67

Не удобен въпрос?

преди 3 години

Като виждаме какви неграмотни младежи излизат от училищата и какъв хаос е там, се питам защо са толкова високи заплатите на учителите, за какво?

66

анонимен

преди 3 години

Може би Янка Такева визира собствената си пенсия. Питам се как може такова безочие и вулгарност от нейна страна на гърба на учителите. В края на статията се казва каква е реалната пенсия-550лв. А Янка Такева е време да си ходи, защото нищо не прави в защита на учителите.

65

6

преди 3 години

А техните учители пенсионери кога ще получат истинските си пенсии за истинското обучение , а не дистанционен фалшификат?

64

1650

преди 3 години

Оттук нататък авторката на тази публикация да проверява дали не я заблуждават. Тя често пише и за други страни. Да вярваме ли или не?

63

Истината

преди 3 години

Учителка съм с 11 години стаж, заплатата ми брутно е 1493, чисто получавам 1160 , това е извадка от фиша ми ! Какви ги бръщолеви госпожата? Мога да ви ги снимам и да ви го дам да си го окачите в рамка!

62

Учител

преди 3 години

Абе тая кукумявка луда ли е? Аз толкова заплата не получавам брутно !

61

Тттт

преди 3 години

Еййй, то бива, бива фалшива държава с лъжливи медии, ама това вече е уникум лъжи. Защо пишете глупости и настройват хората срещу учителите, сеирджии гадни.

60

Тонева

преди 3 години

Какви са тези двойно увеличени цифри? Аз съм учител пенсионер от две години и нищо подобно. Госпожо Такева, моите уважения, но нещо грешите!

59

Анонимен

преди 3 години

А неуките шуробадженакорушветчийски корумпета, пенсиониращи се на младини, те колко вземат?

58

Анонимен

преди 3 години

Тези хора не си заслужават заплатите ,образованието е под всякаква критика а аз лично познавам учители ,които редовно потребяват дрога от по-младите ,разбира се! Това е самата истина тези хора НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!

57

Анонимен

преди 3 години

за да взима тавана на пенсията, човек трябва да се осигурявал на тавана поне 15 години, и да има поне 40 години осигурителен стаж, така че няма как учител да му излезе тавана на пенсията, това е абсурдно.

56

Пенсионер

преди 3 години

Статията е поръчкова. Пенсионирах се като учител/от 1977 до 2017 действащ учител по български език и литература/. Пенсията ми е 625 лв./ с т. нар. 2 стълба и без премиерските 50 лв./. Какви са тези 1440-1640 лева!!!

55

NDZ

преди 3 години

Още по време на соца една училищна директорка цитира Ленин; "Тежко и горко на тази държава, в която полицаите вземат по големи заплати от учителите".Според мен, те са героите на всяко време..Едва ли има човек,който да не си спомня с умиление за учителите си, от които е научил я занаят,я професия, я култура.Да са живи и здрави ,с големи пенсии.

54

Анонимен

преди 3 години

И как ги заслужиха? Повечето от тях и *** за зеле не става

53

Анонимен

преди 3 години

54- ГОСПОДИНЕ/ГОСПОЖО- С ТОЯ ПРАВОПИС ЕДВА ЛИ СТАВА ОТ ВАС УЧИЛ/УЧИТЕЛКА. ИМАМ СТАЖ В ДГ- РАБОТИЛА СЪМ С МНОГО ЛЮБОВ, РАБОТАТА Е ТЕЖКА, ШУМЪТ СИЛЕН, ДЕЦАТА СА МНОГО, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СА 24+2 ПО НАРЕДБА - УЧИТЕЛИТЕ СИ ОБИЧАТ РАБОТАТА И АКО НЕ ГИ ПОКОСИ РАК, ИНСУЛТ ИЛИ ИНФАРКТ ТЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 61.8 Г ТАЗИ ГОДИНА ДО ДОСТИГАНЕ НА 65Г. 2007Г- ОСНОВНА ЗАПЛАТА 297ЛВ- СЕГА 1300ЛВ.

52

Анонимен

преди 3 години

Я кажете по колко Милиона взимат всякакви бенефициенти по държавни поръчки,фондове и европейски пари ? Тея палати около София не са на учители !Всеки ден нов милионер в Бг ! -как става тая ,кои са тея ? - гербаджии и депесари

51

ААААААААААааа

преди 3 години

КОЙ не скача е ЧЕРВЕН. СДС СДС СДС .....

50

ЕЕЕЕЕЕ

преди 3 години

Е пък АЗ взимам 400 лв. от горе допълнително! Въпрос на фонд! КОЙ скача е така! КОЙ не скача, ще чака! СДС СДС СДС. КОЙ не скача е ....

49

Анонимен

преди 3 години

Да вземат и още. Тези са от малкото, за които не ми свиди.

48

Анонимен

преди 3 години

А по времето на другаря Румен Гечев и БСП тавана на пенсиите беше 5 долара, а заплатите бяха по 10Затова искате пак Корнела и БСП да ви оправят