165

коце чувала пак

преди 3 години

Не знае нищо министър се пише медик професорКато не знаеш си подай оставката женчоТи си един страхливец без мнение и *** говорител на най корумпираното управление което сме имали никога

164

До Бийко Геноцида

преди 3 години

Сигурно и в Чехия, Унгария, Полша и Словакия пак заради Бойко и изборите затвориха, а?

163

Мен

преди 3 години

От коментарите разбирам, че правителството е виновно, че отвори всичко. Точно както беше виновно, когато всичко беше затворено. Разбирам също, че вирус няма, но масово се умира от нещо. На лекарите пък работата им е да се жертват, но в същото време са виновни, че няма достатъчно лекари и медицински персонал. Луди ли сме всички, или умишлено се създава шизофренна паника?

162

Анонимен

преди 3 години

Той, професорът пак не знаел.Ангелов, ти въобще нещо знаеш ли? Ами питай математика, той ще ти каже. Плътни некадърници. А сега какво ще бъде оправданието за затварянето, че не можеш отново да намериш двеста чувала ли? Лекари, отпадъци на човешката еволюция.

161

Бийко Геноцида

преди 3 години

Няма да е последната , очаква се още една за президентските избори

160

сминдух енд чесън

преди 3 години

Интереси ,интереси,интереси ,а истината кога.

159

COVID

преди 3 години

Е как да не знаеш ?!?! Не си ли чел сценария ? Или там пише да не казваш

158

Койчо

преди 3 години

Мижитурката на снимката чака следващ смс с инструкции. След година слугинаж мога с чиста съвест да им кажа-***... И то от ефтините.

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Абсолютно си прав.И още как в цял свят смъртността е 2%,а в България е 4%...поради некъдърно лечение и управление на болниците според мен.

156

Анонимен

преди 3 години

Харесва ми как всичко се обръща на политика. И какво си мислят гениите, дето не сперат с "да изметем хунтата, да махнем ***, нощниците" и т.н. Идват новите управляващи и всичко тръгва по мед и масло? Нито вирусът ще изчезне със смяна на правителството, на парламента, на президента, че и на който друг се сетите. Нито здравеопазването ще стане топ в рамките на едн ден след това. Нито цакането на народа ще спре. Не ставайте толкова наивни. Народа 30 години идват все нови "да го оправят".

155

Къде са РНК-ваксинит

преди 3 години

И децата вече знаят, че РНК-ваксините се разпределят между "свои хора", а не сред рисковите групи! КОЙ и КОГА ще понесе отговорност за геноцида срещу възрастното население?

154

Анонимен

преди 3 години

"Дневник", не трийте постовете! Времето на цензурата мина (уж) преди 30 години!!!

153

Анонимен

преди 3 години

Министър Ботоксов: "Не знам дали това ще е последната вълна на коронавируса"Аз пък знам, че това ще е последната вълна на безумията на нощ-ници, кунчовци-мунчовци, пасажери в Джипката, придворни математици и прочие обслужващ персонал.

152

ОК

преди 3 години

До Трябва Аз да съм ми-Като си толкова учен заеми се ти и преустрой системата *** такова ,а не само да даваш акъл от компа.

151

И ще

преди 3 години

Има голямо ако след това.

150

Ботокса

преди 3 години

Искаме да видим как се приемат мерките. Ако народът си трае ще има още вълни.

149

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, знам със сигурност, че си за последен път министър!Днес изписаха дъщеря ми един ден след операция. Сега лежи в стаята на болкоуспокояващи. Утре ще трябва да собственоръчно да бия инжекцията против съсирване на кръвта!Това са безумните мерките на всичките от НОЩ дето седите и се кокорите по екраните и не оставихте една "чиста" болница" за спешни пациенти!!

148

Анонимен

преди 3 години

ами той нищо не знае за квото и да било то е ясно

147

Трябва Аз да съм ми-

преди 3 години

--нистър ! А...и още нещо .. Не казвай 10дена защото наистина не знаещ дали ще са 10дена ,особено ,ако ГЕРБ загуби изборите .

146

Анонимен

преди 3 години

Ангелов е абсолютен лъжец, и за ваксината Астра зенека и за Ивермектина.... Днес FLCCC внася в СЗО данните от проучването и ползите от препарата като превенция и лечение в начален стадий при Ковид, както и намаляването драстично на смъртността след употребата ....Бойко изритай го по най-бързия начин, ще ти изяде главата тоя ***.... този изобщо не е в час.