27

хм

преди 3 години

Надежди говежди.

26

ДА

преди 3 години

Бе,вие не разбрахте ли,че 10 дена са до изборите!?Както каза Фандъкова,това не е локдаун,защото няма вечерен час и смс за излизане.Разбрахте ли,това е за след изборите,а те чакали да отварят хахаха!Тя надеждата умира последна!

25

Tonita-7

преди 3 години

Може И да отворите,но едва ли ще си останете отворени до края на годината! Отново ще ви затворят!

24

Анонимен

преди 3 години

Лойко чака постъпления в чекмеджето от ресторантьорите и хотелиерите, ония дали за 2 седмици и сега пак ги затваря да дадат още мангизи. Знаете как работи схемата. Не плащаш - нямаш бизнес. Гарантирано от ГЕРБ

23

Анонимен

преди 3 години

Айде пак тия. Не разбрахте ли, че трябва другаде да си вложите усилията? Инвестирайте в маркетинг и рекламни кампании за онлайн продажба на храна. Тези, които го направиха, не смогват от поръчки в момента .

22

Анонимен

преди 3 години

Да продължават да се надяват.

21

Анонимен

преди 3 години

И какво ще стане след 10 дни? Толкова ли не разбрахте, че пандемията не се влияе от вируса, а от световната мафия.

20

Споменавам

преди 3 години

Те обещаха и отваряне в началото на февруари, обещаха и парични помощи, обещаха, че ще направят всичко възможно да не фалират, ама до там. Някои наивници едно не разбраха, че на лъжец и крадец да нямаш вяра. Айде , да са Ви честити управниците, и пак гласувайте за тях,че секса продължава. П.П. - купете си повече вазелин и не връткайте д.у.п.енце, да не им правите кеф.

19

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли са наивни да се надяват на обещания на гробари?!

18

Слави

преди 3 години

А дано, ама надали.

17

На село работа

преди 3 години

С песен, лопата и мотика на село на работа ... полетата ви чакат да бъдат копани и орани. Не може всички хора да са по градовете или 1/3 от населението да е наблъскано по панелките в Софийско заради едната снобска мечта да си градски селянин вилнеещ по молове и чалготеки и да се пилее време и пари по заведение и клубове и да си фантазират че са тузари гъзаарии

16

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Плачат кебапчиите, че 30% фалирали.Пищи Алигепрбов Ричо, не му стига намаленото на 9% ДДС.Още иска! Затуй писка !!

15

НАДЕЖДИ ААА !???

преди 3 години

Щом затварят за 10 дена ще затворят и за 20 и 30 дена така работи системата. Повечето хора от бизнеса вече си го знаят.

14

Кико

преди 3 години

Няма самоконтрол! Като му позволиш да пръдне, той се насира! Селските им номера:минавах случайно и ме покани ха! Даже полицай си направиха купон!

13

ДДТ

преди 3 години

Тъкмо като отпаднат някои от бранша ще се разредят до нормална степен на бройка заведения и квалификация на персонала. Сега половината са набедени ресторантьори,които нищо не разбират от това което правят. А за персонала няма и да говорим. 90% пълни аматьори,които считат че щом може да хранят кокошките на село вече са най-добри в професията.

12

Анонимен

преди 3 години

"Собственици на заведения се надяват да отворят след 10 дни"................ХА-ХА-ХАА една кокошка се надявала на крина с ечемик ама вместо това я заклали.ХО-ХО-ХО

11

Анонимен

преди 3 години

Краят на месец май е най оптимистичният вариант,до краят на септември каквото по работят и после пак отначало!

10

1/n

преди 3 години

Баси наглеците

9

Анонимен

преди 3 години

В най-оптимистичния случай мерките ще отпаднат след 12 април.Всичко зависи от манталитета на българина за тези 10 дни.Ако наистина иска да се приключи с това нещо - ще се въздържи още 10 дни.Ако прояви балкански инат и не спазва необходимите мерки - ситуацията ще се задълбочи и на практика сам ще си е виновен че удължава времево нещата.

8

Анонимен

преди 3 години

Ще отворят след 9 седмици и половина.