125

Анонимен

преди 3 години

решението е много лесно. само затворете всички лаборатории за тестове и рязко ще намалее броя на заразените

124

Циркажия

преди 3 години

Ти изобщо знаеш ли нещо Но аз знам че ти нищо незнаеш Разбираш само от ботокс и присаждане на коса Пълно недорозомение си и тия където са те турили

123

Факт

преди 3 години

Г'аньовците винаги търсят вината в другите, правителството и държавата, но не и в себе си...Затова сме на дъното във всички сфери на живота.

122

Поредната им лъжа

преди 3 години

Около мен не виждам болни хора, нито преболедували.На очите си ли да вярвам или на лъжливите правителствени манипулации?Вие около себе си забелязвате ли през последните седмици повече болни? Най-вероятно не.

121

Няма да е последна

преди 3 години

Работата е вече толкова изтървана. Още от както вирусът напусна Wuhan в Китай беше ясно че е изтървано увладяването му чрез карантини. Сега е като ГРИП. Всяка година мутира, всяка година нови щамове.

120

Анонимен

преди 3 години

Като мне знаеш, се махай. Има други хора дето знаят повече.

119

Анонимен

преди 3 години

Вече имаме млн преболедували ковида,имаме хиляди приели ваксата,ходим с маски вече 1 година,а в момента сме като точно преди 1 година,когато не бяхме срещали новия вирус,и нямаше нито един подложен на ваксата,и никога не бяхме се маскирали така нелепо. Нещо няма логика....Дори обикновения грип се сещаше да вдигне куфарите, преди да се върне ,и правеше също щамове но всеки беше по-слаб,и не постоянно...Липсва логика във всичко свързано с този вирус.

118

Анонимен

преди 3 години

Ами у нас ту затваряме, ту отваряме!Всичко започна със свалянето на ограниченията на предновогодишните празници и оттогава "потъваме"!То не бяха политически протести, протести на хотелиери, на ресторантьори, на "бакшиши"....Да не говорим за родния ни тарикатлък и непукизъм, докато не "цъфнем", тогава обръщаме "плочата"!

117

Анонимен

преди 3 години

Как защо от понеделник. До понеделник вирусът почива и статистиката е слаба.

116

До министъра

преди 3 години

Министре, и аз не знам дали това ще бъде последната вълна, но мога да те уверя че за следващата вълна ти няма да си вече министър!

115

Анонимен

преди 3 години

Това беше неизбежно, вижда се че само строги ограничения помагат да се намали броя на заразените и починалите. Тези който не го разбират, или са тъ...пи, или са егоисти, или са го минали, или обичат да мрънкат. Изобщо не ме интересува политиката, голяма час от народа ни е мизерен, мързелив, елементарен, чалгарски и корумпиран. Как да живеем по-добре с такива индивиди.

114

Отговор

преди 3 години

Стози темп на ваксинация, със сигурност не

113

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-ясни, точни и последователни са препоръките на здравните власти, толкова по-голяма е вероятността обществото да ги следва. От съществено значение е и то да вярва в хората и институциите, които ги изготвят.За съжаление у нас нито инструкциите са и точно и последователни, повечето се изменят по няколко пъти дневно, нито хората вярват в институциите.

112

до 123

преди 3 години

Затваряме от Понеделник, защото Вируса е Интелигентен и ни дава 4 дена на аванта!

111

Анонимен

преди 3 години

А защо от понеделник? Какво ще се чака още 4 дни? Пак недомислие!

110

Анонимен

преди 3 години

Не е ли странно съвпадение редица лаборатории в цяла България да пропищяха от хакерски атаки и на другия ден "показаха" стряскащи резултати?Целия този театър взе да издиша вече, на народа му писна от техните игрички на отворено-затворено

109

Муахаха

преди 3 години

Колкото Вълни наредят от Пекин до Капитулацията на Запада, толкова ще има!

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117Не е нужно някой да контролира спазването на мерките.Положението е такова, че ако кажае министъра ан хората да скочат от моста за да не се заразят то те ще скочат. Хората се зомбираха.

107

Анонимен

преди 3 години

** съм ви тъпите маски и гербери!

106

Анонимен

преди 3 години

Трябва да са 14 дни първоначално!!!