32

Ало Ваню

преди 3 години

Абе Моля Другарката пак се прави на по-умна отколкото е. Юрданке, я кажи нещо за метрото!? Ше го пускаш ли, Нема ли?! Скоро яе се молиш да влезеш в Затвора..........Чао магарицо.

31

Анонимен

преди 3 години

На ДВУМИЛИОНЕН град с над 30 000 болнични легла и над 60 000 медицински персонал 2000 души в болница се оказаха такъв грандиозен проблем, че да се налага да ни затварят ВСИЧКИ като овце в кошара и да ни съсипват здравето и живота !?Ай сиктир!

30

Анонимен

преди 3 години

"Тя уточни, че за децата, които имат нужда от психолози, ще бъде разрешено да посещават психолозите си.".,........................................Майко мила, докъде се докарахме?!?....20 март - на протест - за да не се налага на децата ни да посещават психолозите си!

29

Мутри вън!

преди 3 години

Мерки трябваше да се вземат от понеделник, 25 януари 2021. Мерки от понеделник, 22 март 2021 вече са безмислени.Третата вълна започна от средата на януари 2021, с мутрите чак вчера разбраха, че има трета вълна.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33---------------------------Пиши се доброволец и ще ти дадат.

27

Анонимен

преди 3 години

23 докторите какво са виновни за пътеките, аз пък четох че дават 50 хил за отваряне на Ковид отделение, и какво са виновни, че им дават бонуси... Ама нека дават на всички медици като им се дава щото и аз искам, но не работя в Ковид отделение.

26

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво здравеопазване!Не може София, която е почти 2 млн. да е поставена на колене при 2100 пациенти с ковид настанени в болници. За Спешната помощ - без коментар, тя е подходяща за някой град от 20 000 души и този проблем съществува от 10 години- никой нищо не прави. Личните лекари често са извън проблема - често не си вдигат телефона и хората започват да се обаждат, където им хрумне. На този фон всичко е отворено, никой нищо не спазва, никакъв контрол.

25

Анонимен

преди 3 години

2100 ако са много направо закривайте болниците за 2 милионен град поне 20000 места е нормално да има

24

Дзивко

преди 3 години

Искате да кажете, че град с население над 1млн. има проблем да се грижи за 2100 човека в болница, значи нямаме здравеопазване

23

Анонимен

преди 3 години

Още с насрочването на изборите се знаеше какви ще ги върши ББ

22

Анонимен

преди 3 години

Некадърни сте и това си е.

21

Анонимен

преди 3 години

Всеки със сополи и температура 37.2 веднага в болница.... малоУМ и ето нема границаАма някои като разберат в коя болница ги карат и какви лекари ще ги лекуват,много бързо им минава

20

ФАНДЪКОВА ОСТАВКА

преди 3 години

Това може да трудно за вас, но за нас е единствено възможно

19

Мерки и Локдауни

преди 3 години

Само продължават / проточват във времето неизбежното и необходимо преболедуване на хората. Само сеят паника и болниците се пълнят с паникьосани хора, които пречат на хората, които наистина имат нужда от болнично лечение. Хората умират и от други болести нямащи нищо общо с Ковид. Това се жертвите на системата и на мерките.

18

Със сигурност

преди 3 години

отлагането на затварянето за понеделник е заради ресторантите, а и други безнеси, които да могат да продадат стоката си. Но се съмнявам, че някой собственик на ресторант е разчитал, отварянето да продължи дълго. Те още като отвориха заведенията и вече се виждаше че случаите започват да се увеличават и идва нова вълна. Според мен отвориха само защото Боко им беше обещал. Интересното е, че хората се бяха научили да си взимат храна за вкъщи и си продължиха въпреки, че ресторантите работеха.

17

Анонимен

преди 3 години

Червени неудачници, дано за тези избори ви платят че за предишните пихте по една студена водаЯзък за драскането

16

Защо ли?

преди 3 години

Защо чак понеделника питаш ???Виждаш, че нямаме никакъв разумен план и управление на епидемия пълен хаос от днес за утре отваряй и затваряй - бизнес на работи така някой бизнес се подготвят седмици наред ... например ресторантите със закупената храна за готвене какво ще прави ще я изхвърля ли това са пари и загуби.

15

Анонимен

преди 3 години

И защо чак от понеделник!?А сетих се, вируса му е студено и спинка!И сега всеки ден до понеделник съм на кръчма и в мола!Я ко ще издумкам цялата заплата!Балсъмго и вируса и мерките!

14

Анонимен

преди 3 години

Самоков, айде обратно на село!

13

метро

преди 3 години

един да диша в метрото болен ще зарази поне 1000.