11

?ица

преди 3 години

Реитната у фурната с чесън.

10

Анонимен

преди 3 години

Егати спорът настава. Относно черния хляб у нас- няма да забравя едно изказване на собствениците на холандската хлебопекарна как всичкото брашно им е внос и затова там хлябът е по 10-12лв.- тук няма качество казаха хората. До нас има италиянска пекарна- отново брашното е внос. Иначе човекът долу е прав- италиянците изглеждат безупречно и живеят дълго, защото ядат качествено бяло брашно и изделия от твърда пшеница, пият хубаво вино, ядат качествени сирена.

9

до 13

преди 3 години

Синът (студент 2ри курс) ми едно лято работеше в склад на западна компания, за да припечели някой лев. Работеше и извънредни смени и си докара за 2 месеца 6500лв..

8

до 8

преди 3 години

Относно хляб Вита не е зле да погледнеш последните изследвания какво има вътре. За домашно оставяме. А не да четеш опаковката. И само ще ти дам жокер. Един черен хляб, който аз правя вкъщи ми излиза 8лв./кг. Демек двойно и отгоре на Вита.

7

до 10

преди 3 години

Да, спортист съм. Завършил съм НСА- ски и алпинизъм, както майка ми и баща ми. Но всички имаме други професии. Спортът е здраве. Както казах- *** обяснявай в Италия за белия хляб на най-дълголетната и добре изглеждаща нация да видиш как ще ти се смеят.

6

до 8

преди 3 години

Всъщност, кой е казал, че не ям черен хляб?! Черен хляб ям и то редовно. Но ям и бял. Не ми се правете на големите богаташи разни ИТ спецове с по 7000лв. заплати. Не сте нито интересни, нито богати. А да не говорим, че от изказа ви намирисва на склададжии с 2500лв. на месец.

5

до 7

преди 3 години

Драги ми смехурко, бял хляб си правя сам от първокачествено брашно, което внасяме от Холандия или Италия. Не ми се прави на много разбиращ, че си някаква пълна смешка. Хапвай там яйчицата и черния хляб и не се изказвай. Ся сигурно ще си помислиш, че сме някои тлъстаци вкъщи. Еми, не- спортисти сме.

4

До 4

преди 3 години

Хубаво е, преди да се напише някоя глупост, да се прочете малко по темата. Fritatta di pane е фритата с хляб. Останал хляб от предишни дни. Да не обясняваме по-натам. И да, бял хляб в 101% от случаите. Седнал Бай *** да учи италианците, дето са едни от най-дълголетните и с най-добра фигура, какво да ядат. Седнал Бай *** да говори за черен хляб, дето в Италия е 10% от хляба (това не е Холандия). Яж, ***, черният хлебец, оцветен с кафе и се радвай. Няма лошо.

3

Анонимен

преди 3 години

Що за глу пост?

2

Иван

преди 3 години

Бял хляб,не мерси!Не знам някой италианец дали би сложил хлчб във фритата.FAKE RECIPE!!!

1

ми мислете малко е

преди 3 години

Такава простотия буламач,отдавна не бях чел!!!