107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Елчето взе много да се вживява момето, да вземе някакви хапчета против депресия и да си сложи 2-3 ваксинки против коронката :))

106

Асан

преди 3 години

Абе, Баце ша земе да дигне пенциите на сички и они шъ си турат пу къштите от унава дека сви/./рка и после ниъ отдекъ шъ си береме!

105

до111

преди 3 години

Ако имате познат в НОИ се поинтересувайте и ще видите,че не са измислици.Сумата от фонда не е малка.

104

Анонимен

преди 3 години

До въъйНе може, бе човече, тя Е.В. е копирала и изпля-снала статията... която преди 6 часа видях на 3 други места. И е отишла в банята - има нужда все пак!

103

Анонимен

преди 3 години

Това са измислици на гербавите, не знам кого ще излъжат, може би собствените си тро*лчета :))Познавам пенсии взимащи тавана без добавките от 50 кинта, не са учители определено :))

102

До107

преди 3 години

Вие,вероятно сте един от многото ,чиито родители на учителските срещи са се карали с учителите как не са ви оценили подобаващо,да не говорим,че има и бити преподаватели..Ето защо ,докато родител и учител не вървят в една посока резултата ще е като при вас.По добре да бяхте подвили опашка и да не плюете по учителите,защото скоро и при това заплащане няма да има кой да учи децата ви.Ще търсите добри учители със свещ.

101

Анонимен

преди 3 години

За съжаление образованието много се провали. Дечурлига се подиграват на учителите, пишат на шльокавица (ако и това могат), калинки навсякъде...Това с пенсиите може и да помогне, но... надали...

100

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРСКОТО МЪРЗЕЛИВО ПЛЕМЕ Е И ЗАВИСТЛИВО.

99

гневна

преди 3 години

Не съм учителка. Поради това с 37 години стаж миналата година се пенсионирах с 350 лв.За хора без този стаж минималната пенсия вече е 300 лв. Българска справедливост!

98

Qwerty до

преди 3 години

Ами, ето вижте се. Така сте ме научили вие, а завърших с 5.70.

97

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО ПИШЕ СРЕЩУ ДАСКАЛИТЕ, ПИШЕ СРЕЩУ ГЕРБ!

96

До 100

преди 3 години

Е,не знам дали сме некадърници,но знаем как се пише учИ ници!Злобата и завистта няма да ти помогнат.

95

ОЛЕ

преди 3 години

До АМИ АКО СА ПОВЕЧЕ?КАКВО ПРАВЯТ С ТОЛКОВА ПАРИ БЕ, ХОРА?

94

До99

преди 3 години

Ти какво си чул е едно,истината е друга.Това не е махленско сборище на баби.Нека НОИ да каже и доста ще се изненадате!

93

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКойто учител иска добра пенсия ,да работи допълнително.Има много варианти,но се иска интерес и труд а не пушене с учениците пред училището и скатавка.

92

Qwerty

преди 3 години

Най-големите некъдърници с най-големи пенсии. Преди да тръгнете да ме обиждате вижте къде сме всяка година по международните класации за оценяване на учиници.

91

ИСТИНАТА

преди 3 години

825 ЛЕВА Е НАЙ-ВИСОКАТА СУМА, КОЯТО СЪМ ЧУЛ КАТО УЧИТЕЛСКА ПЕНСИЯ!

90

Анонимен

преди 3 години

Има професионални гимназии,които в годините са имали и имат собствено производство.Голяма част от спечеленото е разпределяно между учителите.Броя на учениците също има значение.Когато обикновенните гимназии изнемогваха и взимаха за облекло по 120лева,в моето училище взимахме по 700.,плюс 12 и 13заплата,плюс деферинцирано заплащанеплюс лекторски.Аз съм с 43години непрекъснат стаж и взех и от фонда не малка сума.Работете по европейски проекти,а не да гледате само часовете.Който исканй

89

Анонимен

преди 3 години

До до 90СТИГА БЕ - ТОВА СА 37 ГОДИНИ СТАЖ!

88

АМИ АКО СА ПОВЕЧЕ?

преди 3 години

Y BG има 90 хиляди учители.Ако само 1/5 от тях са в синдиката на кака ви Янка,то 18 хиляди човека плащат по 12 лева на месец за за нея.Да ви кажа колко прави това?Само 216 хиляди ВСЕКИ МЕСЕЦ !!!