизоро да рецитира стихова. Цццц, от всичко разбира.

52

Анонимен

преди 3 години

Никой не е твърдял, че децата не се заразяват, разликата е, че при тях е безсимптомно или с леки симптоми за разлика от възрастните.А това ,че за лечение на деца лекарите реагират по внимателно и повече грижи се дължи не на по тежко заболяване, а на това че децата по лесно се обезводняват от възрастните и това е опасното при тях но не е нищо фатално, но е добре да има лекарско наблюдение в тези случай.

51

Анонимен

преди 3 години

До 555То тъй един миналата година ял мишка на един пазар там и ся сме в пандемия. Тъй аз не искам да ям варени тапети, мишки и плъхове. Яж си ги ти.Абсолютно неодобрявам и не приемам сериозно, казаното от този човек. И него вкараха в играта да плаши. Не може дърводелец, да ми говори за заварки, нали? Същото е и сега. Коремни хирурзи, невролози, математици... говорят ми за вируси. Вирусолози има, които знаят за ко иде реч. Тия кви са дет се изявяват? Никакви. Да си гледат там техните работи.

50

Анонимен

преди 3 години

До СветецаИ аз така,само,че всички казват,че предпочитат него пред всички останали ,особено ***

49

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше нормални журналисти щяха да го подложат на кръстосан огън какво знае тоя за вирусите и щеше да се скрие със спринт и повече да не го гледаме как се репчи по телевизиите. Толкова е неподготвен по въпроса за вирусите, че мангъра само да кихне насреща му и ще го отвее до антарктида.

48

555

преди 3 години

Човекът е с невероятни възможности . Не трябва да се отчайваме - представете си при битката за Ленинград жителите му издържат почти 3 години без храна , яли са сварени тапети , мишки , плъхове, за голям ужас се е стигало и до човекоядство . Пандемията ще отмине като всички други подобни , но трябва да сме умни , да мислим не само за себе си , а и за всички около нас и най-вече за децата ни.

47

Анонимен

преди 3 години

Пак ли ти? Какво пак обикаляш по телевизиите? Нали има нужда от лекари, *** лекувай. Ама нали си ортопед, можеш само да говориш празни приказки и да плашиш хората.

46

perry

преди 3 години

Не ни трябв море - вълна след вална.

45

Анонимен

преди 3 години

Добре де как да стане. Да не ходят на градина и училище , до кога ? Да не излизат по площадките, до кога, да не се срещат с близки и приятели, до кога

44

Анонимен

преди 3 години

Балтов, не се ли наяде по банкетите? Бузите ти вече висят до ташунковците

43

Анонимен

преди 3 години

Това дебело същество вече ползва и децата за каузата

42

555 до Светеца

преди 3 години

За това ли починалите от ковид в щатите са 30% от всички починали от епидемията . Никога американците не са ми били образец за подражание , даже смятам , че болшинството са много ограничени . Човек ако е достатъчно умен в сегашната ситуация трябва да се абстрахира от политическата конюнктура и трезво да прецени кое е добро за него , за семейството му и обществото.

41

Светеца

преди 3 години

Е Тексас ходят без маски. И Флорида. И въобще в републиканските щати . Калифорния слуша безмозъчния и напикаващ се Байдън ,когото мъртвите избраха . Ако не беше вота на родените преди век и половина да не беше избран никога. И тук и там нагласят избори . Факт! Почти не познавам ЖИВ човек - било колега ,приятел или съсед ,който да харесва ББ! Но нагласите са отново той да спечели?! Как става НЕ ЗНАМ...

40

555

преди 3 години

Прочетете за деца от Англия засегнати от вируса , там има и информация за изследванията в Тексас за мултисистемния възпалителен синдром при засегнати деца . Понеже с линкове тук не става , ще напиша заглавието да го пейснете на гугала-Опасно усложнение при децата след ковид-19 тревожи експертите

39

Анонимен

преди 3 години

Балтов, вярно ли вземаш 30 бона заплата?

38

Анонимен

преди 3 години

Вече се появи и банкянски щам - пазете се от него на 4 април!

37

Demonaz

преди 3 години

До 555Сигурно заради таблицата от тексас,където е писано колко и къде е опасно. Айде качвай. Те си го казаха сами,че ще направят четвърта вълна есента. Нали бойчи ще прави заводи за ваксини. Много, много пари играят за тоя цирк